Naruto-Sasuke
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 16
Ο Λιλας που εξαφανιστηκε ρε σεις?
κατι τετοιο ?Ειναι σε περιοδο αναπαραγωγης τωρα και γι'αυτο καβλωνει στο τσαφ.
Εγω ειμαι εγκεφαλικος και θελω ατμοσφαιρα πρωτα... :-*
χαβαλε κανετε αλλα το νου σας
γιατι με την χωρα να καταρεει οικονομικα, αυτα τα περιστατικα θα πολλαπλασιαστουν
οποτε , η πληρωνετε με πιστωτικες/χρεωστικες οταν θελετε να αγορασετε κατι..
η κουβαλατε μεγιστο ποσο 20-30 ευρω... τοσα αναγκαζομαι εγω να κουβαλαω οταν παω στουντιο η φυλης
να φαω ρε παιδι μου και κατι απο τα εβερεστ μετα να ανακτησω δυμανεις
απλα το νου σας ;)
ενα σου λεω μονο......τα χει παρει ολα τα καλα παιδια του μπου η λαγουδιτσα...κουτσου κουτσου παιρνει τον πουτσου πουτσου.....Ο λαγουδακης μεγαλο πουτανακι ειναι....Καλα τον καταλαβα...
Βρεθηκε ο τυχερος λοιπον επιτελους?Φαινεται ε????
Σπαμμαρεις γμτ......
κατι τετοιο ?
ενα σου λεω μονο......τα χει παρει ολα τα καλα παιδια του μπου η λαγουδιτσα...κουτσου κουτσου παιρνει τον πουτσου πουτσου.....
Ναι ρε μαλάκα καλά σου λέει η κοπέλα, αν έχεις κάτι να πεις τουλάχιστον μην βγαίνεις off-topic
Τυπε, να της τα ριξεις πανω στα μαλλια για να της μεινεις αξεχαστος...φτιάξε με έτσι..... να σολάρω μόνο για πάρτυ σσσσσσσσ.....!!!!!!!
Ε ναι ρε συ....Ολοκληρο σπαμοθρεντ κι ερχεται και λεει εδω οτι του κατεβει.....
χυνω και παπουτσια μεσα χυνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωΤυπε, να της τα ριξεις πανω στα μαλλια για να της μεινεις αξεχαστος...
Τουλάχιστον mute μέχρι να νιώσει ο Αβράμης να μην ξανακάνει κλώνο στο μπου(σταμ του αγίου πούτσου ή καπου εκεί γύρω σε κόβω φίλε να σε ξεμιουτάρουν, άντε και μια μέρα νωρίτερα για να προλάβεις το πανηγύρι).
άμα μου τα είχε στείλει σε φωτό....θα τα είχε κάνει σας γριάς.... αχαχχααχχα
Τωρα που θα ερθει Αθηνα,άμα μου τα είχε στείλει σε φωτό....θα τα είχε κάνει σας γριάς.... αχαχχααχχα