Νέα

Κοίμησις Χριστόδουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα χχχχχ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια τα συναισθήματα σας από την είδηση θανάτου του Χριστόδουλου

• Λύπη

Ψήφοι: 3 50,0%
  • Συντριβή

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Απλή Στενοχώρια

• Αδιαφορία

Ψήφοι: 2 33,3%
  • Χαρά

• Ευτυχία

Ψήφοι: 1 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    6

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
καλα, ας αφηνατε τους ανθρωπους να επελεγαν τη θρησκεια τους οταν θα ηταν πνευματικα ετοιμοι γι αυτο και θα σου ελεγα αν γεμιζατε κανενα ταξι σημερα..  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
Εκτός από αυτούς που θα μπαίνανε στο ταξί...οι υπόλοιποι τι θρησκεία θα επέλεγαν???

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Λοιπον ολοι οι γαμοχρηστοι και μπαζομυαλοι που λετε ενα καρο μαλακιες και αρνητικα και δε σεβεστε ενα θρεντ που αφορα το θανατο ενος ιεραρχη πηγαιντε στο διαβολο κι ακομα παραπερα. Αιντε, σκατομουτρα γαμω το αιμα σας γαμω. Α στο διαολο απο δω ρε, μαστουρια, αληταρια.
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/smf/Themes/default/images/warnwarn.gif[/img[/URL]] [color=green]δεν βριζουμε..[/color]
[/quote]
χαρακτηριστικο παραδειγμα θρησκο-παραλυρηματος..  :)

paykiller

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
καλα, ας αφηνατε τους ανθρωπους να επελεγαν τη θρησκεια τους οταν θα ηταν πνευματικα ετοιμοι γι αυτο και θα σου ελεγα αν γεμιζατε κανενα ταξι σημερα..  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
το να λες οτι θες ειναι δικαιωμα σου μεγαλε.Το να παραπειεις πραγματα  ειναι εκλημα.Εισαι και Mod ξεφτιλισμενε και εχεις και ονομα ιερεα.Οι αλλοι δεν σε βλεπουν και σε αφηνουν να κελαηδας?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ΥΓ--->ΔΕΝ είναι θρησκεία ΜΟΥ...είναι θρησκεία ΟΛΩΝ των Ελλήνων πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων....

Καλημέρα Ελλάδα
Να μου ζήσεις για πάντα
Να τιμάς με παρελάσεις το έπος του 40
Να κρατάς το κεφάλι ψηλά στον αγώνα
Και να βγάζεις για κυβέρνηση το ίδιο κόμμα

Να μου ζήσεις Ελλάδα και όλοι οι βουλευτές σου
Με τ' αυθαίρετά τους όλοι στις ακρογιαλιές σου
Με τους Χριστιανούς σου που κάνουν νηστεία
και ό,τι περισεύει στέλνουν στην Ελβετία

Οσο για την ουσία.... συνουσία.
Κουίζ.... Βρες τον εαυτό σου στην φωτό.......

Συνημμένα

• capitalism.jpg
    capitalism.jpg
    223,2 KB · Εμφανίσεις: 112

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
το να λες οτι θες ειναι δικαιωμα σου μεγαλε.Το να παραπειεις πραγματα  ειναι εκλημα.Εισαι και Mod ξεφτιλισμενε και εχεις και ονομα ιερεα.Οι αλλοι δεν σε βλεπουν και σε αφηνουν να κελαηδας?
ετσι, ετσι.... δειξτε τι πραγματικα ειστε..

πες μου κι αλλα !!!! θελω να τ ακουω.... :grin: :grin:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Το να το "γαμάνε" 2-3  άσχετοι το θρεντ το καταλαβαίνω...αλλά να το "γαμάνε" και οι mods?
Ρε Ήμαρτον! :2funny:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Εκτός από αυτούς που θα μπαίνανε στο ταξί...οι υπόλοιποι τι θρησκεία θα επέλεγαν???
δεν ξερω..

την αποκλειστικοτητα στις προφητειες την εχει η επιχειρηση/εκλησια..

paykiller

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
το τι πραγματικα ειναι ο καθεςνας το ξερει μονο αυτος.Εσυ εισαι ενας mod που πρεπει να εισαι αντικειμενικος και να χειριζεσαι πολυ λεπτα τοσο ευαισθητα ζητηματα αλλα σιγα μην το χεις καταλαβει.Απ οτι ειδες καποιοι εδω μεσα στενοχωρηθηκαν με το θανατο.Δεν ειναι αναγκη να μας ειρωνευεσαι.ΤΟ ΑΚΟΥΣΕς λοιπον μιας και αυτο επιθυμεις?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εδάφιον ορθόδοξης Ελληνικής Διδασκαλίας
Το Κρυφό Σχολειό
Ενορία: Μπουρδελα τελεία κομ
Ιερωμένος: giorgospapa
Ψάλτης: Ιπτάμενος

Λοιπον ολοι οι γαμοχρηστοι και μπαζομυαλοι που λετε ενα καρο μαλακιες και αρνητικα και δε σεβεστε ενα θρεντ που αφορα το θανατο ενος ιεραρχη πηγαιντε στο διαβολο κι ακομα παραπερα. Αιντε, σκατομουτρα γαμω το αιμα σας γαμω. Α στο διαολο απο δω ρε, μαστουρια, αληταρια.
warnwarn.gif
 δεν[/URL] βριζουμε..

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
ωωπππς,

βρε μπας και μπήκα στο ecclesianet και δεν το κατάλαβα να εκτεθώ έτσι ανεπανόρθωτα;

κύττα πάρτο κάπως έτσι, είμαι εδώ γιατί είμαι ιερόδουλη/CG/ ζιγκολό/ είμαι 4ης γενιάς μέλος με ανανεώσεις nicks και γουστέρνω να αφυπνίζω αυτούς που δέχονται το διαφορετικό, πέραν δογμάτων και νεκροζώντανης υποκρισίας. Ελεύθερο είναι το νήμα κι έτσι μπορείς κι εσύ να αναρωτιέσαι όπως κι εγώ να γράφω.

κι επαναλαμβάνω για όσους θέλουν να εκτονωθούν:

((( Και αν σε καποιους Ορθοδοξους Εθνικιστες, δεν ειμαι και τοσο  αρεστος...τι να κανουμε...;;;
Ας προσφυγουν στις προσφιλεις μεθοδους που διδασκει η Θρησκεια τους...)))

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
καλα τωρα εκει κολησες ????  :idiot: :idiot:
ας τους αφηνε η διοικηση της επιχειρησης/εκλησιας σας. ελα τωρα που δεν καταλαβες..  :)
Προλαβαίνεις πάντως......χτύπα μία βάπτιση επιλέγοντας την θρησκεία που εσύ θές και μην καταπιέζεσαι....είναι ότι καλύτερο...εξάλλου πολλοί βγαίνουν στην τηλεόραση και δηλώνουν...άθεοι....γιατί δεν το κάνεις με νόμιμα χαρτιά....και μην μου πείς πως κολλάς σε τί θα πεί ο κόσμος....ή πως θα σε βλέπουν οι άλλοι...κάθε επανάσταση έχει το τίμημά της....
ΥΓ--->και να ξέρεις...άλλο θρησκεία και άλλο παπάδες+εκκλησία...εγώ αυτά τα έχω διαχωρίσει....και πάντα λέω τα άσχημα και τα στραβά που κάνουν κατά καιρούς(σχεδόν πάντα...)

Καλημέρα Ελλάδα
Να μου ζήσεις για πάντα
Να τιμάς με παρελάσεις το έπος του 40
Να κρατάς το κεφάλι ψηλά στον αγώνα
Και να βγάζεις για κυβέρνηση το ίδιο κόμμα

Να μου ζήσεις Ελλάδα και όλοι οι βουλευτές σου
Με τ' αυθαίρετά τους όλοι στις ακρογιαλιές σου
Με τους Χριστιανούς σου που κάνουν νηστεία
και ό,τι περισεύει στέλνουν στην Ελβετία

Οσο για την ουσία.... συνουσία.
Κουίζ.... Βρες τον εαυτό σου στην φωτό.......

Βγάλτε άκρη τώρα....καμία απάντηση επί της...συνουσίας σου.....τον ευατό μου θα τον βρώ εκεί που θέλω εγώ...και όχι εκεί που θές εσύ....εσύ τον έχεις βρεί???Ψάξε.....ή μάλλον...ψάξτο..... :idiot: :idiot: :idiot:

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Ο περιώνυμος λαός:
Μετά τα των εταιριών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, πεδίο δόξης λαμπρό με νέο ντέρμπυ μέχρι το επόμενο πάντα.
Είναι η ιδέά μου ή κατά βάθος ο ένας θέλει με μεγάλη χαρά να βγάλει τα μάτια του άλλου? Συμπαντική αρμονία - όχλος = 0-2

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τον ευατό μου θα τον βρώ εκεί που θέλω εγώ...και όχι εκεί που θές εσύ....εσύ τον έχεις βρεί???Ψάξε.....ή μάλλον...ψάξτο..... :idiot: :idiot: :idiot:
Στο κουίζ πάντως δεν απαντάς ακόμα.
Ξαναδες τη φωτό..... Θέλω να μου πεις στη φωτό ποιανού πόδια γλείφεις πάραυτα.......

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
ΥΓ--->και να ξέρεις...άλλο θρησκεία και άλλο παπάδες+εκκλησία...εγώ αυτά τα έχω διαχωρίσει....και πάντα λέω τα άσχημα και τα στραβά που κάνουν κατά καιρούς(σχεδόν πάντα...)
Είσαι δυνατός και στα ανέκδοτα βλέπω!      :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom