Νέα

Κοίμησις Χριστόδουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα χχχχχ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποια τα συναισθήματα σας από την είδηση θανάτου του Χριστόδουλου

• Λύπη

Ψήφοι: 3 50,0%
  • Συντριβή

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Απλή Στενοχώρια

• Αδιαφορία

Ψήφοι: 2 33,3%
  • Χαρά

• Ευτυχία

Ψήφοι: 1 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    6

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Ζαχόπουλος?????????

Αναρωτιέμαι πόσες σαμπάνιες άνοιξαν οι εμπλεκόμενοι/χεσμένοι με την υπόθεση αυτή μόλις έμαθαν για την κοίμηση του Χριστόδουλου.

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Ο πολιτισμένος κόσμος πάει μπροστά και επιζητεί το καλύτερο για να απαλλαγεί απο την κτηνώδη κατάσταση των καταλοίπων του Μεσαίωνα.Εδώ γουστάρουμε βλέπω τον Βυζαντινό Θεοκρατικό Μεσαίωνα.Μπράβο.

Δεν ειναι καταλοιπα κανενος μεσαιωνα. Μεσαιωνα ειχατε στην Ευρωπη και τη Ρωσια που σας εχει ξεραθει το μυαλο απ το κρυο, εδω μια χαρα ειμασταν οταν ειχατε μεσαιωνα.
Οχι θα γουσταραμε νομιζεις κουμουνιστικη δυστυχια και πεινα και οπιστοδρόμηση σαν εσενα, κολημενε που βλέπεις παντου ακροδεξιους και κακους μαυρους φασιστες και καλους κοκινους κουμουνες σαν εσενα. ρε ουστ απο δω περα, αναπειρε στο μυαλο   

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
...να μας λυπεί απλά ως συνειδητοποίηση της ματαιότητας της υπαρξής μας.

Τι λες μωρέ φιλόσοφε του site?
"Η ματαιότητα της ύπαρξής μας"?

Αν εσύ τον κόβεις τον εαυτό σου ως μάταιο, ποιός σου είπε ότι το κάνουν και όλοι οι άλλοι?

Mr. Nice Guy

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
0
προς Cretan335 , την ειπες την μαλακια δεν κρατηθηκες. Αλλο βρε μαλακα ο Χριστοδουλος κι αλλο ο Ζαχοπουλος. Εισαι και πολυ ηλιθιος
warnwarn.gif
 δεν[/URL] βριζουμε αλλα μελη

ευχαριστω κι ευλογησον..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ουτε εγω ειμαι στην πρωτη κατηγορια
μαγκιά σου

αλλα θα σου πω οτι για αλλη μια φορα εναν ανθρωπο που στην τελικη δεν σου εχει κανει κακο με το να εισαι προκλητικος στον θανατο του εισαι βλακας
και εσύ ποιος είσαι που ξερεις σε ποιόν έχει κάνει και σε ποιον δεν έχει κάνει κακό ρε μάγκα;
Δλδ ο θρησκευτικός ρατσισμός της υποχρεωτικής αναγραφής της θρησκείας δεν κάνει κακό στους αλλόθρησκους;
Μνήσθητί μου Κύριε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
οπως και αυτο ας το κρινει ο αναγνωστης
ακριβώς. Εσύ γιατί τον λες βλάκα; Δική σου άποψη είναι.

ο αλλος λεει δεν τον χαλασε τον χριστοδουλα .
γιατι ρε φιλε τι σου εκανε?
και που ξέρεις εσύ. Στο κάτω κάτω εσύ γιατί γίνεσαι κριτής των πάντων;
Ασε να πει τη μαλακία του όπως τη λες και σύ.

τωρα αν εγω ειμαι τοσο παραλογος τι να πω
Οχι απλά δεν βλέπεις ότι υπάρχει και άλλη άποψη. Δεν είσαι υποχρεωμένος να την δεχτείς. Είσαι όμως υποχρεωμένος να τον αφήσεις να την πει.

ενας ανθρωπος που εχει βιωσει μια απωλεια καταλαβαινει πιο ευκολα
Δεν είσαι ο μόνος. Η απώλεια επίσης για τον καθένα εκφράζεται διαφορετικά.
Εξακολουθώ να σου λέω ότι τον μισώ. Τον μισώ γιατί δεν μπορώ να βλέπω ανθρώπους να πεθαίνουν καθημερινά σαν το σκυλί στ αμπέλι, να απελαύνονται γιατί ζήτησαν μια καλύτερη ζωή, και μεις να πληρώνουμε (λες και μας περισσεύουν) εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για τελετές, στεφάνια και ταρατατζούμ. Ου ρε. Εάν είχε βγει πριν πεθάνει και έλεγε πχ. "Θέλω τα λεφτά της κηδείας μου να πάνε όλα σε ένα φιλανθρωπικό σκοπό" θα πήγαινα να καταθέσω στον ίδιο λογαριασμό και εγώ λεφτά. Αλλά ενώ ήξερε ότι έρχεται το τέλος, ακόμα και τότε ήταν τόσο μικρός για να κάνει τη διαφορά.
Αλλά ένας άνθρωπος που είναι μικρός στη ζωή δεν μπορεί παρά να είναι μικρός και στον θάνατο.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
προς Cretan335 , την ειπες την μαλακια δεν κρατηθηκες. Αλλο βρε μαλακα ο Χριστοδουλος κι αλλο ο Ζαχοπουλος. Εισαι και πολυ ηλιθιος
Είπα μαλακία εεεεεεε?????????????
Τετραήμερο πένθος, εικοσαήμερη διαδικασία εκλογής νέου Αρχιεπισκόπου κλπ κλπ
Και εσυ νομίζεις οτι δεν θαφτεί η υπόθεση του Ζαχόπουλου....

Τους χαρακτηρισμούς στους χαρίζω

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Άλλο ο σεβασμός, η ανθρωπιά και άλλο η εξυπνάδα ή η βλακεία. Προφανώς αυτοί που περιγράφεις είναι βλακες και είναι αυτοί που θα γιουχάρουν ή θα βρίσουν έναν πολιτικό που δεν είναι της αρεσκείας τους όταν πεθάνει. Δεν συγκρίνουμε βλακεία με ανθρωπιά.
Ναι πράγματι έχεις δίκιο. Είναι ασύγκριτη η βλακεία εκείνων που πίστευαν στην ανθρωπιά του Χριστόδουλου.......

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.359
Πόντοι
506
Είπα μαλακία εεεεεεε?????????????
Τετραήμερο πένθος, εικοσαήμερη διαδικασία εκλογής νέου Αρχιεπισκόπου κλπ κλπ
Και εσυ νομίζεις οτι δεν θαφτεί η υπόθεση του Ζαχόπουλου....

Τους χαρακτηρισμούς στους χαρίζω

Εχεις απόλυτο δίκιο  :rockon: :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πρέπει να λάβεις υπ όψη σου όμως και το διπλό αναγνώστη, για να μη μιλήσω και για τον τριπλό, και το σύνθετο.

Ο απλός δεν αρκεί.
τον διπλό σταύρο τον γράφω στα @@ρια μου τα δυό. Τον τριπλό στα τρία μου και τον σύνθετο, στο σύνθετο του σαλονιού της γιαγιάς μου. Η οποία πέθανε και ψάχναμε να βρούμε τα κόκκαλά της μετά την τριετία γιατί είχαν κάνει φτερά......Ακόμα αναρωτιέμαι εάν αναστήθηκε η κακομοίρα......

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ουτε εγω ειμαι στην πρωτη κατηγορια
μαγκιά σου

αλλα θα σου πω οτι για αλλη μια φορα εναν ανθρωπο που στην τελικη δεν σου εχει κανει κακο με το να εισαι προκλητικος στον θανατο του εισαι βλακας
και εσύ ποιος είσαι που ξερεις σε ποιόν έχει κάνει και σε ποιον δεν έχει κάνει κακό ρε μάγκα;
Δλδ ο θρησκευτικός ρατσισμός της υποχρεωτικής αναγραφής της θρησκείας δεν κάνει κακό στους αλλόθρησκους;
Μνήσθητί μου Κύριε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
οπως και αυτο ας το κρινει ο αναγνωστης
ακριβώς. Εσύ γιατί τον λες βλάκα; Δική σου άποψη είναι.

ο αλλος λεει δεν τον χαλασε τον χριστοδουλα .
γιατι ρε φιλε τι σου εκανε?
και που ξέρεις εσύ. Στο κάτω κάτω εσύ γιατί γίνεσαι κριτής των πάντων;
Ασε να πει τη μαλακία του όπως τη λες και σύ.

