giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
καλα τωρα εκει κολησες ????Εγώ να τους άφηνα???Τεσπα....
ας τους αφηνε η διοικηση της επιχειρησης/εκλησιας σας. ελα τωρα που δεν καταλαβες..
καλα τωρα εκει κολησες ????Εγώ να τους άφηνα???Τεσπα....
Εκτός από αυτούς που θα μπαίνανε στο ταξί...οι υπόλοιποι τι θρησκεία θα επέλεγαν???καλα, ας αφηνατε τους ανθρωπους να επελεγαν τη θρησκεια τους οταν θα ηταν πνευματικα ετοιμοι γι αυτο και θα σου ελεγα αν γεμιζατε κανενα ταξι σημερα..
Λοιπον ολοι οι γαμοχρηστοι και μπαζομυαλοι που λετε ενα καρο μαλακιες και αρνητικα και δε σεβεστε ενα θρεντ που αφορα το θανατο ενος ιεραρχη πηγαιντε στο διαβολο κι ακομα παραπερα. Αιντε, σκατομουτρα γαμω το αιμα σας γαμω. Α στο διαολο απο δω ρε, μαστουρια, αληταρια.
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/smf/Themes/default/images/warnwarn.gif[/img[/URL]] [color=green]δεν βριζουμε..[/color]
[/quote]
χαρακτηριστικο παραδειγμα θρησκο-παραλυρηματος.. :)
το να λες οτι θες ειναι δικαιωμα σου μεγαλε.Το να παραπειεις πραγματα ειναι εκλημα.Εισαι και Mod ξεφτιλισμενε και εχεις και ονομα ιερεα.Οι αλλοι δεν σε βλεπουν και σε αφηνουν να κελαηδας?καλα, ας αφηνατε τους ανθρωπους να επελεγαν τη θρησκεια τους οταν θα ηταν πνευματικα ετοιμοι γι αυτο και θα σου ελεγα αν γεμιζατε κανενα ταξι σημερα..
ΥΓ--->ΔΕΝ είναι θρησκεία ΜΟΥ...είναι θρησκεία ΟΛΩΝ των Ελλήνων πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων....
ετσι, ετσι.... δειξτε τι πραγματικα ειστε..το να λες οτι θες ειναι δικαιωμα σου μεγαλε.Το να παραπειεις πραγματα ειναι εκλημα.Εισαι και Mod ξεφτιλισμενε και εχεις και ονομα ιερεα.Οι αλλοι δεν σε βλεπουν και σε αφηνουν να κελαηδας?
δεν ξερω..Εκτός από αυτούς που θα μπαίνανε στο ταξί...οι υπόλοιποι τι θρησκεία θα επέλεγαν???
Λοιπον ολοι οι γαμοχρηστοι και μπαζομυαλοι που λετε ενα καρο μαλακιες και αρνητικα και δε σεβεστε ενα θρεντ που αφορα το θανατο ενος ιεραρχη πηγαιντε στο διαβολο κι ακομα παραπερα. Αιντε, σκατομουτρα γαμω το αιμα σας γαμω. Α στο διαολο απο δω ρε, μαστουρια, αληταρια.
δεν[/URL] βριζουμε..
Προλαβαίνεις πάντως......χτύπα μία βάπτιση επιλέγοντας την θρησκεία που εσύ θές και μην καταπιέζεσαι....είναι ότι καλύτερο...εξάλλου πολλοί βγαίνουν στην τηλεόραση και δηλώνουν...άθεοι....γιατί δεν το κάνεις με νόμιμα χαρτιά....και μην μου πείς πως κολλάς σε τί θα πεί ο κόσμος....ή πως θα σε βλέπουν οι άλλοι...κάθε επανάσταση έχει το τίμημά της....καλα τωρα εκει κολησες ????
ας τους αφηνε η διοικηση της επιχειρησης/εκλησιας σας. ελα τωρα που δεν καταλαβες..
Καλημέρα Ελλάδα
Να μου ζήσεις για πάντα
Να τιμάς με παρελάσεις το έπος του 40
Να κρατάς το κεφάλι ψηλά στον αγώνα
Και να βγάζεις για κυβέρνηση το ίδιο κόμμα
Να μου ζήσεις Ελλάδα και όλοι οι βουλευτές σου
Με τ' αυθαίρετά τους όλοι στις ακρογιαλιές σου
Με τους Χριστιανούς σου που κάνουν νηστεία
και ό,τι περισεύει στέλνουν στην Ελβετία
Οσο για την ουσία.... συνουσία.
Κουίζ.... Βρες τον εαυτό σου στην φωτό.......
Βάλε κάνα ξέκωλο για να ηρεμήσουμε...
Στο κουίζ πάντως δεν απαντάς ακόμα.τον ευατό μου θα τον βρώ εκεί που θέλω εγώ...και όχι εκεί που θές εσύ....εσύ τον έχεις βρεί???Ψάξε.....ή μάλλον...ψάξτο.....
Είσαι δυνατός και στα ανέκδοτα βλέπω!ΥΓ--->και να ξέρεις...άλλο θρησκεία και άλλο παπάδες+εκκλησία...εγώ αυτά τα έχω διαχωρίσει....και πάντα λέω τα άσχημα και τα στραβά που κάνουν κατά καιρούς(σχεδόν πάντα...)