Νέα

Κοίμησις Χριστόδουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα χχχχχ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια τα συναισθήματα σας από την είδηση θανάτου του Χριστόδουλου

• Λύπη

Ψήφοι: 3 50,0%
  • Συντριβή

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Απλή Στενοχώρια

• Αδιαφορία

Ψήφοι: 2 33,3%
  • Χαρά

• Ευτυχία

Ψήφοι: 1 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    6

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Απο τοτε που τα βυζια ο κωλος και η πιπα θεωρηθηκαν αντιφατικα σε σχεση με τον Χριστιανινισμο και τις θρησκειες( Γαμω την Ανατολη γαμω) εγινε ο κοσμος μπουρδελο. Οταν δηλαδη  προυποθεση του να πιστευεις, αρχισε να ειναι η ντροπη για το σωμα σου.

αυτο ξαναπεστο.....

woodpecker

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
1
Ακριβώς επειδή δεν ξεχνάω σε τι site βρισκόμαστε, μου φαίνονται όλα αυτά κάπως παράταιρα. Να, το να λέω "Αθάνατος" για τον αποθανόντα αρχηγό ενός οργανισμού που θεωρεί αμάρτημα ακόμα και τις αθώες προγαμιαίες σχέσεις, έχοντας δίπλα μια φωτό με λεσβίες που κάνουν έρωτα ... μου φαίνεται ίδιο σαν να λέω "Αθάνατος" π.χ. για τον Έγκελς δε μια ακριβή σουίτα του Ριτζ ... ή για τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ έχοντας 10 μαύρους σκλάβους στο σπίτι μου ... ή για τον Χίτλερ σε εβραϊκή συναγωγή ... ή για τον Μπετόβεν σε σκυλάδικο κτλ κτλ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ΥΓ--->Το σωστό είναι:Πίστευε ή μή...ερεύνα.....και όχι Πίστευε και μη ερεύνα.....έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά.....
Σήμερα δημιουργήθηκε στο μπουρδέλα τελεία κομ και μια καινούργια Χριστιανική αίρεση.
Παπά Γιώργο θέλω τη θέση σου επ αυτού πάραυτα.

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Δεν είναι τόσο εύκολο κάποιος να αφιερώσει την ζωή του στην εκκλησία.Έχετε σκεφτεί ότι είναι δύσκολο να φοράς το ράσο καλοκαίρι χειμώνα να μην μπορείς να πάς κάπου να διασκεδάσεις και να απέχεις από τα κοινά του λαϊκού ανθρώπου.Για αυτό μην κατηγωρείτε και κρίνετε χωρίς να δείτε και την άλλη πλευρά..

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Σήμερα δημιουργήθηκε στο μπουρδέλα τελεία κομ και μια καινούργια Χριστιανική αίρεση.
Αμφιβάλεις πως η θρησκεία λέει να ψάχνεις γενικώς???

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
το σωστο ειναι[size=20pt] πουστευε και μη ερευνα[/size]

Συνημμένα

• poysteyefr.jpg
    poysteyefr.jpg
    70,3 KB · Εμφανίσεις: 63

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Απο τοτε που τα βυζια ο κωλος και η πιπα θεωρηθηκαν αντιφατικα σε σχεση με τον Χριστιανινισμο και τις θρησκειες( Γαμω την Ανατολη γαμω) εγινε ο κοσμος μπουρδελο. Οταν δηλαδη  προυποθεση του να πιστευεις, αρχισε να ειναι η ντροπη για το σωμα σου.
αστα γαμα τα..

εδω μιλαμε για το τελειοτερο μαρκετινγκ ever.. :grin:

ο πελατης λεγεται πιστος..
ο πελατης του ανταγωνιστη λεγεται αλλοθρησκος..

ο καλος και τακτικος στις πληρωμες του πελατης, λεγεται καλος χριστιανος..
ο πελατης που δεν ειναι τακτικος ή υποτακτικος/δουλοπρεπης, κινδνευει με διαγραφη/ban (αφορισμος)..

η ''φυγη'' του απλου πελατη/πιστου απ αυτον τον κοσμο, λεγεται θανατος..
η ''φυγη'' του μελους της ιεραρχιας της επιχειρησης (εκλησια), λεγεται κοιμησις..

η σωρος του πελατη/πιστου, λεγεται πτωμα..
η σωρος του μελους της ιεραρχιας της επιχειρησης, λεγεται σκηνωμα..

μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

πελατες μου !!!! (που ελεγε κι ο βεγγος)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν είναι τόσο εύκολο κάποιος να αφιερώσει την ζωή του στην εκκλησία.Έχετε σκεφτεί ότι είναι δύσκολο να φοράς το ράσο καλοκαίρι χειμώνα να μην μπορείς να πάς κάπου να διασκεδάσεις και να απέχεις από τα κοινά του λαϊκού ανθρώπου.Για αυτό μην κατηγωρείτε και κρίνετε χωρίς να δείτε και την άλλη πλευρά..
Ασχετο.... Αλλά ποιός τον υποχρέωσε για να τον λυπηθώ; Θου Κύριε.......
Και που την βλέπω την άλλη πλευρά πάλι δεν καταλαβαίνω το νόημα του ποστ.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
τωρα, αυτο παλι, τί μαλακια ειναι ??????????????

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
παληκαρια, παιζουν παλι καινουρια ποστ στα μασατζιδικα..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αμφιβάλεις πως η θρησκεία λέει να ψάχνεις γενικώς???
Η θρησκεία σου μου έχει λύση το θέμα του ψαξίματος.
Να είμαι καλό παιδί μέχρι να πεθάνω, να κάνω ότι μου λένε, να πηγαίνω όπου μου λένε, να τρώω ότι μου λένε, να πηδάω όποτε μου λένε, να κλαίω όποτε μου λένε, να βρίζω όποτε μου λένε, να στενοχωριέμαι όποτε μου λένε, να μιλάω όπως μου λένε, να κάνω γενικά ότι μου λένε.
Αφού λοιπόν τελειώσω όλη αυτή την βαθειά εσωτερική έρευνα, θα καταλήξω μετά το θάνατο να κατοικώ στη Βασιλεία των Ουρανών.....

Απορία: Μέτά απο τόοοοοοοση έρευνα ποιοί ακριβώς κατοικούν στη Βασιλεία των Γαιών;

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

Συνημμένα

• nst.jpg
    nst.jpg
    13,6 KB · Εμφανίσεις: 42

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Η θρησκεία σου μου έχει λύση το θέμα του ψαξίματος.
Να είμαι καλό παιδί μέχρι να πεθάνω, να κάνω ότι μου λένε, να πηγαίνω όπου μου λένε, να τρώω ότι μου λένε, να πηδάω όποτε μου λένε, να κλαίω όποτε μου λένε, να βρίζω όποτε μου λένε, να στενοχωριέμαι όποτε μου λένε, να μιλάω όπως μου λένε, να κάνω γενικά ότι μου λένε.
Αφού λοιπόν τελειώσω όλη αυτή την βαθειά εσωτερική έρευνα, θα καταλήξω μετά το θάνατο να κατοικώ στη Βασιλεία των Ουρανών.....

Απορία: Μέτά απο τόοοοοοοση έρευνα ποιοί ακριβώς κατοικούν στη Βασιλεία των Γαιών;

Μιάς και δεν μου απαντάς επί της ουσίας στο παρακάτω σχόλιο που έκανες:

Πάρε αυτά...ΔΙΚΑ σου...

Έχεις κάθε δικαίωμα να πιστεύεις σε ότι εσύ νομίζεις πως σε καλύπτει....και φυσικά να είσαι/κάνεις

δεν χρειάζεται...αλλά και αυτό είναι πάλι δικαιωμά σου....
ΥΓ--->ΔΕΝ είναι θρησκεία ΜΟΥ...είναι θρησκεία ΟΛΩΝ των Ελλήνων πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων....