τωρα αν εγω ειμαι τοσο παραλογος τι να πω
Οχι απλά δεν βλέπεις ότι υπάρχει και άλλη άποψη. Δεν είσαι υποχρεωμένος να την δεχτείς. Είσαι όμως υποχρεωμένος να τον αφήσεις να την πει.

ενας ανθρωπος που εχει βιωσει μια απωλεια καταλαβαινει πιο ευκολα
Δεν είσαι ο μόνος. Η απώλεια επίσης για τον καθένα εκφράζεται διαφορετικά.
Εξακολουθώ να σου λέω ότι τον μισώ. Τον μισώ γιατί δεν μπορώ να βλέπω ανθρώπους να πεθαίνουν καθημερινά σαν το σκυλί στ αμπέλι, να απελαύνονται γιατί ζήτησαν μια καλύτερη ζωή, και μεις να πληρώνουμε (λες και μας περισσεύουν) εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για τελετές, στεφάνια και ταρατατζούμ. Ου ρε. Εάν είχε βγει πριν πεθάνει και έλεγε πχ. "Θέλω τα λεφτά της κηδείας μου να πάνε όλα σε ένα φιλανθρωπικό σκοπό" θα πήγαινα να καταθέσω στον ίδιο λογαριασμό και εγώ λεφτά. Αλλά ενώ ήξερε ότι έρχεται το τέλος, ακόμα και τότε ήταν τόσο μικρός για να κάνει τη διαφορά.
Αλλά ένας άνθρωπος που είναι μικρός στη ζωή δεν μπορεί παρά να είναι μικρός και στον θάνατο.
δυστυχως η ευτυχως για σενα και τις αποψεις σου το ειχε πει αυτο ο χριστοδουλος το ειπαν τα καναλια
οτι θα πανε σε ιδρυμα με αστεγους τα στεφανια
αυτον που ειπε δεν το χαλασε δεν τον εκρινα απλα τον ρωτησα αν το ειδες
αλλο ομως ειναι να λες την αποψη σου και αλλο να εισαι προκλητικος
το οτι μπορει να τον μισεις δεν σου αφαιρει κανενας αυτο το δικαιωμα
αλλα το να ακουγονται τετοια πραγματα ειναι τουλαχιστον αποκρουστικο στη μνημη ενος νεκρου

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
παιδια, παιδια !!!!

παιζουν καινουρια ποστ στα μασατζιδικα..  :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
και να σου πω και κατι αλλο?
δεν ξερω αν εισαι χριστιανος η οχι και δε με ενδιαφερει
αλλα οφειλεις να σεβεσαι τους χριστιανους που σημερα ειναι λιγο η πολυ λυπημενοι

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Συμπερασμα:Ωρες ωρες ειμαστε πολυ για τον πουτσο ολοι μας!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ζαχόπουλος?????????

Αναρωτιέμαι πόσες σαμπάνιες άνοιξαν οι εμπλεκόμενοι/χεσμένοι με την υπόθεση αυτή μόλις έμαθαν για την κοίμηση του Χριστόδουλου.
Κρητίκαρε καιρό το περίμεναν..... Ο άλλος εχθές μπήκε εσπευσμένα στο Αιγινήτειο γιατί λέει φοβούνται οι "γιατροί του" αυτοκτονικές τάσεις......Αυτός δεν είδε στον ύπνο του το θάνατο του Χριστόδουλου σαν τον πσάχνω..... Βραχιόλια είδε...
Επιδημία αυτοκτονίας έπεσε. Καλά από πότε η αυτοκτονία έγινε ιός; 

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
και να σου πω και κατι αλλο?
δεν ξερω αν εισαι χριστιανος η οχι και δε με ενδιαφερει
αλλα οφειλεις να σεβεσαι τους χριστιανους που σημερα ειναι λιγο η πολυ λυπημενοι
οπως αυτοι σεβονται τους αλλους, ενα πραμα ??????

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Κρητίκαρε καιρό το περίμεναν..... Ο άλλος εχθές μπήκε εσπευσμένα στο Αιγινήτειο γιατί λέει φοβούνται οι "γιατροί του" αυτοκτονικές τάσεις......Αυτός δεν είδε στον ύπνο του το θάνατο του Χριστόδουλου σαν τον πσάχνω..... Βραχιόλια είδε...
Επιδημία αυτοκτονίας έπεσε. Καλά από πότε η αυτοκτονία έγινε ιός; 
Απο τοτε που σερνονται Χ-ιωσεις :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom