You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κοίμησις Χριστόδουλου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα χχχχχ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 39K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Πολλάκις. Και δημόσια.Τώρα γελοιοποιώ το thread, αλλά πώς να κρατηθώ? Στον Χριστόδουλο το είχες πει ότι είσαι εχθρός του?
Προφανώς δεν διαβάζεις εφημερίδες. Γιατί δεν ήμουν ο μόνος.
Και η εκκλησία θα χωριστεί συντόμως απο το κράτος, να είσαι σίγουρος.
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.359
- Πόντοι
- 506
Μόνο ή δρούζα,και η Φαίη στα καταμαυρα ήταν σήμερα, μέχρι στρινγκασχετο.....
βλεπω και τη Δρουζα τωρα με τα μαυρα και μου ρχεται να σπασω την τηλεοραση....
Όπα και η θλίψη του ΚΚΕ, αναμενόμενο.τελικά ούτε να πεθάνει με την ησυχία του δεν μπορεί κάποιος και ιδικά ένα επώνυμο άτομο όπως ο Χριστόδουλος.
είναι αίσχος το να κρίνεις έναν άνθρωπο μερικές ώρες μετά τον θάνατο του και αυτό δεν το γράφει ένα άτομο που και λόγο ιδεολογίας δεν φημίζεται για την πίστη του στον Θεό δηλαδή εγώ.
ιδικά για μερικούς ξερόλες εδώ μέσα που το παίζουν και προοδευτικοί και τάχα ανήκουν στον αριστερό χώρο είναι ξεφτίλα το να κάνεις κριτική σε έναν νεκρό όσο και να απαξιώνεις ένα άτομο σε μια τέτοια στιγμή το καλύτερο είναι η σιωπή σειρά πλέον να κρίνει έχει ο ιστορικός του μέλλοντος.
Πως το είπες; Δεν μπορείς να κάνεις κριτική σε ένα νεκρό;
marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
μπορει να τους πηγαινει το χρωμα!!!
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.359
- Πόντοι
- 506
Του φώναζες σαν την Λουκά: Ντροπή σου - ντροπή σουΠολλάκις. Και δημόσια.
Προφανώς δεν διαβάζεις εφημερίδες. Γιατί δεν ήμουν ο μόνος.
Και η εκκλησία θα χωριστεί συντόμως απο το κράτος, να είσαι σίγουρος.
marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
ναι δεν μπορεις να κανεις κριτικη!!εσυ νομιζεις δηλαδη οτι θα ζησεις για παντα???Όπα και η θλίψη του ΚΚΕ, αναμενόμενο.
Ε, εγώ λοιπόν, κάνω κριτική.ναι δεν μπορεις να κανεις κριτικη!!εσυ νομιζεις δηλαδη οτι θα ζησεις για παντα???
Θα με εμποδίσεις μήπως;
Andras37Athina
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
Μου αρκεί που έχω ήδη διαβάσει τις πρώτες πέντε από τις είκοσι -μέχρι στιγμής- σελίδες για να διαπιστώσω πώς αυτό το thread δε δίνει μονάχα την ευκαιρία σε κόσμο να εκφράσει τη λύπη, θλίψη, στενοχώρια ή συντριβή του για την κοίμιση του επικεφαλής της Ελλαδικής Εκκλησίας, ή, σε κάποιους χρήστες τη δυνατότητα να προβούν σε μία όχι απαραιτήτως εξυμνιστική, αλλά σε κάθε περίπτωση ταπεινή και ψύχραιμη αποτίμηση της δράσης του Μακαριστού Χριστόδουλου, αλλά και σε κάποια αποβράσματα / υπανθρώπους το βατήρα για να εκτοξεύσουν βιτριολικά σχόλια και βορβορώδεις χαρακτηρισμούς κατά ενός ανθρώπου που μόλις πριν λίγες ώρες έκλεισε τα μάτια του για πάντα.
Δε μπορούν οι administrators να κλειδώσουν το θέμα; Ή, ακόμη καλύτερα, να το διαγράψουν;
Σημείωση: Η εξύβριση, περιύβριση νεκρού (ανεξαρτήτως της θέσης που κατείχε, της ισχύος που συγκέντρωνε και του κύρους που έχαιρε εν ζωή) αποτελεί πέρα από πράξη αλητείας και ποινικό αδίκημα.
Δε μπορούν οι administrators να κλειδώσουν το θέμα; Ή, ακόμη καλύτερα, να το διαγράψουν;
Σημείωση: Η εξύβριση, περιύβριση νεκρού (ανεξαρτήτως της θέσης που κατείχε, της ισχύος που συγκέντρωνε και του κύρους που έχαιρε εν ζωή) αποτελεί πέρα από πράξη αλητείας και ποινικό αδίκημα.
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.834
- Πόντοι
- 9.295
Το μεγαλειο του καθε ανθρωπου μπορει να φανει οταν δειχνει οικτο και συμπονει το συνανθρωπο του,ολα τ`αλλα ειναι ουτοπιες.
Ντροπη και αισχος σε οσους ενιωσαν ηδονη,ευχαριστηση ΄η ευτυχια.
Μηπως ειναι υποψηφιοι για το θωκο?Μηπως απο αντιδραση αλλα εδω τα μπερδευετε μαγκες,ο Χριστοδουλος και γενικα ο καθενας σε αυτη τη χωρα ποτε ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ για τις θρησκευτικες του πεποιηθησεις.
Το τηλεοπτικο προγραμμα λοιπον αλλαζει και μεχρι την Πεμπτη LIVE απο Μητροπολη,μετα θα παμε παλι σε Θεμο-Μακη-Καλαμπουρακη-Χιο κτλ(σκληρο ριαλιτι αλλα γουσταρω)και μετα στο τι θα καταθεσει ο Ζαχο οταν θα αρχισει να δινει ανακριση,
Ντροπη και αισχος σε οσους ενιωσαν ηδονη,ευχαριστηση ΄η ευτυχια.
Μηπως ειναι υποψηφιοι για το θωκο?Μηπως απο αντιδραση αλλα εδω τα μπερδευετε μαγκες,ο Χριστοδουλος και γενικα ο καθενας σε αυτη τη χωρα ποτε ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ για τις θρησκευτικες του πεποιηθησεις.
Το τηλεοπτικο προγραμμα λοιπον αλλαζει και μεχρι την Πεμπτη LIVE απο Μητροπολη,μετα θα παμε παλι σε Θεμο-Μακη-Καλαμπουρακη-Χιο κτλ(σκληρο ριαλιτι αλλα γουσταρω)και μετα στο τι θα καταθεσει ο Ζαχο οταν θα αρχισει να δινει ανακριση,
Μου αρκεί που έχω ήδη διαβάσει τις πρώτες πέντε από τις είκοσι -μέχρι στιγμής- σελίδες για να διαπιστώσω πώς αυτό το thread δε δίνει μονάχα την ευκαιρία σε κόσμο να εκφράσει τη λύπη, θλίψη, στενοχώρια ή συντριβή του για την κοίμιση του επικεφαλής της Ελλαδικής Εκκλησίας, ή, σε κάποιους χρήστες τη δυνατότητα να προβούν σε μία όχι απαραιτήτως εξυμνιστική, αλλά σε κάθε περίπτωση ταπεινή και ψύχραιμη αποτίμηση της δράσης του Μακαριστού Χριστόδουλου, αλλά και σε κάποια αποβράσματα / υπανθρώπους το βατήρα για να εκτοξεύσουν βιτριολικά σχόλια και βορβορώδεις χαρακτηρισμούς κατά ενός ανθρώπου που μόλις πριν λίγες ώρες έκλεισε τα μάτια του για πάντα.
Συμφωνώ απόλυτα
marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
ναι θα σε εμποδισω με οποιο τροπο μπορω!δεν εχεις δικαιωμα να σπιλωνεις ενα νεκρο ανθρωπο!!!Ε, εγώ λοιπόν, κάνω κριτική.
Θα με εμποδίσεις μήπως;
Απο πότε η κριτική είναι σπίλωση, καλό μου;ναι θα σε εμποδισω με οποιο τροπο μπορω!δεν εχεις δικαιωμα να σπιλωνεις ενα νεκρο ανθρωπο!!!
Επισκέπτης
ναι ρε όργιο έχεις ξεφτιλίσει τα πάντα με το να το παίζεις πονηρός εδώ μέσα και ξερόλας το ποιο εύκολο είναι να το παίζεις δήθεν ανένταχτος και έτσι σαν κάτι ξεπεσμένους φλώρους από το Κωλονάκι άσχετο το κάθε τι όπως εσύ θέλεις μερικούς να σέβονται εσένα και της ιδέες σου πρέπει να μάθεις να σέβεσαι και μια μεγάλη μάζα που πιστεύει σε αυτό που εκπροσωπούσε ο Χριστόδουλος και σε μια τέτοια στιγμή το καλύτερο λίγο σεβασμός δεν βλάπτει.Όπα και η θλίψη του ΚΚΕ, αναμενόμενο.
Zac Clouseau
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
κύττα το παρών νήμα το υφαίνει σε αργαλειό η γριά η Μπάμπο η Μπαμπόγρια που γουστάρει να βλέπει να κοκοροχτυπιούνται όπως στην TV οι ανίεροι members του μπουρδελοφόρουμ με τους ιερούς και όσιους members.
Ικανοποιεί τα ιδιαίτερα ένστικτα μας και τονώνει την αίσθηση ότι είμαστε ζωντανοί.
για ποιο άλλο λόγο νομίζεις ότι άνοιξε;
Ικανοποιεί τα ιδιαίτερα ένστικτα μας και τονώνει την αίσθηση ότι είμαστε ζωντανοί.
για ποιο άλλο λόγο νομίζεις ότι άνοιξε;
marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
με τον τροπο που εκφραζεσαι ΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΠΙΛΩΣΗ!!!Απο πότε η κριτική είναι σπίλωση, καλό μου;
marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
οποιοςδηποτε προσπαθει να αμαυρωσει την μνημη νεκρου ανθρωπου,ειναι επιεικως απαραδεκτος!!!!
Είναι αστείο να εγκαλεί, ειδικά ο Αρίωνας, κάποιον για ξερόλα.ναι ρε όργιο έχεις ξεφτιλίσει τα πάντα με το να το παίζεις πονηρός εδώ μέσα και ξερόλας το ποιο εύκολο είναι να το παίζεις δήθεν ανένταχτος και έτσι σαν κάτι ξεπεσμένους φλώρους από το Κωλονάκι άσχετο το κάθε τι όπως εσύ θέλεις μερικούς να σέβονται εσένα και της ιδέες σου πρέπει να μάθεις να σέβεσαι και μια μεγάλη μάζα που πιστεύει σε αυτό που εκπροσωπούσε ο Χριστόδουλος και σε μια τέτοια στιγμή το καλύτερο λίγο σεβασμός δεν βλάπτει.
Αυτά που εκπροσωπούσε ο Μακαριστός Χριστόδουλος (ο "μελετηρός" επί χούντας) είναι για σένα υπεράνω κριτικής;
Και η πλάκα είναι πως -νομίζεις οτι- θα αλλάξεις και τον κόσμο, τρομάρα σου. Εκεί καλά καλά τρέμεις μη χωριστεί η εκκλησία απο το κράτος.
Ποιος είναι ο τρόπος που εκφράζομαι; Είπα κάτι υβριστικό;με τον τροπο που εκφραζεσαι ΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΠΙΛΩΣΗ!!!
Εκτός αν ζούμε στο Ιράν πια!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 3
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 766