gamisakias13
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
περιμένω φωτόοοο... τπτ ακόμα.....
να μαζευτουμε να..κυνηγησετε??αυτους φιλε θα πρεπει να μαζευτουν πολλοι και να τους παρουν απροσμενα στο κυνηγι
δηλαδή αν δεν υπήρχε το μνημόνιο ο μικροκλεφτάκος δεν θα έκλεβε????Τον μικροκλεφτάκο τον έσπασε στο ξύλο. Κανένα πολιτικό που υπέγραψε το μνημόνιο;
αν ειχε δουλεια οπως εχεις εσυ,πιθανως οχι....δεν ειναι βεβαιο γιαυτο λεω πιθανως......δηλαδή αν δεν υπήρχε το μνημόνιο ο μικροκλεφτάκος δεν θα έκλεβε????
μαλιστα θα ελεγα οτι ειναι λιγοτερο πιθανο απο το ποσο πιθανο ειναι ενα μεγαλοστελεχος πχ με μισθο χιλιαδων ευρω να κλεβει παρολαυτα την επιχειρηση του ή το κρατοςαν ειχε δουλεια οπως εχεις εσυ,πιθανως οχι....δεν ειναι βεβαιο γιαυτο λεω πιθανως......
δηλαδή αν δεν υπήρχε το μνημόνιο ο μικροκλεφτάκος δεν θα έκλεβε????
μαλιστα θα ελεγα οτι ειναι λιγοτερο πιθανο απο το ποσο πιθανο ειναι ενα μεγαλοστελεχος πχ με μισθο χιλιαδων ευρω να κλεβει παρολαυτα την επιχειρηση του ή το κρατος
συντομα θα κλεβουν κι το τιμονι απο τον οδηγο του λεωφορειου
μην τα ξεφτιλιζουμε ολα ρε φιλαρακι τον μικροκλεφτακο τον σπας στο ξυλο κυριως για αυτα που ξερεις οτι εκανε πριν τον πιασεις.... τους αλλους που λες εκτως απο το οτι δεν θα σου δωθει η ευκαιρια ξερεις οτι δεν βρεθηκαν μονοι τους εκει να σε κλεβουν για καμια 30ρια χρονια...Ίσως δε με κατάλαβες. Όπως είπα και ΠΑΡΑΠΑΝΩ....δεν επικροτώ την πράξη του κλέφτη. Απλά αν ρίχνει ξύλο σε έναν που πήγε να του κλέψει το πορτοφόλι, τι πρέπει να κάνει σε εκείνον που τον αρμέγει κανονικά (πολιτικούς, παρατρεχάμενους, κλπ). Αυτός του κλέβει το πορτοφόλι. Ο άλλος του παίρνει από την πίσω πόρτα και με το γάντι "νόμιμα" (χαράτσια, ΕΤΑΚ) τους κόπους ΜΙΑΣ ζωής. Και συν τοις άλλοις του καταργεί εργασιακά δικαιώματα που είναι κατοχυρωμένα με αγώνες δεκαετιών. Συνεπώς...για τον κλεφτάκο καλεί την αστυνομία και τον πάνε μέσα. Στο ξύλο πλακώνει τα λαμόγια που κανείς δεν πρόκειται να πάει ΠΟΤΕ μέσα ;)
Τώρα για τις ... "κυρίες", δεν έχω κάτι καλό να πω. Αν τους αγαπάνε τόσο πολύ, ας τους πάρουν σπίτι τους να τους ταΐζουν, να τους πλένουν και να τους τσιμπουκώνουν.
Καλά του έκανε. Όσο για τον ρατσισμό , αυτά αφήστε τα , οι ΡΟΥΜΑΝΟΙ μας έχουν γδάρει. Αιτία όλου αυτού του κακού ο Μέγας Αλβανοεισαγωγέας (του 1991) , Αντώνης Σαμαράς. Ελάτε να μείνετε στην Κυψέλη καί μετα να κάνετε κύρηγμα για ρατσισμό . Πολλοί μα πάρα πολλοί Έλληνες έχουν χάσει την δουλειά τους καί έχουν κλείσει τα μαγαζιά τους εξ αιτίας των κ.κ. ...................οικονομικών μεταναστών. Διάβαζε : δολοφόνων. SERAPIS.
Άλλοι μπορεί να κλέβαν και τον λεβιέ (αν και αυτόματα είναι) για προσωπικούς λόγους
Γαμησε τα ρε εχω δει με τα ματια μου πεσιμο απο Πακη σε 2 κοριτσια και αυτα τα μαλακισμενα να χασκογελανε σαν ηλιθια και να του πιανουν και κουβεντα..Ποιός σου είπε ότι δεν το κάνουν ήδη ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Κάτι γκριζομάλλες , χτικιάρες , σιτεμένες , προοδευτικές αντιρατσίστριες των Εξαρχείων, που μέχρι το 1990 γαμιούνταν μόνο από τα μεγαλόσωμα αρσενικά σκυλιά τους,
τώρα τρώνε και κανέναν μαυριδερό πούτσο λαθρομετανάστη ...
θα ηταν καψωμενα τα κοριτσιαΓαμησε τα ρε εχω δει με τα ματια μου πεσιμο απο Πακη σε 2 κοριτσια και αυτα τα μαλακισμενα να χασκογελανε σαν ηλιθια και να του πιανουν και κουβεντα..
Και που ειναι το κακο?Γαμησε τα ρε εχω δει με τα ματια μου πεσιμο απο Πακη σε 2 κοριτσια και αυτα τα μαλακισμενα να χασκογελανε σαν ηλιθια και να του πιανουν και κουβεντα..