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
πούστευε και μη ερεύνα ή όπως αλλιώς αγαπάς με το διαζευτικό.

Πάμε για άλλα.
Το μαγαζί έμεινε ακέφαλο, η Wackenhut μαζεύει τώρα το παγγάρι με τον οβολό των προβάτων που υπάκουσαν στη διαφήμιση. Τα χρήματα θα διατεθούν υπέρ ανεγέρσεως ιερού καζίνο στην Πεντέλη φάτσα πέναντι από το Μον Παρνέ.

Ετοιμαστείτε χρηστιανοδερβίσηδες για τον μαραθώνιο νέας ηγεσίας κορακοντυμένων τυρρανότραγων ένα παραπλήσιον είδος τυρρανόσαυρων το οποίο επέζησε εκατομμύρια χρόνια και μετεξελίχθηκε στο γνωστό ασκητικό αδηφάγον είδος το οποίο τρέφεται με πίστη από τα δίποδα κυνοερίφεια-αμνοερίφεια, οικόπεδα και καταθέσεις και ξερνάει ημερολόγια, κεράκια καντηλάκια, κατάρες και φασιστικές πίπες.
(Από την πολύ άσκηση έχουν όλοι πατσοκοιλιές ίσαμε του Ζαχόοο, πως να μη φοράνε κελεμπίες, που να το βολέψουν το κατωκοίλι;)

Μπεεεεεεέ

Ρε Galb, τα επιχειρήματα με τα ράσα πραγματικά με λύγισαν, το δάκρυ το μαζεύει η καθαρίστρια με τη σφουγγαρίστρα. Δεν είναι ζωή αυτή, ράσο χειμώνα καλοκαίρι ρε γαμώτο...τσ τσ τσ, εδώ και τώρα ο Γαβαλάς να φτιάξει το νέο ΛΑΚ συνολάκι το αεριζόμενο. Δεν παει άλλο.

Πόσο δίκιο έχουνε μερικοί εδώ μέσα, πόσο;!

((( Και αν σε καποιους Ορθοδοξους Εθνικιστες, δεν ειμαι και τοσο  αρεστος...τι να κανουμε...;;;
Ας προσφυγουν στις προσφιλεις μεθοδους που διδασκει η Θρησκεια τους...)))

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ΥΓ--->ΔΕΝ είναι θρησκεία ΜΟΥ...είναι θρησκεία ΟΛΩΝ των Ελλήνων πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων....
καλα, ας αφηνατε τους ανθρωπους να επελεγαν τη θρησκεια τους οταν θα ηταν πνευματικα ετοιμοι γι αυτο και θα σου ελεγα αν γεμιζατε κανενα ταξι σημερα..  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
πούστευε και μη ερεύνα ή όπως αλλιώς αγαπάς με το διαζευτικό.
Το ''πούστευε'' στο χαρίζω λεβεντιά.....αλλά δεν καταλαβαίνω....εσείς που δεν πιστεύετε...τί κάνετε εδώ???

καλα, ας αφηνατε τους ανθρωπους να επελεγαν τη θρησκεια τους οταν θα ηταν πνευματικα ετοιμοι γι αυτο και θα σου ελεγα αν γεμιζατε κανενα ταξι σημερα..  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Εγώ να τους άφηνα???Τεσπα.... :think: :think: :think:

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Λοιπον ολοι οι γαμοχρηστοι και μπαζομυαλοι που λετε ενα καρο μαλακιες και αρνητικα και δε σεβεστε ενα θρεντ που αφορα το θανατο ενος ιεραρχη πηγαιντε στο διαβολο κι ακομα παραπερα. Αιντε, σκατομουτρα γαμω το αιμα σας γαμω. Α στο διαολο απο δω ρε, μαστουρια, αληταρια.
warnwarn.gif
 δεν[/URL] βριζουμε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom