Νέα

Κοίμησις Χριστόδουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα χχχχχ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια τα συναισθήματα σας από την είδηση θανάτου του Χριστόδουλου

• Λύπη

Ψήφοι: 3 50,0%
  • Συντριβή

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Απλή Στενοχώρια

• Αδιαφορία

Ψήφοι: 2 33,3%
  • Χαρά

• Ευτυχία

Ψήφοι: 1 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    6
OP
OP
Χ

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
35
Like
6
Πόντοι
1.230
Ηρεμία ρε μάγκες μου :knockinb: το thraed με τους :argue: σας

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Στο κουίζ πάντως δεν απαντάς ακόμα.
Ξαναδες τη φωτό..... Θέλω να μου πεις στη φωτό ποιανού πόδια γλείφεις πάραυτα.......
Γιατί όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα αρχίζει η ανίκητη  :jerking:???Γιατί άραγε???Αν νομίζεις πως θα με εκνευρίσεις :2funny:...ψάξτο...είσαι πολύυυυυ.....μακριά νυχτωμένος :helpplea:....
ΥΓ--->Ακόμα και αυτό σε ενοχλεί???Το φετίχ μου για τα ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ πόδια????Είσαι τελικά...απίστευτος..... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Είσαι δυνατός και στα ανέκδοτα βλέπω!       :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ειδικά στο ανέκδοτο με την πάπια είμαι πολύ καλός....αλλά που να ξέρεις απο αυτή την διαφορά...αλλά είπαμε......

OP
OP
Χ

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
35
Like
6
Πόντοι
1.230
Αφού τώρα θάφτηκε ο συγχωρεμένος νομίζω ότι μπορεί κάποιος mod πρέπει να το κλειδώσει οριστικά το θέμα.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Αυτό το θρεντ καλώς ή κακώς είναι για τον Χριστόδουλο και θα πρέπει να σεβαστούμε τους ανθρώπους που τον αγαπούσαν και λυπήθηκαν με τον θάνατο του!Μπορείτε να ανοίξετε ένα θρεντ "Χριστιανισμός και άλλες θρησκείες" ή κάπως έτσι και να πλακωθούμε ελεύθερα... ;)

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
καλα τωρα εκει κολησες ????  :idiot: :idiot:

ας τους αφηνε η διοικηση της επιχειρησης/εκλησιας σας. ελα τωρα που δεν καταλαβες..  :)
Επιχειρηση ε??Απο που προκυπτει αυτο??Εχεις κοιταξει βιβλιο εσοδων-εξοδων???
Παρατηρεις τους αλλους που βριζουν αλλα κανεις και συ το ιδιο!
Σκεψου να σου πω και γω οτι το σπιτι σου ειναι επιχειρηση ετσι αυθαιρετα!!
Οποιος θελει μπορει να διαλεξει τη θρησκεια του!Ισως να μη το χεις καταλαβει αλλα ετσι ειναι!Η βαπτιση δεν εμποδιζει τον οποιοδηποτε στο να κανει την επιλογη του στο μελλον!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Γιατί όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα αρχίζει η ανίκητη  :jerking:???Γιατί άραγε???Αν νομίζεις πως θα με εκνευρίσεις :2funny:...ψάξτο...είσαι πολύυυυυ.....μακριά νυχτωμένος :helpplea:....
ΥΓ--->Ακόμα και αυτό σε ενοχλεί???Το φετίχ μου για τα ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ πόδια????Είσαι τελικά...απίστευτος..... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Ειδικά στο ανέκδοτο με την πάπια είμαι πολύ καλός....αλλά που να ξέρις απο αυτή την διαφορά...αλλά είπαμε......
Το κακό είναι οτι δεν είπαμε.
Δεν μας είπες δηλαδή για το 90% που "γελάει" με τα επιχειρήματα του personanongrata και των υπολοίπων ασεβών.
Μήπως ευαρεστείσαι να μας το εξηγήσεις τώρα;
Το "γελάει", όχι τα μπακαλίστικα λογιστικά που μας έλεγες την άλλη φορά.
Γιατί εγώ βλέπω αρκετούς τώρα να γελάνε, μόνο που γελάνε μαζί σου.

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
τι να define και τι να ξεdefine βρε personanongrata, διαβάζω διαβάζω το thread και πάλι μετεξεταστέος θα μείνω. Αλλά ξέρεις πόσα τέτοια κονταροχτυπήματα γνώσης κι αντιγνώσης έχουν παίξει εδώ μέσα;;;

Κάτσε να δεις στο επόμενο νήμα από εβδομάδα που θα ανοίξει (μπορεί και πιο σύντομα) για τη διαδοχή. Εκεί να δεις κακιασμένα πεκινουά και μπουλντογκάκια οπότε κράτα δυνάμεις για συγγραφικό έργο, εποποιεία made in ψωροκώσταινα.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Αφού τώρα θάφτηκε ο συγχωρεμένος νομίζω ότι μπορεί κάποιος mod πρέπει να το κλειδώσει οριστικά το θέμα.
Να κλειδωθεί το θέμα τώρα που θα αρχίσει ο τζερτζελές με την "κούρσα της διαδοχής";
Jamais!  :)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
παληκαρια, ανοιχτηκε καινουριο θρεντ. συνεχιζουμε εκει. εδω οποιος θελει κατι σχετικο με τον τιτλο του..

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
Να κλειδωθεί το θέμα τώρα που θα αρχίσει ο τζερτζελές με την "κούρσα της διαδοχής";
Jamais!  :)
Στη ζωη σου δεν εχεις κατι πιο ενδιαφερον να ασχοληθεις απο αυτο???
GET A LIFE ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

ass-pussy-licking

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Πώς μπορούν κάποιοι  να νιώθουν χαρά ή ευτυχία που πέθανε ένας σαν τον Χριστόδουλο που να σας πω την αλήθεια είναι ο μόνος από όλους τους ιερείς που παραδέχτηκα πως είναι πραγματικά άξιος να είναι αυτό που είναι και για το οποίο τον αγάπησαν τόσοι πολλοί; ακόμα και πιτσιρίκια;

Τώρα που θα βγουν τα "κοράκια" να δείτε ποιοι περίμεναν στη γωνία για τη διαδοχή...κλείστε το θρεντ καλύτερα....

OP
OP
Χ

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
35
Like
6
Πόντοι
1.230
Jamais!   :)
Και δεν ανοίγουμε ένα καινούργιο.
Άσε που αν μπουν στο thread με την κοίμησή του τα περί διαδοχής θα βρυκολακιάσει

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ειπαμε: ανοιχτηκε αλλο θρεντ. παμε εκει. απο το επομενο ασχετο θα σβηνονται..

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Δεν είναι τόσο εύκολο κάποιος να αφιερώσει την ζωή του στην εκκλησία.Έχετε σκεφτεί ότι είναι δύσκολο να φοράς το ράσο καλοκαίρι χειμώνα να μην μπορείς να πάς κάπου να διασκεδάσεις και να απέχεις από τα κοινά του λαϊκού ανθρώπου.Για αυτό μην κατηγωρείτε και κρίνετε χωρίς να δείτε και την άλλη πλευρά..

Μη διαμαρτύρεσαι! Κάθε επάγγελμα έχει και τα καλά και τα κακά του!

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Εφυγε ενας αξιολογοτατος ανθρωπος και κληρικος, οσες διαφωνιες και αν υπηρχαν για τον τροπο που ηγειτο της Εκκλησιας, η πραγματικοτητα ειναι οτι την εβγαλε απο το τελμα και την αδιαφορια του λαου μας.
Δεν ειμαι ουτε θρησκοληπτος , ουτε τακτικος επισκεπτης της Εκκλησιας. Αυτος ομως ο ανθρωπος μ εκανε και να συγκινηθω και να δακρυσω σημερα.
Ας ειναι ελαφρυ το χωμα που τον σκεπαζει κι ευχομαι απο τα βαθη της ψυχης μου , ο αντικαταστατης του να ειναι ακομα καλυτερος ( ..που πολυ το αμφιβαλλω)..
ΑΙΩΝΙΑ του η ΜΝΗΜΗ.......  

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Σε ποσα χρονια θα αγιοπιοιηθει ο συγχωρεμενος?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom