Επισκέπτης
Μπά ...ειπαμε: ανοιχτηκε αλλο θρεντ. παμε εκει. απο το επομενο ασχετο θα σβηνονται..
Δεν μου αρέσουν τα οπιούχα ...
Τα αφήνω για τους καπνίζοντες ...
Καλή διασκέδαση !
Μπά ...ειπαμε: ανοιχτηκε αλλο θρεντ. παμε εκει. απο το επομενο ασχετο θα σβηνονται..
Σε ποσα χρονια θα αγιοπιοιηθει ο συγχωρεμενος?
και........ μην την πιειτε, λουστείτε !!!!Μπά ...
Δεν μου αρέσουν τα οπιούχα ...
Τα αφήνω για τους καπνίζοντες ...
Καλή διασκέδαση !
ρε giorgospapa, γιατί μου έσβησες το post? Μην μου πεις ότι ήταν άσχετο γιατί το δικό σου και του sony είναι πολύ πιο άσχετα.
Για το θέμα του Χριστόδουλου δεν έχω να πώ κάτι. Το αν λυπήθηκα ή αν χάρηκα είναι δικό μου θέμα. Το αν έξυσα τα παπάρια μου ή αν αυτομαστιγώθηκα για να πνίξω τη θλίψη μου όταν το άκουσα είναι επίσης δικό μου θέμα.
Ομοίως.
Αλλά για πές μου εσύ ρε μάστορα με το ωραίο κωλαράκι στο άβαταρ. Πως μπορείς και κρίνεις τον καθένα?
Γιατί έτσι γουστάρω ρε μάγκα. Προεδρευομένη σημοκρατία δεν έχουμε; Η μήπως θα πάρω και την άδεια της κυρά Μαριγώς και του κυρ Λάμπρου. Ρε κοίτα κάτι φασισταριά που θα μπουν νταβάδες στ αρχίδια μας.
Τολμάς να αποκαλείς φρενοβλαβής και βλάκες όλους αυτούς που κάθονται με τις ώρες μέσα στο κρύο για να κάνουν κάτι που πιστεύουν?
Ναι ρε τολάμω. Τραβάς κάνα ζόρι; Τους χρωστάω τίποτα ρε; Μου χρωστάνε;
Είσαι σε θέση να κρίνεις ηλικιωμένες γυναίκες που έχουν φάει τη ζωή με το κουτάλι και δεν είσαι ούτε μια τρίχα από το μουνί τους?
Ευτυχώς που δεν είμαι τρίχα απ αυτά τα μουνιά. Αργόσχολοι, τεμπέληδες πάτε να προσκυνάτε πτώματα, εξωγήινους και ότι άλλο θέλετε. Για μένα αριστερούς, δεξιούς, ίδιους μαλάκες έχω όλους που προσκυνούνε την εξουσία. Οπως κάποτε αυτούς που προσκυνάς προσκύναγαν τους οθωμανούς αγάδες. Ου ρε ραγιά. Σκύψε ρε να φιλήσεις.
Πως τολμάς να αναφέρεσε σε ανθρώπους που στέκονται τόσες ώρες και είναι αποκαμωμένοι από την δουλειά, θα ξενυχτήσουν και αύριο θα πάνε πάλι για το μεροκάματο?
Οπως τολμάς να υπερασπίζεσαι εσύ ρε τους ίδιους που αύριο θα παίρνουν πίπα σε κάποιον βουλευτή για μια θέση στο δημόσιο. Ου ρε..... Ραγιά.
Όπως είπες και σύ...έχει όριο η ανθρώπινη βλακεία?
Έγώ είπα ότι δεν έχει όριο. Και μαζί μ αυτή και η υποτέλειά σου. Υπήκοε και υποταγμένε του δήθεν και του πρέπει.
Δημοκρατία μόνο στα λόγια τιποτένιοι αυλικοί, και επαγγελματίες πιπαδόροι.
Πίστεψέ με πληρώνομαι πάρα πολύ καλά γι αυτό.......Φιλική συμβουλή: Πάρε καμμιά κρέμα από το φαρμακείο γιατί ο κώλος σου πρέπει να έχει βγάλει κάλους τόσες ώρες καθισμένος μπροστά στο πληκτρολόγιο.
Ποιος θα κρίνει τους δήθεν και τους υπεράνω που λες; Εσύ μήπως;Δυστυχώς είμαι στην δυσάρεστη θέση να συμφωνήσω με τον woodstockr.
Ρε 1πρόσωπο, έχεις ξεφύγει τελείως.
Θα πρεπε να υπάρχουν κάποια όρια με όλους τους δήθεν και τους υπεράνω που γεμίσαμε εδώ μεσα.
Όπως επίσης θα έπρεπε κάποιος να φιλοτιμηθεί να σου κλείσει το βρομώστομα σου με τα "μαργαριτάρια" που ξεστομίζεις.
Καλα ντε, σιγα το ποστ. Το σβηνω για να μη δο :-θει εκταση χωρις λογο
Πίστεψέ με πληρώνομαι πάρα πολύ καλά γι αυτό.......
Ποιος θα κρίνει τους δήθεν και τους υπεράνω που λες; Εσύ μήπως;
Και τι ακριβώς σημαίνει η προτροπή σου "κάποιος να του κλείσει το βρωμόστομα";
Οι διαδικτυακοί τσαμπουκάδες πίσω απο ένα ποντίκι δεν δείχνουν και τον πλέον σώφρονα. Μάλλον έναν πολύ εκνευρισμένο -σε βαθμό αφρίσματος- προδίδουν.
Ατιμη κοινωνία που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις......Σε πιστεύω. Τύποι σαν και σένα που έχουν αναγάγει τον εαυτό τους σε κριτές της άτιμης κοινωνίας είναι καλά βολεμένοι.
Ζητώ να περάσω από Ιερά Εξέταση πάραυτα......Καθόλου εκνευρισμένος...σε αντίθεση με σένα που έτρεξες να υπερασπιστείς τον ψευτοδιανοούμενο.
Αλήθεια....από που αντλεί το δικάιωμα να βρίζει, να μειώνει και να προκαλεί ;;;
Γι αυτό θέλει κλέισιμο το βρωμόστομα του επαναλαμβάνω.
Ποιος θα του το κλείσει λοιπόν; Τίποτα πληρωμένοι μπράβοι μήπως;Καθόλου εκνευρισμένος...σε αντίθεση με σένα που έτρεξες να υπερασπιστείς τον ψευτοδιανοούμενο.
Αλήθεια....από που αντλεί το δικάιωμα να βρίζει, να μειώνει και να προκαλεί ;;;
Γι αυτό θέλει κλέισιμο το βρωμόστομα του επαναλαμβάνω.
Ζητώ να περάσω από Ιερά Εξέταση πάραυτα......
Και γω έναν που ΔΕΝ χυδαιολογεί.....Να χαρώ εγώ έναν μάρτυρα ...