Νέα

Κλοπή και ξύλο μέσα στο λεωφορείο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 380
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Γαμησε τα ρε εχω δει με τα ματια μου πεσιμο απο Πακη σε 2 κοριτσια και αυτα τα μαλακισμενα να χασκογελανε σαν ηλιθια και να του πιανουν και κουβεντα.. :uglystupid:
εγω εχω δει πακη (κανονικο) με μπαζολα ελλεηνιδα αγκαζε στην ομονοια και να τους κραζει μια γρια "τι κανεις με την κοπελα και που την πας?" και να τη βριζει η ελλεηνιδα "γκομενος μου ειναι μωρη τι ζορι τραβας"(ο πακης γελαγε :2funny:)

κι εχω δει πεσιμο σε σταση του α8 στην πατησιων απο 2 μπαζολες ελλεηνιδες σε 2 18χρονους περσες( :2funny:)"κι ετσι ομορφα ειστε ολα τ αγορια εκει στην περσια?"  :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
εγω εχω δει πακη (κανονικο) με μπαζολα ελλεηνιδα αγκαζε στην ομονοια και να τους κραζει μια γρια "τι κανεις με την κοπελα και που την πας?" και να τη βριζει η ελλεηνιδα "γκομενος μου ειναι μωρη τι ζορι τραβας"(ο πακης γελαγε :2funny:)

κι εχω δει πεσιμο σε σταση του α8 στην πατησιων απο 2 μπαζολες ελλεηνιδες σε 2 18χρονους περσες( :2funny:)"κι ετσι ομορφα ειστε ολα τ αγορια εκει στην περσια?"  :2funny:
αχχαααχααχα φανταζομαι την μαπα της γριας εκεινη την στιγμη  :2funny: :2funny: :2funny:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Αν τον εβέπες σε τι καταντια ηταν θα απορουσες και εσυ.
Ισως να εκαναν πλακα η να ηταν φιλικες.
Πρεπει να καταλαβουμε εμεις οι αντρες πως μια φιλικη κουβεντα η ενα γεια δεν σημαινει οτι γουσταρει η γκομενα να την γαμησουμε πατοκορφα.  :cheesy:

κι εχω δει πεσιμο σε σταση του α8 στην πατησιων απο 2 μπαζολες ελλεηνιδες σε 2 18χρονους περσες( :2funny:)"κι ετσι ομορφα ειστε ολα τ αγορια εκει στην περσια?"  :2funny:
Ποσο μπαζολες ηταν πια????  :S

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Να ηταν φιλικες...?Τυπε για Ελλεηνιδες μιλαμε. :2funny:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
χαχαχαχα

εγω ειχα μια γνωστη ,η οποια ηταν παιδι των λουλουδιων κι ετσι,ετρεχε σε αντιρατσιστικα φεστιβαλ και τετοια και γενικα ηταν λιγο φευγατη :idiot:

κι ηταν σ ενα λεωφορειο και μπαινει ενας πακης και καθεται απεναντι της κι αυτη τον χαιρετησε( :jerking:)

και μετα ο πακης της την επεφτε και την ακολοθουσε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
σαν τις καλύτερες γκόμενες των εξαρχείων να πούμε ;;;

............

Ας μη μιλήσουμε για τις δεξιές ΝΔ,ΧΑ,ΛΑΟΣ,και ότι άλλο δεξιό κυκλοφοράει,βρωμιάρες ε;

Πίστεψέ με Λάκη,...πιο ΜΠΑΖΑ από τις δεξιές δεν υπάρχουν....αν ξεκολήσεις από το κόλημα που'χεις με τις αριστερές και τους αριστερούς θα το διαπιστώσεις και μόνος σου

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.863
Πόντοι
3.715
έπρεπε να τον δαγκώσει αλά Τάϊσον...στο αυτί να το κόψει για σουβενίρ.
Έτσι, πολιτισμένα!

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Να ηταν φιλικες...?Τυπε για Ελλεηνιδες μιλαμε. :2funny:
Αφηστε λιγο τα γαμημενα στερεοτυπα και ελατε στην πραγματικοτητα

σαν τις καλύτερες γκόμενες των εξαρχείων να πούμε ;;;
Τσιμπα μια γκομενα των εξαρχειων που ολο εκει ειναι.

38943.jpg

Επισκέπτης
Τυχαίνει να γνωρίζω άτομο,που δουλεύει ως κυλικειάρχης σε 1 σχολή,και κάθε χρόνο περνάνε πολλά κορίτσια από κει....και στα τραπέζια που κάθονται,ακούει διάφορες συζητήσεις και έτσι "μπανίζει" ποιες είναι οι δεξιές και ποιες οι αριστερές.....απ'όσο μου'χει πει το 80% των μπάζων περίπου είναι δεξιές......υπάρχουν και μπάζα αριστερές....δεν αντιλέγω...αλλά αυτός ο άνθρωπος τόσα χρόνια,τόσες και τόσες βλέπει....οπότε το "δείγμα" είναι επαρκές θα έλεγα

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Ασε που ολες ειναι απελευθερωμενες και καλα και δεν εχουν προβλημα να γαμηθουν μαζι τους.Οκ το καταλαβαινω ασ το πω οτι γουσταρεις εναν επιτυχημενο η εστω εναν ο οποιος ξερει τι παει να πει νερο και μπανιο..Αλλα να γουσταρεις τους τελειωμενους βρωμερους τρισαθλιους τυπους να στην πεφτουν και να γουσταρεις ε αυτο ειναι ανωμαλια γαμω το κερατο μου δεν το εξηγω διαφορετικα! :headbang:

Επισκέπτης
Πίστεψέ με Λάκη,...πιο ΜΠΑΖΑ από τις δεξιές δεν υπάρχουν....αν ξεκολήσεις από το κόλημα που'χεις με τις αριστερές και τους αριστερούς θα το διαπιστώσεις και μόνος σου

εσύ για 13 ποστ
φαίνεται να με ξέρεις καλά ...
με πλατεία Κουμουνδούρου έχεις καμία σχέση ;;;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom