Ο άλλος κάνει "μπουχαχαχαχαχαχα", εγώ σε πείραξα;και να μην ειρωνευεσαι!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κοίμησις Χριστόδουλου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα χχχχχ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 39K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
κατσε να δουμε αν θα κανει κανεις το λαθος να ασχοληθει...
παω να φερω πασατεμπο.....
άστο ρε κι εσύ. μην το συνεχίζεις.
Zac Clouseau
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
Απαντάω εγώ...ο Μπούσ-της θα έβγαινε και 3η θητεία πρόεδρος.
αλλά ο τρόπος που το βάζεις ferthy είναι σα να είχε αντίπαλο..π.χ. ο Μπους έχει βαφτίσει την αλκαίντα αντίπαλο στο πρόσωπο του Λάντεν, ο Χριστόδου ποιο αντίπαλο δέος είχε κατεσέ; Εσέ; ή κανα μαυροντυμένο ρασοφόρο;
Κύττα ρωτάω όχι για πίκα αλλά για να το βάλουμε σε μια σειρά καλλίτερη.
Πως το εννοείς;
αλλά ο τρόπος που το βάζεις ferthy είναι σα να είχε αντίπαλο..π.χ. ο Μπους έχει βαφτίσει την αλκαίντα αντίπαλο στο πρόσωπο του Λάντεν, ο Χριστόδου ποιο αντίπαλο δέος είχε κατεσέ; Εσέ; ή κανα μαυροντυμένο ρασοφόρο;
Πως το εννοείς;
marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
υποκρισια?ως προς τι!τα συμπερασματα σου ειναι ατοπα!!!Το αφήνω.
Αλλά εσύ με εγκάλεσες, όχι εγώ.
Και βλέπω πως η υποκρισία καλά κρατεί.
marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
το θρεντ ειναι ανοιχτο κ βγαζουμε τα συμπερασματα μας!!!ρε θα χαλαρώσετε καθόλου?
marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
μαλλον ασχετο!!!τελειως ομως!ασχετο.....
βλεπω και τη Δρουζα τωρα με τα μαυρα και μου ρχεται να σπασω την τηλεοραση....
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Απλά...ανίκητη μάλλον....ΔΕΝ ξέρεις τί να αφήσεις????2 πράγματα συμβαίνουν...ή δεν ξέρεις που πάνε τα τέσσερα ή απλά μας δουλεύεις...και επειδή για το 2ο είμαι σίγουρος πως δεν μπορεί να γίνει...ψάξε για το πρώτο...διάβασε τί έχεις γράψει...διάβασε σε τι σου απάντησα και θα βρείς την λύση....και μην μιλάς για υποκρισία...ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΥ.....τον αν υποκρίνομαι ή όχι το ξέρω εγώ και μόνο....μην γίνεσαι κουραστικός....Το αφήνω.
Αλλά εσύ με εγκάλεσες, όχι εγώ.
Και βλέπω πως η υποκρισία καλά κρατεί.
Τί είναι τούτος ρε?????ρε ποδο συνεχισε το ρεφιλε να γελασουμε...εφερα πασατεμπο....
Ο Μακαριστός Χριστόδουλος είχε ορκισμένους εχθρούς όσους επέμεναν (και μαζί τους κι εγώ) στο χωρισμό της εκκλησίας απο το κράτος.Απαντάω εγώ...ο Μπούσ-της θα έβγαινε και 3η θητεία πρόεδρος.
Πως το εννοείς;
Φυσικά δεν χάρηκα που μετέστη, αλλά πολύ περισσότερο με θλίβει το φαινόμενο της υποκρισίας και οι πλερέζες που φόρεσαν αρκετοί.
α δεν εχεις ιδεα...θα ξεχασεις οσα ξερεις.....Τί είναι τούτος ρε?????
δεν εχει περασει κατι παρομοιο τοσα χρονια απο δω μεσα....
Επισκέπτης
Ρε φίλε ... θα φανώ ασυνεπής προς όσα είπα ... ;)Δημήτριε η σιωπή των αμνών δεν μου αρέσει. Το ποίμνιό σου σε αναζητά απεγνωσμένα.
Αυτό που είπες μου άρεσε Στην Ορθόδοξη πίστη "ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΠΕΝΘΟΣ", αλλά επειδή δε μου το έχει ξαναπεί ουδεπόποτε θρησκευόμενος και γνώστης θέλω να μου το προχωρήσεις ολίγον παραπέρα....
Ασε που θα με κατηγορήσεις οτι παπαγαλίζω κομάτια της Αγίας γραφής πάλι...
Τελοσπάντων ... εντελώς λακωνικά.
Την απάντηση δεν την δίνω εγώ , αλλά ο Απόστολος Παύλος στην Α πρός Θεσσαλονικείς επιστολή του.Λέει λοιπόν προς τους πρώτους Χριστιανούς της Θεσσαλονίκης : «Μη λυπείσθε ως και οι λοιποί οι μη έχοντες ελπίδαν».
Μή λυπάστε δηλαδή ... όπως οι ειδωλολάτρες της εποχής σας ... οι οποίοι δεν έχουνε ελπίδα για σωτηρία ...
Το πένθος με άλλα λόγια , δεν υπάρχει στην Ορθόδοξη πίστη. Ο Χριστιανός είναι "ο έχων ελπίδα" , γι αυτό και δεν πενθεί.
Το πένθος είναι κατάλοιπο του παρελθόντος.
Πόσοι όμως απο εμάς έχουμε το σθένος να ακολουθήσουμε τα λόγια του Αποστόλου Παύλου , όταν χαθεί κάποιο συγγενικό μας πρόσωπο?
Να σου πώ εγώ. Κανένας ! Ούτε ο ομιλών τα κατάφερε ... κι ας τα δίδασκε !
Θλίψη, πασατέμπος και εξυπναδούλες.α δεν εχεις ιδεα...θα ξεχασεις οσα ξερεις.....
δεν εχει περασει κατι παρομοιο τοσα χρονια απο δω μεσα....
Πως λέμε, λατέρνα, φτώχια και γαρύφαλλο.....
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Ο Μακαριστός Χριστόδουλος είχε ορκισμένους εχθρούς όσους επέμεναν (και μαζί τους κι εγώ) στο χωρισμό της εκκλησίας απο το κράτος.
Τώρα γελοιοποιώ το thread, αλλά πώς να κρατηθώ? Στον Χριστόδουλο το είχες πει ότι είσαι εχθρός του?
marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
ποιος ανοιξε αυτο το νημα???
marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
και σε τι αποσκοπουσε??στον εξευτελισμο ενος ανθρωπου που εχει φυγει απο τη ζωη??
Επισκέπτης
τελικά ούτε να πεθάνει με την ησυχία του δεν μπορεί κάποιος και ιδικά ένα επώνυμο άτομο όπως ο Χριστόδουλος.
είναι αίσχος το να κρίνεις έναν άνθρωπο μερικές ώρες μετά τον θάνατο του και αυτό δεν το γράφει ένα άτομο που και λόγο ιδεολογίας δεν φημίζεται για την πίστη του στον Θεό δηλαδή εγώ.
ιδικά για μερικούς ξερόλες εδώ μέσα που το παίζουν και προοδευτικοί και τάχα ανήκουν στον αριστερό χώρο είναι ξεφτίλα το να κάνεις κριτική σε έναν νεκρό όσο και να απαξιώνεις ένα άτομο σε μια τέτοια στιγμή το καλύτερο είναι η σιωπή σειρά πλέον να κρίνει έχει ο ιστορικός του μέλλοντος.
είναι αίσχος το να κρίνεις έναν άνθρωπο μερικές ώρες μετά τον θάνατο του και αυτό δεν το γράφει ένα άτομο που και λόγο ιδεολογίας δεν φημίζεται για την πίστη του στον Θεό δηλαδή εγώ.
ιδικά για μερικούς ξερόλες εδώ μέσα που το παίζουν και προοδευτικοί και τάχα ανήκουν στον αριστερό χώρο είναι ξεφτίλα το να κάνεις κριτική σε έναν νεκρό όσο και να απαξιώνεις ένα άτομο σε μια τέτοια στιγμή το καλύτερο είναι η σιωπή σειρά πλέον να κρίνει έχει ο ιστορικός του μέλλοντος.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 3
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 766
- Εμφανίσεις