Νέα

Κοίμησις Χριστόδουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα χχχχχ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια τα συναισθήματα σας από την είδηση θανάτου του Χριστόδουλου

• Λύπη

Ψήφοι: 3 50,0%
  • Συντριβή

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Απλή Στενοχώρια

• Αδιαφορία

Ψήφοι: 2 33,3%
  • Χαρά

• Ευτυχία

Ψήφοι: 1 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    6

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ωρες ωρες απορω με τα σκατα που κουβαλανε ορισμενοι ανθρωποι στο μυαλο τους.καλα ρε μαγκες δεν τον γουσταρατε τον αρχιεπισκοπο,γινατε εμπαθεις σε πολλους απο εδω μεσα,σαν να περιμενατε απο καιρο να κοιμηθει για να βγαλετε τη χολη σας πιστευοντας οτι ετσι ξεχωριζετε,για την εξυπναδα σας και την ανωτεροτητα σας,εξυπναδα με υβρεις προς ενα νεκρο.ενας ειπε οτι τον μισει,γιατι ρε μαγκα σου κλεισε το σπιτι?τελικα ορισμενοι απο εσας ειστε για τα σκατα του μεταξουργειου και της φυλης.εαν δεν γουσταρατε μην συμμετεχετε στο θεμα,μην προσβαλετε την νοημοσυνη πολλων απο εδω μεσα,ουστ στα βρωμοπορνιδια να βγαλετε τα κομπλεξ σας.και προσοχη ολοι κρινομαστε για οσα λεμε και κανουμε,εχει ο καιρος γυρισματα
Ασε μας εμάς στα σκατά του μεταξουργείου.... Τράβα στην Ενορία σου την καθαρή. Εκεί που αλλαξοκωλιάζονται κάτω από τα ράσα. Μπήκε ο χριστιανός να μας προσφέρει αγάπη χριστιανική:
"τελικα ορισμενοι απο εσας ειστε για τα σκατα του μεταξουργειου και της φυλης"
"ουστ στα βρωμοπορνιδια να βγαλετε τα κομπλεξ σας."
"εχει ο καιρος γυρισματα"

Τι πίνεις ρε φίλε και δε μας δίνεις.
Ασε ξέρω τι θα μας πείς.....
"Σώμα και Αίμα Χριστού"

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
άιντε να ξεβρωμίσουμε λίγο, ένας τύρρανος λιγότερος, πολλοί περισσότεροι όμως μνηστήρες της θέσης και της εξουσίας του. ρε πούστη μου γλιτωμό δεν έχουμε, προστατέψτε τις παρθένες και τα παιδιά σας.

Θα δείτε από βδομάδα τι έχει να γίνει με τα λαμόγια του ελληνορθόδοξου μαγαζιού. Εκεί σας θέλω εσάς τους καυλάντηδες χριστιανούς...(την Κυριακή εκκλησιάζετε την ψωλή σας και την υπόλοιπη εβδομάδα σαν ευσεβείς πολίτες στηρίζετε τον προϋπολογισμό της χώρας με επενδύσεις στο αγοραίον, αλλά τα ιερά και όσια μην τα πιάσει στο στόμα του κανείς έτσι;).

τέτοιο μπορντέλο ήταν είναι και θα είναι το παπαδαριό...το μόνο λυπηρό για τον ίδιο τον -πλέον- ταξιδιώτη (μην ξανάρθει μόνο) είναι ότι δεν πρόκανε να δει το DVD του Ζαχό, κατά τα άλλα, έφαγε στη ζωή του ίσαμε 5 κοπάδια αρνί κι ας πά να τα χωνέψει στον κάτω κόσμο όπου ανήκει πια.

Παρατηρώ ένθερμους υποστηρικτές και μη της ορθόδοξης μαλακίας (υπάρχει κι η ανορθόδοξη με τις... πατούσες)να τρώγονται μεταξύ των όπως στην TV.
Αχχχχ, ψωλοκώσταινα με τους επίδοξους τηλεπαρουσιαστές καραγκιόζηδες.
Κρίμα που το site δεν έχει παράθυρα να βρίζονται live οι ορθόδοξοι EMOs.
Ίσως οι mods και οι άλλοι συνιδιοκτήται να πρέπει να σκεφτούν τέτοιο option.

