Νέα

Κοίμησις Χριστόδουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα χχχχχ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια τα συναισθήματα σας από την είδηση θανάτου του Χριστόδουλου

• Λύπη

Ψήφοι: 3 50,0%
  • Συντριβή

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Απλή Στενοχώρια

• Αδιαφορία

Ψήφοι: 2 33,3%
  • Χαρά

• Ευτυχία

Ψήφοι: 1 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    6

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το μονο που θελω να πω ειναι ντροπη σε μερικα πουστρακια απο εδω μεσα,που μολις αρρωστησε ο ανθρωπος αρχισανε και κοροιδευανε και βγαλανε χολη για εναν ανθρωπο που ειχε καρκινο και το μονο του λαθος ητανε οτι υπαρξε γραφικος.και επειδη τωρα ο χριστοδουλος ξερει οτι θεος δεν υπαρχει,ας προσεχουνε αυτοι που τον κραζανε μη και αρρωστησουνε ποτε,και σαπισουνε και αυτοι απο καρκινο,και κανουνε χημειοθεραπειες και τοτε ισως καταλαβουνε ποσο τομαρια ητανε που χλευαζανε ενα ανθρωπο αρρωστο.ας συνεχισουνε να ψαχνουνε τη μιλενα και τη μαρθα και την αλεξανδρα,και τη καθε μια πουτανα,μονο για αυτο ειναι και για τιποτα παραπανω.ας ξεκουραστει ο ανθρωπος τωρα.
το μόνο του λάθος είναι ότι ήταν γραφικός;;;;;;;;;
Φιλαράκο τα έχεις μπλέξει ολίγον. Κανείς που έχει εξουσία όση είχε ο συγχωρεμένος δεν είναι γραφικός. Γιατί τότε και γω τον Μπους τον καουμπόυ τον θεωρώ γραφικό.
Αυτός πριν να αρρωστήσει κύριε ασχολιότανε με αυτούς που έχουν καρκίνο, ή με τη συλλογή υπογραφών για τις ταυτότητες; Πόσα αλήθεια φράγκα ξόδεψε για να μαζέψει ντορ του ντορ υπογραφές; Αυτά τα λεφτά δε θα μπορούσαν να πάνε π.χ. στο ίδρυμα Ελπίδα ;
Εγώ ουδέποτε χλεύαζα τον συγκεκριμένο. Τον μισούσα απλά. Τον μισούσα γιατί δε με πειράζει να είσαι κακοποιός. Με πειράζει να κακοποιείς την καλωσύνη. Δε θα πω άλλα γιατί δεν έχει νόημα και ουσία. Δε νομίζω ότι ικανοποιήθηκα που έφυγε ο συγκεκριμένος. Η μόνη μου ικανοποίηση θα ήταν να φύγουν όλοι οι παλιόπουστες που σοδομίζουν ακατάπαυστα αυτόν τον πλανήτη.
Ενα από τα πουστράκια.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
893
Πόντοι
96
 βαλτε και το μελανχολία μεσα στο γκάλοπ!!!

Ετυχε την ημερα που ψηφιστηκε ο Χριστόδουλος να ειμαι για δουλεια στην Μητροπόλεως!!! Βαραγαν οι καμπανες και πηγα να κόψω κίνηση!!!!

Ποτε βγηκε ποτε "εφυγε"????????????

CONSTANTLY

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Φιλαράκο τα έχεις μπλέξει ολίγον. Κανείς που έχει εξουσία όση είχε ο συγχωρεμένος δεν είναι γραφικός. Γιατί τότε και γω τον Μπους τον καουμπόυ τον θεωρώ γραφικό.
Αυτός πριν να αρρωστήσει κύριε ασχολιότανε με αυτούς που έχουν καρκίνο, ή με τη συλλογή υπογραφών για τις ταυτότητες; Πόσα αλήθεια φράγκα ξόδεψε για να μαζέψει ντορ του ντορ υπογραφές; Αυτά τα λεφτά δε θα μπορούσαν να πάνε π.χ. στο ίδρυμα Ελπίδα ;
Εγώ ουδέποτε χλεύαζα τον συγκεκριμένο. Τον μισούσα απλά. Τον μισούσα γιατί δε με πειράζει να είσαι κακοποιός. Με πειράζει να κακοποιείς την καλωσύνη. Δε θα πω άλλα γιατί δεν έχει νόημα και ουσία. Δε νομίζω ότι ικανοποιήθηκα που έφυγε ο συγκεκριμένος. Η μόνη μου ικανοποίηση θα ήταν να φύγουν όλοι οι παλιόπουστες που σοδομίζουν ακατάπαυστα αυτόν τον πλανήτη.
Ενα από τα πουστράκια.
οκ ρε μαγκα,ιδιος ο χριστοδουλος με τον μπους,και ο χριστοδουλος σοδομιζε την ελλαδα και ολο τον κοσμο.και φυσικα να μην πεις αλλα γιατι δεν εχουνε νοημα και ουσια καλα που το καταλΑΒΕς,μπορεις να μισεισ οποιον θελεις ακομα και τον ιδιο σου τον εαυτο.συγχαρητηρια.

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
ναι φιλε αν και δεν ειναι το ιδιο οταν πεθανει καποιος που εκανε κακο
απλως το προσπερνας και τελος
αλλα να βλασθημας ειναι κακο πραμα
Δεν νομιζω οτι διαφωνουμε σε αυτο το θεμα αρχηγε.Το να βλαστημας και να πανηγυριζεις πανω απο ενα πτωμα ειναι ανωφελο. Μας το εχει διδαξει και ο Ομηρος.Ακομα και για τους πιο θερμοαιμους εδω, τολμοντας να μιλησω για λογαριασμο τους , νομιζω οτι εκφραζουν πολιτικη αποψη για την σταση του Χριστοδουλου εν ζωη, οχι για την σταση που εχει το σωμα του τωρα που ειναι τεζα.

OP
OP
Χ

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
35
Like
6
Πόντοι
1.230
Ενα από τα πουστράκια.
Ελπίζω φίλε να μην χάρηκες από την είδηση. Συμφωνώ με αυτά που γράφεις είμαστε όμως άνθρωποι και πρέπει η όποια είδηση θανάτου συνανθρώπου μας να μας λυπεί απλά ως συνειδητοποίηση της ματαιότητας της υπαρξής μας. Είναι πραγματικά χάρισμα ψυχής να μπορείς να συγχωρείς και αυτόν που σε άχει βλάψει.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Ελπίζω φίλε να μην χάρηκες από την είδηση. Συμφωνώ με αυτά που γράφεις είμαστε όμως άνθρωποι και πρέπει η όποια είδηση θανάτου συνανθρώπου μας να μας λυπεί απλά ως συνειδητοποίηση της ματαιότητας της υπαρξής μας. Είναι πραγματικά χάρισμα ψυχής να μπορείς να συγχωρείς και αυτόν που σε άχει βλάψει.
σωστος
που στη συγκεκριμενη περιπτωση αυτοι που εδω ειναι προκλητικοι δεν επαθαν καποιο κακο
απλα οπως ειπα και πιο πανω μερικοι θελουν να το παιξουν διαφορετικοι με αποτελεσμα να γινονται βλακες

Mr. Nice Guy

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
0
Ελεος ρε παιδια, μην συγκρινετε τον Πατακο, τον αρχιεγκληματια,φασιστα και δολοφονο αθωων νεων, με τον Χριστοδουλο. Μην λετε οτι σας κατεβει. Και προσοχη, οσοι κρινετε τον Χριστοδουλο μην ξεχνατε ο θανατος ειναι η κοινη μοιρα των ανθρωπων, απο την οποια ολοι θελουν να ξεφυγουν αλλα δεν τα καταφερνουν, και δυστυχως αυτο το καταλαβαινουν λιγο πριν πεθανουν.  Ετσι κι ο Χριστοδουλος. Την ματαιοτητα των οσων κανουμε την συνειδητοποιουμε λιγο πριν το τελος.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Ελεος ρε παιδια, μην συγκρινετε τον Πατακο, τον αρχιεγκληματια,φασιστα και δολοφονο αθωων νεων, με τον Χριστοδουλο.
ναι σωστα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μην τον συγκρινετε μ αυτους !!!! αυτος ειχε ενα χαμογελο ΝΑ !!!! (τεραστιο)....

μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
εγω πιστευω οτι για οποιονδηποτε ανθρωπο που χανεται απο μη φυσιολογικα αιτια πρεπει τουλαχιστον να νιωθουμε μια απλη θλιψη....

Κατ εμε οσοι χαιρονται,αδιαφορουν κτλ κτλ...εχουν χασει απλα την ανθρωπια τους...
σαφώς δε χαίρομαι, οπωσδήποτε αδιαφορώ.
Π.χ. κάποιος άγνωστος πεθαίνει από τροχαίο δίπλα μου.Εννοείται θα στεναχωρηθώ, θα τρέξω να βοηθήσω.
Αν αργότερα μάθω ότι το πρόσωπο αυτό π.χ. ήταν βιαστής η στεναχώρια αν μη τι άλλο θα μετριαστεί.
Κάπως έτσι, αναλογικά πάντα, αντιμετωπίζω και το συγκεκριμένο γεγονός

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
σαφώς δε χαίρομαι, οπωσδήποτε αδιαφορώ.
Π.χ. κάποιος άγνωστος πεθαίνει από τροχαίο δίπλα μου.Εννοείται θα στεναχωρηθώ, θα τρέξω να βοηθήσω.
Αν αργότερα μάθω ότι το πρόσωπο αυτό π.χ. ήταν βιαστής η στεναχώρια αν μη τι άλλο θα μετριαστεί.
Κάπως έτσι, αναλογικά πάντα, αντιμετωπίζω και το συγκεκριμένο γεγονός
kαλα ομως εδω παιζεται το θεατρο του παραλογου
σε ενα αλλο θρεντ ειχα πει να παιθανουν οι εμποροι ναρκωτικων(που μετα ειπα οτι εκανα μαλακια και ζητησα συγνωμη διοτι δεν ειμαι ο θεος)καποιοι πεσαν να με φανε και τωρα οι ιδιοι λενε καλα να παθει εμεσσως πλην σαφως

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
σωστος
που στη συγκεκριμενη περιπτωση αυτοι που εδω ειναι προκλητικοι δεν επαθαν καποιο κακο
απλα οπως ειπα και πιο πανω μερικοι θελουν να το παιξουν διαφορετικοι με αποτελεσμα να γινονται βλακες
Φιλαράκο μερικοί δεν το παίζουν. Είναι διαφορετικοί και μπορούν και να υποστούν το τίμημα. Το ποιός είναι βλάξ και ποιος όχι το αφήνω στην κρίση του απλού αναγνώστη. Ηδη έχω στο μυαλό μου τι θα γίνει αύριο στην κηδεία. Οι κλαίουσες μαυροφορεμένες θα σέρνονται σαν τα φίδια δίπλα από την πορεία του νεκρού και τα εξαπτέρυγα. Και χαίρομαι πολύ που δεν ανήκω σε αυτή τη μερίδα έξυπνων ανθρώπων. Χίλιες φορές βλαξ.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.359
Πόντοι
506
ποιον βλέπεται να παίρνει τη θέση του; Μην σκάσει κανένας Ανθιμος και τραβάμε τις κωλοτριχές μας...

OP
OP
Χ

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
35
Like
6
Πόντοι
1.230
Φιλαράκο μερικοί δεν το παίζουν. Είναι διαφορετικοί και μπορούν και να υποστούν το τίμημα. Το ποιός είναι βλάξ και ποιος όχι το αφήνω στην κρίση του απλού αναγνώστη. Ηδη έχω στο μυαλό μου τι θα γίνει αύριο στην κηδεία. Οι κλαίουσες μαυροφορεμένες θα σέρνονται σαν τα φίδια δίπλα από την πορεία του νεκρού και τα εξαπτέρυγα. Και χαίρομαι πολύ που δεν ανήκω σε αυτή τη μερίδα έξυπνων ανθρώπων. Χίλιες φορές βλαξ.
Άλλο ο σεβασμός, η ανθρωπιά και άλλο η εξυπνάδα ή η βλακεία. Προφανώς αυτοί που περιγράφεις είναι βλακες και είναι αυτοί που θα γιουχάρουν ή θα βρίσουν έναν πολιτικό που δεν είναι της αρεσκείας τους όταν πεθάνει. Δεν συγκρίνουμε βλακεία με ανθρωπιά.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ουτε εγω ειμαι στην πρωτη κατηγορια
αλλα θα σου πω οτι για αλλη μια φορα εναν ανθρωπο που στην τελικη δεν σου εχει κανει κακο με το να εισαι προκλητικος στον θανατο του εισαι βλακας
οπως και αυτο ας το κρινει ο αναγνωστης
ο αλλος λεει δεν τον χαλασε τον χριστοδουλα .
γιατι ρε φιλε τι σου εκανε?
τωρα αν εγω ειμαι τοσο παραλογος τι να πω
ενας ανθρωπος που εχει βιωσει μια απωλεια καταλαβαινει πιο ευκολα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
kαλα ομως εδω παιζεται το θεατρο του παραλογου
σε ενα αλλο θρεντ ειχα πει να παιθανουν οι εμποροι ναρκωτικων(που μετα ειπα οτι εκανα μαλακια και ζητησα συγνωμη διοτι δεν ειμαι ο θεος)καποιοι πεσαν να με φανε και τωρα οι ιδιοι λενε καλα να παθει εμεσσως πλην σαφως
Ακου φιλαράκο..... Για μένα η πνευματεμπορία είναι ίδιο έγκλημα με τη σωματεμπορία. Εγώ μισώ και τους μεν και τους δε. Απλά πράγματα. Σ αρέσει δε σ αρέσει. Και θεωρώ ότι για ορισμένα εγκλήματα πρέπει να εφαρμόζεται ο εβραικός νόμος. Ετσι πιστεύω έτσι θέλω. Χωρίς να αναφέρομαι στον συχωρεμένο πιστεύω ότι υπάρχει μεγάλος αριθμός ανθρωποειδών που δεν ανήκουν ούτε καν στο ζωικό βασίλειο.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66

Συνημμένα

• Psifo.jpg
    Psifo.jpg