Νέα

Κοίμησις Χριστόδουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα χχχχχ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια τα συναισθήματα σας από την είδηση θανάτου του Χριστόδουλου

• Λύπη

Ψήφοι: 3 50,0%
  • Συντριβή

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Απλή Στενοχώρια

• Αδιαφορία

Ψήφοι: 2 33,3%
  • Χαρά

• Ευτυχία

Ψήφοι: 1 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    6

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...
ΥΓ--->Δεν έχω διαβάσει όλες τις σελίδες και δεν θα το κάνω...ελπίζω μόνο οι mods να προσπαθήσουν ώστε να κρατηθεί ένα επίπεδο είς μνήμην του....

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Το ότι είτε πέθανε, είτε δεν πέθανε, στ' αρχίδια μας μερικονώνε, δε μπορεί να το χωρέσει το μυαλό σου?

Bingo

(ο μόνος που χαίρεται είναι αυτός που θα πάρει τη θέση του - αλλά εξ όσων γνωρίζω (ως mod) αυτός ειδικά δε μπαίνει εδώ μέσα).

Μπα....πολλοί χαίρονται. Σε όποια δημόσια υπηρεσία μπήκα σήμερα το πρωί, σχεδιάζανε τριήμερα σε περίπτωση που η κηδεία γίνει Παρασκευή.

episkeptis69

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
Αληθεια....η ηπατιτιδα C πως μεταδιδεται??

Εγω στο θεο πιστευω, αλλα στην Τζενη, τη Κλαουντια, τη Μαρω και τη Σουλα καθολου....και ας εχουν  μουσια και ας φορανε ρασα.

jebac

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
αυτη ειναι η δημοκρατια του λογου moderators?ειναι προφανες οτι δεν δεχεστε κριτικη απο κανενε και τιποτα ετσι?βλεπω στο συγκεκριμενο θεμα να πεφτουν πολλα warned.οσο για τον λεωνιδα αστον εκει που ειναι,τα περι ξεφτυλας στα επιστεφω

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Μεγαλη Εβδομαδα=εβδομαδα των Παθων....
Ακομα και τα μπουζουξιδικα ειναι κλειστα λογω πενθους....
τωρα αυτα που γραφεις ειναι αλλα λογια ν αγαπιωμαστε...τελος παντων,αστο!
Εσείς δηλαδή αγαπητέ προτείνετε να κλείσει για καμμιά βδομάδα το σάϊτ "λόγω πένθους";
Εξηγηθείτε.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
αυτη ειναι η δημοκρατια του λογου moderators?ειναι προφανες οτι δεν δεχεστε κριτικη απο κανενε και τιποτα ετσι?βλεπω στο συγκεκριμενο θεμα να πεφτουν πολλα warned.οσο για τον λεωνιδα αστον εκει που ειναι,τα περι ξεφτυλας στα επιστεφω

Εσένα περιμέναμε με 10 ποστ να μας κάνεις κύρηγμα περί ελευθερίας..........εκτός και είσαι από τα παλιά ;)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Κατ αρχή δε τη βλέπω γιατί δε μ' ενδιαφέρει.

Κατα δεύτερο ψηφοφορία = δημοκρατία.

Τι σε χαλάει η δημοκρατία?
ρε σταυρο δεν μπορεις να γυρισεις την κουβεντα αλλου μην το ζωριζεις...δεν ειμαι χαζος!

με ρωτησες απο που εβγαλα το συμπερασμα οτι καποιοι χαιρονται και σου απαντησα απ την ψηφοφορια....
που μπλεκεις οτι δεν μ αρεσει η δημοκρατια??μονο εσυ το ξερεις.....
εκτος αυτου λες και ψεμματα οτι δεν σε ενδιαφερει η ψηφοφορια...πριν λιγο την επεξεργαστηκες κι ολας....
μας δουλευεις?

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
...Σε όποια δημόσια υπηρεσία μπήκα σήμερα το πρωί, σχεδιάζανε τριήμερα σε περίπτωση που η κηδεία γίνει Παρασκευή.

Τους τη σπάσανε όμως, γιατί θα γίνει Πέμπτη.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μεγαλη Εβδομαδα=εβδομαδα των Παθων....
Ακομα και τα μπουζουξιδικα ειναι κλειστα λογω πενθους....
τωρα αυτα που γραφεις ειναι αλλα λογια ν αγαπιωμαστε...τελος παντων,αστο!
πσάχνω.... Ψάξε λίγο αγόρι μου και διάβασε...... Ο Χριστούλης πέθανε Μεγάλη Παρασκευή.... Τη Μεγάλη Πέμπτη δεν είναι πεθαμένος.... Συνεστιάζεται με τους μαθητές του. Η κατάνυξη ΔΕΝ σημαίνει πένθος!!!!! ΗΜΑΡΤΟΝ παπά γιώργο εγώ ο άθεος θα τρελλαθώ από αυτάπου ακούω από χριστιανούς...... :headbang: :headbang: :headbang:

Υ.Γ. Μεγάλη Τετάρτη πριν από δύο χρόνια ήμουν σε κωλάδικο και μια χαρά συνουσιαζόμασταν όλοι εκεί μέσα.......  :uglystupid: :uglystupid:

Επισκέπτης
εγω απλα θα πω την αποψη μοου....οπως θεωρω τους θρησκοληπτους κ αυτους που ολη μερα σταυρωκοπιουνται υποκριτες τοσο υποκριτες θεωρω κ αυτους που ξινουν τα αρχιδια τους επειδη πεθανε ο χριστοδουλος κ το παιζουν ταχατε μου ανετοι για μενα ειναι το ιδιο....ο νοων νοειτο

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
τωρα σ αυτην την πορδι που πεταχτηκε,τι να απαντησει κανεις?
Κατά τα άλλα, κάποιοι υποκρίνονται πως τιμούν τη μνήμη του μεταστάντος. Και είναι και των "θετικών επιστημών"      :jerking:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
πσάχνω.... Ψάξε λίγο αγόρι μου και διάβασε...... Ο Χριστούλης πέθανε Μεγάλη Παρασκευή.... Τη Μεγάλη Πέμπτη δεν είναι πεθαμένος.... Συνεστιάζεται με τους μαθητές του. Η κατάνυξη ΔΕΝ σημαίνει πένθος!!!!! ΗΜΑΡΤΟΝ παπά γιώργο εγώ ο άθεος θα τρελλαθώ από αυτάπου ακούω από χριστιανούς...... :headbang: :headbang: :headbang:

Υ.Γ. Μεγάλη Τετάρτη πριν από δύο χρόνια ήμουν σε κωλάδικο και μια χαρά συνουσιαζόμασταν όλοι εκεί μέσα.......  :uglystupid: :uglystupid:
καλα οκ ρε περσονα....ο καθενας ειπαμε με τα πιστευο του!!!

Επισκέπτης
"Χριστοδούλου του Μακαριωτάτου και Θεοπροβλήτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος , ημών δε πατρός και ποιμενάρχου , ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ !"

Αν και υπήρξα λαλίστατος μπορώ να πώ ,στο θρέντ περί της αποτυχίας μεταμοσχεύσεως ήπατος , στον Μακαριστό πλέον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Χριστόδουλο , στο συγκεκριμένο θρέντ , θα επιλέξω τη σιωπή.

Τον κρίναμε όσο ζούσε ...
Άλλοι θετικά ...
Άλλοι αρνητικά ...

Πολλοί λυπήθηκαν ...
Άλλοι τόσοι χάρηκαν ...

Ότι κι αν έκανε ... ένα πράγμα να έχετε κατά νού :

"Ο νεκρός δεδικαίωται"

Δημήτρης

Υ.Γ: Και κάτι , γι αυτούς που χάρηκαν ...
Ελπίζω , με την ίδια χαρά να αντιμετωπίσουν το θάνατο , όταν τους χτυπήσει την πόρτα του σπιτιού τους.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Τους τη σπάσανε όμως, γιατί θα γίνει Πέμπτη.

Ευτυχώς. Την Πέμπτη οι περισσότερες πολεοδομίες είναι κλειστές ούτως ή αλλιώς (μέρα αυτοψίας για αυθαίρετα) και δεν θα καθυστερήσουν οι πολεοδομικές άδειες που κυνηγάω αυτή την περίοδο.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Κατά τα άλλα, κάποιοι υποκρίνονται πως τιμούν τη μνήμη του μεταστάντος. Και είναι και των "θετικών επιστημών"      :jerking:
ειμαι πολυ περιεργος να σε γνωρισω απο κοντα  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
εχω μεινει καταπληκτος απ την βλακεια σου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :birdman: :birdman: :birdman:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Μπράβο ρε Δημήτρη....απο τίς ποιό σωστές κουβέντες...

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Υ.Γ. Μεγάλη Τετάρτη πριν από δύο χρόνια ήμουν σε κωλάδικο και μια χαρά συνουσιαζόμασταν όλοι εκεί μέσα.......  :uglystupid: :uglystupid:
Μεταξύ μας, και εδώ τα στριπτιζερί είναι κλειστά μόνο την Μ. Παρασκευή.

Παίδες για να τελειώνουμε, ο Αρχιεπίσκοπος έπασχε απο καρκίνο.
Ανακουφίστηκε σήμερα όσο και αν δεν σας αρέσει αυτό που διαβάζετε.

Όσοι τα έχουμε με την εκκλησία και με τους εκπροσώπους της ας κάνουμε λίγο υπομονή ακόμα.
Σε δυο τρείς εβδομάδες θα έχουμε νέο φρούτο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom