Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Σταματήστε συγκινήθηκα :'(
“Αγαπήσωμεν αλλήλους, ίνα εν ομονοία ομολογήσωμεν” !μετα τους πουτανο-ερωτες, τους γεροντο-ερωτες κλπ κλπ, τωρα εχουμε και τους χριστιανο-ερωτες..
Zήτα μουρομάντηλα απ' το Σόνυπ !Σταματήστε συγκινήθηκα :'(
Δημήτριε,Δεν έχω τίποτα μαζί σου φίλε μου !
Δεν το έγραψα για εσένα συγκεκριμένα, αυτό που έγραψα.
Γενικότερα αναφέρθηκα.
Κάνε τον κόπο να διαβάσεις το περιεχόμενο του συγκεκριμένου θρέντ ... και θα καταλάβεις τι εννοώ αμέσως. Δεν χρειάζεται να απολογείσαι σε εμένα. Είμαι ο τελευταίος που θα σε κρίνει!
Ο διαχωρισμός μεταξύ χριστιανού και Χριστιανισμού που κάνεις , δε με βρίσκει σύμφωνο.
Κι εγώ ειμαι Χριστιανός 1personanongrata μου... Γιατί δε μου συμπεριφέρεσαι σαν μουτζαχεντίν όπως λές ? Δεν θυμάμαι να έχουμε τσακωθεί ποτέ ... ή κάνω λάθος?
"ει ο κοσμος υμας μισει, γινωσκετε οτι εμε ,πρωτον υμων μεμισηκεν (Κατά Ιωάννην 15,18)" ;)
καλα ρε...δεν μου το λεγες τοσο καιρο οτι εισαι αληταρας και φενεσαι....?Είμαι αλήτης και φαίνομαι. Δεν το έκρυψα ποτέ.
καλα ρε...δεν μου το λεγες τοσο καιρο οτι εισαι αληταρας και φενεσαι....?
..πως με ξεγελασες...κιαρατα
σωστοοοοοοοοοςεγω λυπαμαι για τον χαμο του χριστοδουλου γιατι χαθηκε ενας καλος ανθρωπος.και λυπαμαι γιατι ο επομενος αρχιεπισκοπος δεν θα πλησιασει καν στο ελαχιστο τον χριστοδουλο.ηταν ενας πολυ χαρισματικος ανθρωπος.
Σωστόςεγω λυπαμαι για τον χαμο του χριστοδουλου γιατι χαθηκε ενας καλος ανθρωπος.και λυπαμαι γιατι ο επομενος αρχιεπισκοπος δεν θα πλησιασει καν στο ελαχιστο τον χριστοδουλο.ηταν ενας πολυ χαρισματικος ανθρωπος.
.... ότι 100000 άνθρωποι που κατέβαιναν με κάθε μέσο από όπου θέλεις για να προσκυνήσουν το σκήνωμα είναι...
Μην τα λές αυτά ρε personanongrata ...Δε με ενδιαφέρει τι είσαι. Αριστερός, δεξιός, χριστιανός, μουσουλμάνος, πλούσιος, φτωχός, μορφωμένος, αγράμματος. Με ενδιαφέρει να είσαι ΚΑΛΟΣ άνθρωπος. Τον μοναδικό άνθρωπο που σέβομαι στη ζωή μου και ντρέπομαι να προσβάλλω είναι ένας καλός άνθρωπος. Εσύ μου το έχεις αποδείξει αυτό και μου αρκεί.
το ωραιο δε, ειναι πως έπρατε ακριβως οπως ο θεος του..Τελικά, σε όλα χωνόταν ο τύπος...
Ακούστε (1 min 23 sec):
ζωή σε μας και στα κατσικομούλαρά μαςΖωή σ΄εσάς !
Φίλε Δημήτριε εσύ που ξέρεις, τελικά τον θάψανε ανάποδα τον Χριστόδουλο;ΕΝ ΤΩ ΤΑΦΩ