Νέα

Κοίμησις Χριστόδουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα χχχχχ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια τα συναισθήματα σας από την είδηση θανάτου του Χριστόδουλου

• Λύπη

Ψήφοι: 3 50,0%
  • Συντριβή

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Απλή Στενοχώρια

• Αδιαφορία

Ψήφοι: 2 33,3%
  • Χαρά

• Ευτυχία

Ψήφοι: 1 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    6

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Σταματήστε συγκινήθηκα  :'(

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
μετα τους πουτανο-ερωτες, τους γεροντο-ερωτες κλπ κλπ, τωρα εχουμε και τους χριστιανο-ερωτες.. :tooth: :tooth: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν έχω τίποτα μαζί σου φίλε μου !
Δεν το έγραψα για εσένα συγκεκριμένα, αυτό που έγραψα.
Γενικότερα αναφέρθηκα.
Κάνε τον κόπο να διαβάσεις το περιεχόμενο του συγκεκριμένου θρέντ ... και θα καταλάβεις τι εννοώ αμέσως. Δεν χρειάζεται να απολογείσαι σε εμένα. Είμαι ο τελευταίος που θα σε κρίνει!

Ο διαχωρισμός μεταξύ χριστιανού και Χριστιανισμού που κάνεις , δε με βρίσκει σύμφωνο.
Κι εγώ ειμαι Χριστιανός  1personanongrata  μου... Γιατί δε μου συμπεριφέρεσαι σαν μουτζαχεντίν όπως λές ? Δεν θυμάμαι να έχουμε τσακωθεί ποτέ ... ή κάνω λάθος?

"ει ο κοσμος υμας μισει, γινωσκετε οτι εμε ,πρωτον υμων μεμισηκεν (Κατά Ιωάννην 15,18)"  ;)
Δημήτριε,
Δεν απολογούμαι σε κανέναν και για τίποτα. Απλά σε αναθρώπους που θεωρώ ότι σέβομαι για τη στάση ζωής τους οφείλω συγγνώμη όταν με κάνουν έξαλλο αυτά που βλέπω και παραφέρομαι. Δεν έχω τίποτα με ένα καλό χριστιανό που ξέρει ποιά είναι η πίστη του και την τηρεί. Το επικροτώ στο βαθμό που βοηθάει στην περαιτέρω συγκρότηση της προσωπικότητάς του. Κανένας όμως δε θα με πείσει ότι 100000 άνθρωποι που κατέβαιναν με κάθε μέσο από όπου θέλεις για να προσκυνήσουν το σκήνωμα είναι όντως Χριστιανοί με την πραγματική έννοια του όρου.(κανένας δε θα με πείσει ποτέ ότι όλοι αυτοί διάγουν βίον χριστιανικόν και ότι η πλειοψηφία αυτών δεν κατέβηκε για εκδρομή, ή για να περάσει η ώρα...). Δεν έκανα ποτέ διαχωρισμό Χριστιανών και Χριστιανισμού. Εκανα διαχωρισμό μεταξύ Χριστιανών και χριστιανών. Νομίζω ότι η διαφορά είναι ειδοποιός.
Δε με ενδιαφέρει τι είσαι. Αριστερός, δεξιός, χριστιανός, μουσουλμάνος, πλούσιος, φτωχός, μορφωμένος, αγράμματος. Με ενδιαφέρει να είσαι ΚΑΛΟΣ άνθρωπος. Τον μοναδικό άνθρωπο που σέβομαι στη ζωή μου και ντρέπομαι να προσβάλλω είναι ένας καλός άνθρωπος. Εσύ μου το έχεις αποδείξει αυτό και μου αρκεί.
Σιχαίνομαι την υποκρισία. Είμαι αλήτης και φαίνομαι. Δεν το έκρυψα ποτέ. Γίνομαι έξαλλος με αυτούς που κρίνουν τα πάντα και τους πάντες, το παίζουν καλοί και έντιμοι χριστιανοί, αλλά κατά τα λοιπά διάγουν μια ζωή πιο έκλυτη απ τη δική μου.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Είμαι αλήτης και φαίνομαι. Δεν το έκρυψα ποτέ.
καλα ρε...δεν μου το λεγες τοσο καιρο οτι εισαι αληταρας και φενεσαι....?
κι εγω καθομουν και σου απαντουσα..εγω δεν μιλαω με αλητες ρε γαμωτο..πως με ξεγελασες...κιαρατα :)

MATURELOVERR

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
3
Πόντοι
1
εγω λυπαμαι για τον χαμο του χριστοδουλου γιατι χαθηκε ενας καλος ανθρωπος.και λυπαμαι γιατι ο επομενος αρχιεπισκοπος δεν θα πλησιασει καν στο ελαχιστο τον χριστοδουλο.ηταν ενας πολυ χαρισματικος ανθρωπος.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
εγω λυπαμαι για τον χαμο του χριστοδουλου γιατι χαθηκε ενας καλος ανθρωπος.και λυπαμαι γιατι ο επομενος αρχιεπισκοπος δεν θα πλησιασει καν στο ελαχιστο τον χριστοδουλο.ηταν ενας πολυ χαρισματικος ανθρωπος.
σωστοοοοοοοοος

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
ακομη δεν ειχε τελειωσει η τελετη και λεγανε στα καναλια για τις συμμαχιες τους! αυτοι ειναι χριστιανοι οι μπαγλαμαδες; οι κατιναρες; ου στο διαολο να πανε

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Σωστός
Απλά δεν υπάρχει συνεχιστής του έργου του.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
.... ότι 100000 άνθρωποι που κατέβαιναν με κάθε μέσο από όπου θέλεις για να προσκυνήσουν το σκήνωμα είναι...

Αληταρά μου εσύ,

Μάλλον πέφτεις έξω στο νούμερο...

Μετακινούμενοι ήταν.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Τελικά, σε όλα χωνόταν ο τύπος...

Ακούστε (1 min 23 sec):

Επισκέπτης
Δε με ενδιαφέρει τι είσαι. Αριστερός, δεξιός, χριστιανός, μουσουλμάνος, πλούσιος, φτωχός, μορφωμένος, αγράμματος. Με ενδιαφέρει να είσαι ΚΑΛΟΣ άνθρωπος. Τον μοναδικό άνθρωπο που σέβομαι στη ζωή μου και ντρέπομαι να προσβάλλω είναι ένας καλός άνθρωπος. Εσύ μου το έχεις αποδείξει αυτό και μου αρκεί.
Μην τα λές αυτά ρε personanongrata ...
Έχουμε και ευσυγκίνητους moderator ... :dancing: (βλέπε απάντηση πάνου... ;))

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Τελικά, σε όλα χωνόταν ο τύπος...

Ακούστε (1 min 23 sec):
το ωραιο δε, ειναι πως έπρατε ακριβως οπως ο θεος του..

''run and gun'' ενα πραμα.. σας τα λεω και φευγω. σιγα μην κατσω να σας ακουσω κιολας.. :grin: :grin:

Επισκέπτης
EΞΟΔΙΟΣ  ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ

[youtube=425,350]_qcIdEjdjbU[/youtube]

[youtube=425,350]UIR6P4XbxzM[/youtube]

[youtube=425,350]U74yFF5UIoI[/youtube]

[youtube=425,350]GDLx8ViabQg[/youtube]

[youtube=425,350]QFg-_tiExxs[/youtube]

Επισκέπτης
ΕΝ ΤΩ ΤΑΦΩ

[youtube=425,350]onBU1fB7gls[/youtube]

[youtube=425,350]7nvb7xn-hQY[/youtube]

Stories