TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
ρεοχι ρε ισιδερατε....αγαπουλιστικα πμ δεν ασχολουμαι
ρεοχι ρε ισιδερατε....αγαπουλιστικα πμ δεν ασχολουμαι
Σε μας δε στελνει τιποτα να καβλωσουμε οι ανωμαλοι... >της εστειλε νομιζω κανα δυο με τον πουτσο του προφιλ και ανφας.....
Σε μας δε στελνει τιποτα να καβλωσουμε οι ανωμαλοι... >
οοοοοοοοοοοοοοο Κριμα εφυγε ο πουτσος μεσα απο τα χερια σου. :'(Ο γουλφακης ειναι????
οοοοοοοοοοοοοοο Κριμα εφυγε ο πουτσος μεσα απο τα χερια σου. :'(
δεν ξερω μαν....πως σου ρθε αυτο το ονομα;ποιος είναι ο γουλφακης? :S
Ειναι σε περιοδο αναπαραγωγης τωρα και γι'αυτο καβλωνει στο τσαφ.Ε κ συ πολλα θες για να καυλωσεις....Ο φιλος σου ο λαγουδακης με ενα δυο ποστ καγκελο του γινεται.....Δεν μπορουμε να τον μαζεψουμε....
μονο ως τζο μου στελνει προβατα......Σε μας δε στελνει τιποτα να καβλωσουμε οι ανωμαλοι... >
Ειναι σε περιοδο αναπαραγωγης τωρα και γι'αυτο καβλωνει στο τσαφ.
Εγω ειμαι εγκεφαλικος και θελω ατμοσφαιρα πρωτα... :-*
μονο ως τζο μου στελνει προβατα......
τα ειχαμε περυσι με τον σφε.......τα χαλασαμε οταν μπηκε αναμεσα μας ο λιλας.....Στειλε πμ στον γλιτσα...Καλο παιδι κ ρομαντικο....Θα ταιριαξετε....
τα ειχαμε περυσι με τον σφε.......τα χαλασαμε οταν μπηκε αναμεσα μας ο λιλας.....
τζο=προβατεμπορος και τελευταια μας το παιζει και ντιβα του ραδιοφωνου......Και μεν απροβατα μου στελνει ο τζο.......
Στειλε πμ στον γλιτσα...Καλο παιδι κ ρομαντικο....Θα ταιριαξετε....
τα ειχαμε περυσι με τον σφε.......τα χαλασαμε οταν μπηκε αναμεσα μας ο λιλας.....
το μουσκευεις το βρακακι σου για τον απολυτο ε;σε εχω καταλαβει απο καιρο.....Ο λιλας δεν εκλεψε την καρδια του απολυτου ρε?????
Ο Λιλας εκλεψες τις καρδιες ολων μας...Ο λιλας δεν εκλεψε την καρδια του απολυτου ρε?????
το μουσκευεις το βρακακι σου για τον απολυτο ε;σε εχω καταλαβει απο καιρο.....
Ο Λιλας εκλεψες τις καρδιες ολων μας...
Τωρα τον χαιρεται μονο ο Λαγουδακης >.