Νέα

Κοίμησις Χριστόδουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα χχχχχ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια τα συναισθήματα σας από την είδηση θανάτου του Χριστόδουλου

• Λύπη

Ψήφοι: 3 50,0%
  • Συντριβή

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Απλή Στενοχώρια

• Αδιαφορία

Ψήφοι: 2 33,3%
  • Χαρά

• Ευτυχία

Ψήφοι: 1 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    6

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καλα οκ ρε περσονα....ο καθενας ειπαμε με τα πιστευο του!!!
Ρε φίλε δεν είπα να μην πιστεύεις. Αλλά να ακριβολογούμε δλδ.
Πένθος σημαίνει ψυχική οδύνη για το θάνατο. Δεν έχει πεθάνει ο Χριστός την Κυριακή των Βαίων... Επίσης λέγεται εβδομάδα των Παθών και ΟΧΙ του πένθους.
Ο Δημήτριος που ενεφανίσθη ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΕ μπορεί να στα εξηγήσει καλύτερα. Αν και νομίζω ότι θα συμφωνήσει μαζί μου.
Δημήτριε μου έλειψες..... :'(

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
ρε σταυρο δεν μπορεις να γυρισεις την κουβεντα αλλου μην το ζωριζεις...δεν ειμαι χαζος!

με ρωτησες απο που εβγαλα το συμπερασμα οτι καποιοι χαιρονται και σου απαντησα απ την ψηφοφορια....
που μπλεκεις οτι δεν μ αρεσει η δημοκρατια??μονο εσυ το ξερεις.....
εκτος αυτου λες και ψεμματα οτι δεν σε ενδιαφερει η ψηφοφορια...πριν λιγο την επεξεργαστηκες κι ολας....
μας δουλευεις?

ΔΕΝ είσαι χαζός?
Καλά.

"Επεξεργάστηκα την ψηφοφορία"? Δηλαδή?

Μη χαζέ μου, έκανα screen cature (με το κουμπάκι print screen γίνεται αυτό αν δε το ξέρεις), και πρόσθεσα μια επιλογή στην εικόνα.

Αυτό σημαίνει ότι είδα και τα αποτελέσματα?

Εν πάσει περιπτώσει, απ ότι λες, οι περισσότεροι που ψήφισαν χαίρονται που "κοιμήθηκε" ο προκαθήμενος. Και λοιπόν? Τι να κάνουμε τώρα? Να τα βάψουμε μαύρα? Να τους αλλάξουμε πεποιθήσεις? Να καταργήσουμε την ψηφοφορία? Να κάνουμε νοθεία?

Πες εσύ μια πρόταση.

Αντί να λες συνεχώς "εξυπνάδες".
(Ως "μή" χαζός).

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
πιστευω πως δεν θα επρεπε καν να ανοιχτει αυτο το θρεντ.δεν ειναι καταλληλο ωστε να ψηφιζουμε.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Ελπίζω , με την ίδια χαρά να αντιμετωπίσουν το θάνατο , όταν τους χτυπήσει την πόρτα του σπιτιού τους.

Έχεις μείνει πίσω.

Δε μπαίνει απ την πόρτα (όταν έρθει αυτή η ώρα).

Μπαίνει από την καμινάδα.

Του το έχει σφυρίξει ο Αη Βασίλης!

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ΔΕΝ είσαι χαζός?
Καλά.

Μη χαζέ μου, έκανα screen cature (με το κουμπάκι print screen γίνεται αυτό αν δε το ξέρεις), και πρόσθεσα μια επιλογή στην εικόνα.

Εν πάσει περιπτώσει, απ ότι λες, οι περισσότεροι που ψήφισαν χαίρονται που "κοιμήθηκε" ο προκαθήμενος. Και λοιπόν? Τι να κάνουμε τώρα? Να τα βάψουμε μαύρα? Να τους αλλάξουμε πεποιθήσεις? Να καταργήσουμε την ψηφοφορία? Να κάνουμε νοθεία?

Πες εσύ μια πρόταση.

(Ως "μή" χαζός).

Εγώ λέω ότι μάλλον αλήθεια λές ότι δεν την κοιτάς την ψηφοφορία, γιατί δεν είναι οι περισσότεροι αυτοί που ψήφισαν χαρά!

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
Ελπίζω , με την ίδια χαρά να αντιμετωπίσουν το θάνατο , όταν τους χτυπήσει την πόρτα του σπιτιού τους.

Ποιος δεν τάϊσε το κακιασμένο πεκινουά σήμερα;;

Ξεκίνα λέω εγώ νέο thread από τώρα για τη διαδοχή.

Επισκέπτης
Ο Δημήτριος που ενεφανίσθη ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΕ μπορεί να στα εξηγήσει καλύτερα. Αν και νομίζω ότι θα συμφωνήσει μαζί μου.
Δημήτριε μου έλειψες..... :'(
Κι εμένα μου έλειψες ...! ;)
Είπα θα σωπάσω φίλε ... και θα σωπάσω !

Επειδή όμως με ρωτάς, να ξέρεις ένα πράγμα. Στην Ορθόδοξη πίστη "ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΠΕΝΘΟΣ" .
Καλό απόγευμα !

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ΔΕΝ είσαι χαζός?
Καλά.

Πες εσύ μια πρόταση.

(Ως "μή" χαζός).
χαχαχαχααχ....εγω ειμαι χαζος αλλα εσυ μαλλον εχεις προβλημα κατανοησης...
με ρωτησες απο που εβγαλα συμπερασμα οτι καποιοι χαρηκαν.οταν σου απαντησα το γυρισες οτι δεν μου αρεσει η δημοκρατια...τωρα λες παλι αλλα!!!οσοι διαβαζουν καταλαβαινουν...
οσοι χαρηκαν δικαιωμα τους...εγω απλα εξεφρασα την διαφωνια μου μ αυτους και τιποτα παραπανω....ουτε να αλλαξω πεποιθησεις κανενος θελω ουτε τιποτα...
τωρα εσυ ως εξυπνος,βαζε κι αλλες σαλτσες να πεισεις....
καποιοι ηδη σου απαντησαν οτι το μονο που σου ειπα ηταν απο που εβγαλα το συμπερασμα...

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
μενω εκπληκτη απο καποια ψηφο που ειδα που αντιστοιχει σε ευτυχια?στα αληθεια αν ειχε πεθανει αυτος που το ψηφισε θα του αρεσε οι αλλοι να χαιρονται?????απλο ερωτημα.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Εγώ λέω ότι μάλλον αλήθεια λές ότι δεν την κοιτάς την ψηφοφορία, γιατί δεν είναι οι περισσότεροι αυτοί που ψήφισαν χαρά!
Και τι συμπέρασμα πρέπει να εξάγουμε απο την εξυπνάδα που είπες;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
μενω εκπληκτη απο καποια ψηφο που ειδα που αντιστοιχει σε ευτυχια?στα αληθεια αν ειχε πεθανει αυτος που το ψηφισε θα του αρεσε οι αλλοι να χαιρονται?????απλο ερωτημα.
Αν πεθάνει ο Μπιν Λάντεν, έχεις την απαίτηση απο τον Μπους να νιώθει συντετριμμένος Μαριάννα;

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
πιστευω πως δεν θα επρεπε καν να ανοιχτει αυτο το θρεντ.δεν ειναι καταλληλο ωστε να ψηφιζουμε.

Μαριάννα (22 ετών Αθήνα), μια χαρά είναι το thread. 17 σελίδες σε 8 ώρες. Τρομερό ενδιαφέρον.

Οι επιλογές της ψηφοφορίας είναι μάπα.
Αλλά τι να κάνουμε, τώρα ανοίχτηκε.

Να το εξαφανίσουμε?

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
χαχαχαχααχ....εγω ειμαι χαζος αλλα εσυ μαλλον εχεις προβλημα κατανοησης...
με ρωτησες απο που εβγαλα συμπερασμα οτι καποιοι χαρηκαν.οταν σου απαντησα το γυρισες οτι δεν μου αρεσει η δημοκρατια...τωρα λες παλι αλλα!!!οσοι διαβαζουν καταλαβαινουν...
οσοι χαρηκαν δικαιωμα τους...εγω απλα εξεφρασα την διαφωνια μου μ αυτους και τιποτα παραπανω....ουτε να αλλαξω πεποιθησεις κανενος θελω ουτε τιποτα...
τωρα εσυ ως εξυπνος,βαζε κι αλλες σαλτσες να πεισεις....
καποιοι ηδη σου απαντησαν οτι το μονο που σου ειπα ηταν απο που εβγαλα το συμπερασμα...

Έκανες και τη μαλακία μετά και του είπες ότι επεξεργάστηκε την ψηφοφορία, ενώ η αλήθεια μάλλον είναι ότι την ψιλοειρωνεύτηκε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κι εμένα μου έλειψες ...! ;)
Είπα θα σωπάσω φίλε ... και θα σωπάσω !

Επειδή όμως με ρωτάς, να ξέρεις ένα πράγμα. Στην Ορθόδοξη πίστη "ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΠΕΝΘΟΣ" .
Καλό απόγευμα !
Δημήτριε η σιωπή των αμνών δεν μου αρέσει. Το ποίμνιό σου σε αναζητά απεγνωσμένα.
Αυτό που είπες μου άρεσε Στην Ορθόδοξη πίστη "ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΠΕΝΘΟΣ", αλλά επειδή δε μου το έχει ξαναπεί ουδεπόποτε θρησκευόμενος και γνώστης θέλω να μου το προχωρήσεις ολίγον παραπέρα....

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
Αν πεθάνει ο Μπιν Λάντεν, έχεις την απαίτηση απο τον Μπους να νιώθει συντετριμμένος Μαριάννα;
δεν προκειται για πολιτικο θεμα και ουτε συγκρινεται με το θεμα του μπιν Λαντεν!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom