1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Zacόλα μπουρδέλο εδώ και τώρα.
define: εδώ
define: τώρα
Zacόλα μπουρδέλο εδώ και τώρα.
Τα ολεθρια αποτελεσματα του να τρως σαρκα και αιμα. ( Αν και αυτο κλεμενο ειναι απο τα Ελευσηνια)χαρακτηριστικο παραδειγμα θρησκο-παραλυρηματος..
ρε πλεζουρ. Νισάφι πια με τα σήματα. Τροχονόμο του μπουρδέλα σε βάλανε
Γιατί όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα αρχίζει η ανίκητη ???Γιατί άραγε???Αν νομίζεις πως θα με εκνευρίσεις ...ψάξτο...είσαι πολύυυυυ.....μακριά νυχτωμένος ....Στο κουίζ πάντως δεν απαντάς ακόμα.
Ξαναδες τη φωτό..... Θέλω να μου πεις στη φωτό ποιανού πόδια γλείφεις πάραυτα.......
Είσαι δυνατός και στα ανέκδοτα βλέπω!
Συμφωνώ......Αφού τώρα θάφτηκε ο συγχωρεμένος νομίζω ότι μπορεί κάποιος mod πρέπει να το κλειδώσει οριστικά το θέμα.
Επιχειρηση ε??Απο που προκυπτει αυτο??Εχεις κοιταξει βιβλιο εσοδων-εξοδων???καλα τωρα εκει κολησες ????
ας τους αφηνε η διοικηση της επιχειρησης/εκλησιας σας. ελα τωρα που δεν καταλαβες..
Το κακό είναι οτι δεν είπαμε.Γιατί όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα αρχίζει η ανίκητη ???Γιατί άραγε???Αν νομίζεις πως θα με εκνευρίσεις ...ψάξτο...είσαι πολύυυυυ.....μακριά νυχτωμένος ....
ΥΓ--->Ακόμα και αυτό σε ενοχλεί???Το φετίχ μου για τα ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ πόδια????Είσαι τελικά...απίστευτος.....
Ειδικά στο ανέκδοτο με την πάπια είμαι πολύ καλός....αλλά που να ξέρις απο αυτή την διαφορά...αλλά είπαμε......
Να κλειδωθεί το θέμα τώρα που θα αρχίσει ο τζερτζελές με την "κούρσα της διαδοχής";Αφού τώρα θάφτηκε ο συγχωρεμένος νομίζω ότι μπορεί κάποιος mod πρέπει να το κλειδώσει οριστικά το θέμα.
Στη ζωη σου δεν εχεις κατι πιο ενδιαφερον να ασχοληθεις απο αυτο???Να κλειδωθεί το θέμα τώρα που θα αρχίσει ο τζερτζελές με την "κούρσα της διαδοχής";
Jamais!
Και δεν ανοίγουμε ένα καινούργιο.Να κλειδωθεί το θέμα τώρα που θα αρχίσει ο τζερτζελές με την "κούρσα της διαδοχής";
Jamais!
Δεν είναι τόσο εύκολο κάποιος να αφιερώσει την ζωή του στην εκκλησία.Έχετε σκεφτεί ότι είναι δύσκολο να φοράς το ράσο καλοκαίρι χειμώνα να μην μπορείς να πάς κάπου να διασκεδάσεις και να απέχεις από τα κοινά του λαϊκού ανθρώπου.Για αυτό μην κατηγωρείτε και κρίνετε χωρίς να δείτε και την άλλη πλευρά..