Κάποιος εδώ μέσα το χε γράψει σε άλλο thread, για σκήνωμα του Δούλου και δημόσιο προσκύνημα του ήπατος του στη Μύκονο, τώρα μετά την ταρρίχευση, συμπληρώνω ότι θα διατεθεί και ως ρέπλικα κόσμημα από τα γνωστά κοσμηματοπωλεία Kaisaris (visa δεκτή) της νήσου.

Προτείνω παντελή ασέβεια.
Να διατεθούν όλα τα υπάρχοντα του και αυτά τα πολλά της εκκλησίας στην ανέγερση σχολείων, πρόσληψη 10,000 νοσηλευτών εντατικής θεραπείας και για την ανάπτυξη παντού κέντρων απεξάρτησης από αλκοόλ και ντραγκς.
Δήμευση περιουσιακών στοιχείων εδώ και τώρα.
Ας μείνουν σε ένα πιο φιλοσοφημένο επίπεδο διδάσκωντας αυτό που πρέπει όπως πρέπει δίχως να επωφθαλμιούν τα του Καίσαρει, εντάτσσσι?

φάρμακον δια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Υποκρισια......
Οταν σε θρεντ πχ του Ζαχοπουλου βριζονταν ο Ζαχοπουλος ή καποιοι δημοσιγραφοι,τα θρεντ κλειδονοντουσαν και πεφταν και μπαναρισματα....
Συνεχεις συστασεις να ειμαστε πιο προσεκτικοι οταν αναφερομαστε σε δημοσια προσωπα....
Εδω βριζεται ΔΗΜΟΣΙΑ ενας νεκρος και γινεται παρτυ....οποιος κι αν ηταν ο νεκρος....
Αν πχ σε οπαδικα καποιος βριζει νεκρους γινεται χαμος.....
Υποκρισια κυριοι.....

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.034
Πόντοι
7.775
μπραβο ρε αντισθενη και πηγα να το πω....
Ετσι οπως ηταν γραμμενο ηταν σαν να λες "Θανατος στον ταδε"...
Ο Θεος ας τον συγχωρεσει και ας αναπαυσει την ψυχη του. Πριν πως ητανε το thread δεν το ειδα?

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
μα όλη η ψευτοηθική που πλασσάρεται εδώ μέσα αναλόγως του εκάστοτε thread έχει υποκριτική διάθεση από μεγάλη μερίδα, τι σε προβληματίζει τέλος πάντων ;;;
έτσι λειτουργεί ο νεοέλλην, διαταραγμένα. Πάρτο σαν αξίωμα.

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
άιντε να ξεβρωμίσουμε λίγο, ένας τύρρανος λιγότερος, πολλοί περισσότεροι όμως μνηστήρες της θέσης και της εξουσίας του. ρε πούστη μου γλιτωμό δεν έχουμε, προστατέψτε τις παρθένες και τα παιδιά σας.

Θα δείτε από βδομάδα τι έχει να γίνει με τα λαμόγια του ελληνορθόδοξου μαγαζιού. Εκεί σας θέλω εσάς τους καυλάντηδες χριστιανούς...(την Κυριακή εκκλησιάζετε την ψωλή σας και την υπόλοιπη εβδομάδα σαν ευσεβείς πολίτες στηρίζετε τον προϋπολογισμό της χώρας με επενδύσεις στο αγοραίον, αλλά τα ιερά και όσια μην τα πιάσει στο στόμα του κανείς έτσι;).

τέτοιο μπορντέλο ήταν είναι και θα είναι το παπαδαριό...το μόνο λυπηρό για τον ίδιο τον -πλέον- ταξιδιώτη (μην ξανάρθει μόνο) είναι ότι δεν πρόκανε να δει το DVD του Ζαχό, κατά τα άλλα, έφαγε στη ζωή του ίσαμε 5 κοπάδια αρνί κι ας πά να τα χωνέψει στον κάτω κόσμο όπου ανήκει πια.

Παρατηρώ ένθερμους υποστηρικτές και μη της ορθόδοξης μαλακίας (υπάρχει κι η ανορθόδοξη με τις... πατούσες)να τρώγονται μεταξύ των όπως στην TV.
Αχχχχ, ψωλοκώσταινα με τους επίδοξους τηλεπαρουσιαστές καραγκιόζηδες.
Κρίμα που το site δεν έχει παράθυρα να βρίζονται live οι ορθόδοξοι EMOs.
Ίσως οι mods και οι άλλοι συνιδιοκτήται να πρέπει να σκεφτούν τέτοιο option.

Κάποιος εδώ μέσα το χε γράψει σε άλλο thread, για σκήνωμα του Δούλου και δημόσιο προσκύνημα του ήπατος του στη Μύκονο, τώρα μετά την ταρρίχευση, συμπληρώνω ότι θα διατεθεί και ως ρέπλικα κόσμημα από τα γνωστά κοσμηματοπωλεία Kaisaris (visa δεκτή) της νήσου.

Προτείνω παντελή ασέβεια.
Να διατεθούν όλα τα υπάρχοντα του και αυτά τα πολλά της εκκλησίας στην ανέγερση σχολείων, πρόσληψη 10,000 νοσηλευτών εντατικής θεραπείας και για την ανάπτυξη παντού κέντρων απεξάρτησης από αλκοόλ και ντραγκς.
Δήμευση περιουσιακών στοιχείων εδώ και τώρα.
Ας μείνουν σε ένα πιο φιλοσοφημένο επίπεδο διδάσκωντας αυτό που πρέπει όπως πρέπει δίχως να επωφθαλμιούν τα του Καίσαρει, εντάτσσσι?

φάρμακον δια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν.
Προσωπικά εγώ δεν πιστεύω στον Θεό.Όμως από την στιγμή που υπάρχουν άνθρωποι (και πολλοί μάλιστα) οφείλεις να τους σέβεσαι..Και κρίνοντας από αυτά που γράφεις δεν πρέπει να έχεις μάθει να σέβεσαι.Εσύ τα βρήκες όλα τέλεια και η εκκλησία σε μάρανε ??? Αίσχος

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Κανεις δεν μου απαντησε και ξαναρωταω.....

Εγω ρε παιδια που ειμαι και λιγο χαζουλης και δεν ασχολουμαι πολυ με αυτα τα θεματα,μπορει καποιος να μου πει,ποια ηταν τα τοσα κακα που εκανε ο Χριστοδουλος ωστε να υπαρχουν ανθρωποι που χαιρονται με τον θανατο του?
Δεν κανω πλακα...αν θελει καποιος ας μου απαντησει....

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16

Εγω ρε παιδια που ειμαι και λιγο χαζουλης και δεν ασχολουμαι πολυ με αυτα τα θεματα,μπορει καποιος να μου πει,ποια ηταν τα τοσα κακα που εκανε ο Χριστοδουλος ωστε να υπαρχουν ανθρωποι που χαιρονται με τον θανατο του?
Συμφωνώ μαζί σου και δεν είναι καθόλου ωραίο να προσβάλεις και να βρίζεις έναν νεκρό.Το ξανά λέω  ΑΙΣΧΟΣ !!!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

τιποτα κακο δεν εκανε.. απλα η ελληνας ειναι ζηλιαρης. οταν ενας ανθρωπος παει μπροστα, κανει μια προκοπη βρε αδερφε, οι αλλοι τον φθονούν..  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Υποκρισια......
Οταν σε θρεντ πχ του Ζαχοπουλου βριζονταν ο Ζαχοπουλος ή καποιοι δημοσιγραφοι,τα θρεντ κλειδονοντουσαν και πεφταν και μπαναρισματα....
Συνεχεις συστασεις να ειμαστε πιο προσεκτικοι οταν αναφερομαστε σε δημοσια προσωπα....
Εδω βριζεται ΔΗΜΟΣΙΑ ενας νεκρος και γινεται παρτυ....οποιος κι αν ηταν ο νεκρος....
Αν πχ σε οπαδικα καποιος βριζει νεκρους γινεται χαμος.....
Υποκρισια κυριοι.....
Δε νομίζω ότι βρίζεται δημόσια ο νεκρός φίλε. Εγώ προσωπικά σέβομαι τον νεκρό.
Τους εχθρούς ακόμα και στον πόλεμο τους σέβονται.
Το σινάφι του βρίζουνε. Και κατά τη γνώμη μου καλά κάνουν.

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
Προσωπικά εγώ δεν πιστεύω στον Θεό.Όμως από την στιγμή που υπάρχουν άνθρωποι (και πολλοί μάλιστα) οφείλεις να τους σέβεσαι..Και κρίνοντας από αυτά που γράφεις δεν πρέπει να έχεις μάθει να σέβεσαι.Εσύ τα βρήκες όλα τέλεια και η εκκλησία σε μάρανε ??? Αίσχος

Να διαβάζεις ανελιππώς τι και που συμμετέχω και τι γράφω. Μετά μπορείς να βγάλεις ότι συμπέρασμα θέλεις.
Τους συγκεκριμένους δεν τους σέβομαι ούτε εγώ ούτε όλο μου το σόϊ ούτε οι φίλοι μου ούτε οι γνωστοί μου. Με όλο τον άλλο συρφετό που δήθεν κλαίγεται γιατί είχε κι έναν αρχιεπίσκοπο που τον βόλεψε, νομίζω ότι παίζει ευθεία αντιστοίχηση με τη σαπίλα σε όλα τα υπόλοιπα πολιτικο-οικονομικο-κοινωνικά δρώμενα κατάπτωσης.

ξηγηθήκαμε τώρα;;;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Επειδή δεν είναι της ημέρας, και επειδή πρέπει να σεβαστούμε το ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ πένθος της χώρας (ακόμα και τον Ιησού μια μέρα τον πενθούμε - Μ. Παρασκευή) θα σου πω μόνο ένα όνομα : ΒΑΒΥΛΗΣ..... Τα άλλα μετά το πένθος......

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
τιποτα κακο δεν εκανε.. απλα η ελληνας ειναι ζηλιαρης. οταν ενας ανθρωπος παει μπροστα, κανει μια προκοπη βρε αδερφε, οι αλλοι τον φθονούν..  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
παπα δεν μου απαντας....
Δε νομίζω ότι βρίζεται δημόσια ο νεκρός φίλε. Εγώ προσωπικά σέβομαι τον νεκρό.
Τους εχθρούς ακόμα και στον πόλεμο τους σέβονται.
Το σινάφι του βρίζουνε. Και κατά τη γνώμη μου καλά κάνουν.
κοιτα να δεις περσονα....
το παπαδαριο κι εγω το βριζω και το ολο συστημα τους δεν το παω...κι ας πιστευω στον Θεο του Χριστιανισμου.....
Αλλα αλλος γραφει ενας τυρρανος λιγοτερος,αλλος χαρηκα που τα τιναξε κτλ κτλ...Αυτο ειναι μαλακια!!!

jebac

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
προς personanograta,φιλαρακι με το να απαντας σε οτι σε ενοχλει δειχνεις τα κομπλεξ σου.κρατα τα σχολια για παρτη σου γκε γκε?αντε γιατι πολυ αερα πηρες,

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
προς personanograta,φιλαρακι με το να απαντας σε οτι σε ενοχλει δειχνεις τα κομπλεξ σου.κρατα τα σχολια για παρτη σου γκε γκε?αντε γιατι πολυ αερα πηρες,

Εσύ τι είσαι τώρα? Έχουμε μπράβους και δεν το ξέρουμε?????

LARY13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Επειδή δεν είναι της ημέρας, και επειδή πρέπει να σεβαστούμε το ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ πένθος της χώρας (ακόμα και τον Ιησού μια μέρα τον πενθούμε - Μ. Παρασκευή) θα σου πω μόνο ένα όνομα : ΒΑΒΥΛΗΣ..... Τα άλλα μετά το πένθος......

βαβυλης,κολοσουσας,μανουαλια,τζελα,αλβανοι,κοτερα,καραιβικη,μυκονος,ροζ τηλεφωνα,στριγκακια...οποιος ξερει καταλαβε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom