Νέα

κληση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koukos0000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xxxa1a2b3c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2016
Κριτικές
6
Like
274
Πόντοι
281
Τις αποδειξεις πληρωμης της κρατας για πάντα και τις αφήνεις κληρονομιά στα παιδιά σου.
Είτε στο δημόσιο είτε σε τράπεζες.

Σε τράπεζα μου ζήτησαν να πληρωσω και καλα ξεχασμένη δόση μετα απο 10+ χρόνια και την χώσανε εφορία.
Όταν τους κέρασα το χαρτί δεν ξέρανε πως να ξεμπλέξουν....

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Tυπε δεν ειναι υποπτο που κλησεις που εχουνε πληρωθεί ξαφνικα σκανε μυτη μετα απο πολλα χρονια χωρις τοκο, ενω αυτες που σιγουρα δεν εχουνε πληρωθει έρχονται έντοκα  :think: :S :S :S
Xωρίς τόκο έρχονται οι κλήσεις που σου αφήνουν στο τζάμι,μπορει να την πήρε ο αέρας και να μην το ηξερες οτι σε έγραψαν.Αν όμως είναι απο εκείνες που υπέγραψες για την παραλαβή δεν γλυτώνεις τους τόκους.

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Αν εχει καποιος ξεχασει να πληρωσει κληση και του ερθει ειδοποίηση,εχει το δικαιωμα να κανει ενσταση ότι δεν την παρελαβε ποτε στα χερια του.Του δινουν νέο χαρτί και πληρώνει το ημιση της αξιας της παραβασης μεσα σε 10 μερες,στην τραπεζα.Ειναι μια λύση για να αποφυγει κανεις προσαυξήσεις κ.λ.π.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Αν μετρησω τις κλησεις που εχω "μπουμπουνήσει" από Δημοτική Αστυνομία,παιζει να βιβλιοδετήσω 2 τόμους Παπυρος -Λαρους...

cum gun

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Like
11
Πόντοι
1
για αυτό το λόγο οτιδήποτε δημόσιο έγγραφο αφού τακτοποιησουμε οποια εκκρεμότητα του, το σκαναρουμε και το βάζουμε σε ένα από τα directories του υπολογιστή μας...

propper79

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2016
Like
385
Πόντοι
21
θα σας πω τι γινεται με τις κλησεις αυτες τις μερες που ζουμε για να γνωριζετε ολοι διοτι παλαιοτερα γινονταν εξωφρενικα πραγματα ελεω κωλοχανειου που ζουμε...πχ...ειχες μια κληση 15.000δρχ και μετα απο 10 χρονια σου ερχοταν ραβασακι να πληρωσεις 200.000 η 300.000δρχ....λοιπον τωρα,και ειδικοτερα απο το 2010 και μετα ολες οι κλησεις ειτε απο την πρωην δημοτικη αστυνομια(εδω υπαρχει ενα θεμα με την νομιμοτητα των κλησεων γτ εχει υπαρξει και σχετικη δικαιωση απο δικαστηρια σε ορισμενους ομως δημους)ειτε απο την τροχαια πολεων ειτε απο την τροχαια αυτ/δρομων πανε ολες στην υπηρεσια του δημου που ειναι αρμοδια για το θεμα(με ενα τηλ στο οικονομικο τμημα εσοδων μπορεις να μαθεις αν χρωστας κατι).....απο την στιγμη που βεβαιωνεται η κληση(μετα απο εναν χρονο και βαλε)αρχιζει καθε μηνα το αρχικο ποσο να εχει προσαυξηση 1%...κανονικα η δημ.υπηρεσια σου αποστελλει και σχετικη εντολη οφειλης...τωρα,στην εφορια πανε κλησεις με μεγαλυτερα ποσα οφειλης οπως απο μεθη κτλ...νομιζω οτι απο 300 ευρω και πανω αλλα δεν ειμαι σιγουρος.....παντως το καλο με την εφορια ειναι οτι το μαθαινεις οτι ωρα θελησεις απο τον λογιστη σου μεσω του taxis.net αν εχεις καποιο προστιμο η το βλεπεις και στην φορ.δηλωση σου....εν κατακλειδι η τροχαια δεν νομιζω να φυλαει στα συρταρια της κλησεις απο πολιτες που εχουν γινει πριν απο πολλα χρονια.

propper79

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2016
Like
385
Πόντοι
21
στην περιπτωση σου τωρα,δεν εχουν μπει τοκοι διοτι τωρα βεβαιωθηκε η κληση....απο τον αλλον μηνα θα επιβαρυνεσαι 1% δηλαδη τελη φλεβαρη θα οφειλεις 40,40 ευρω και ουτω καθεξης...το επαθα και εγω με μια κληση απο το 2003....τις προαλλες το εμαθα και νομιζω οτι την εχω πληρωσει...το ποσο ηταν 61,50 ευρω βεβαιωθηκε το 2010 και σημερα οφειλω 113,16....τι θα κανω?θα σου πω τι θα κανω.....δεδομενου του 1% οταν θα εχω καποια φραγκα,20 ευρω ας πουμε,θα πηγαινω μεσω τραπεζας καθε 3-4 μηνες και θα κανω καταθεση σε λογαριασμο που διατησει ο δημος.....ετσι τους ξεχρεωνω σε βαθος χρονου και απο την αλλη δεν μου ποναει αμεσα η τσεπη στο να τα σκασω με την μια.....τωρα ρε φιλε τα 40 τι να σ πω....αν σου περισσεουν τραβα δωστα...

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Άμα μπεις στο taxisnet στο gsis και πατήσεις εκεί που λέει Προσωποποιημένη πληροφόρηση και μετά
Στοιχεία Οφειλών εκτός Ρύθμισης βλέπεις τι σου χουν φορτώσει από κλήσεις αλλά  και από από απλήρωτα πρόστιμα σε λεωφορεία, μετρό, Διόδια, "Δεν Πληρώνω" κτλ

:zombie:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Άμα μπεις στο taxisnet στο gsis και πατήσεις εκεί που λέει Προσωποποιημένη πληροφόρηση και μετά
Στοιχεία Οφειλών εκτός Ρύθμισης βλέπεις τι σου χουν φορτώσει από κλήσεις αλλά  και από από απλήρωτα πρόστιμα σε λεωφορεία, μετρό, Διόδια, "Δεν Πληρώνω" κτλ

:zombie:
Εγω εχω και κλησεις Δημοτικής απλήρωτες και διοδια με σηκωμενες μπαρες...τιποτα δεν μου γραφει...

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Άπλά δεν έχουν πάει ακόμα στην εφορία. Όταν πάνε εκεί θα τις δεις.
Της Δημοτικής μπορεί να μην πάνε και ποτέ οπότε και δεν τις πληρώνεις.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
παντα και σε ολους θα ερθει η μερα που θα τους αποσταλλει να πληρωσουν (ειτε ειδοποιηση απο τον δημο, ειτε απο την εφορια)...δεν γλιτωνει κανεις,απλα ειναι θεμα το ποσο γρηγορα κινειται ο καθε δημος...υπαρχουν βεβαια νομικα περιθωρια να τις γλιτωσει τις κλησεις, αλλα θελει δικαστηρια και τα σχετικα...
παντως απο περιπτωση που ξερω, ενας που ειχε επαγγελματικο οχημα και το αφηνε οπου ηθελε και τον ειχαν γαμησει στις κλησεις, τους ηρθε περυσι συνολικη οφειλη 8.000 ευρω περιπου και τραβουσε τα βυζια του  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
παντα και σε ολους θα ερθει η μερα που θα τους αποσταλλει να πληρωσουν (ειτε ειδοποιηση απο τον δημο, ειτε απο την εφορια)...δεν γλιτωνει κανεις,απλα ειναι θεμα το ποσο γρηγορα κινειται ο καθε δημος...υπαρχουν βεβαια νομικα περιθωρια να τις γλιτωσει τις κλησεις, αλλα θελει δικαστηρια και τα σχετικα...
παντως απο περιπτωση που ξερω, ενας που ειχε επαγγελματικο οχημα και το αφηνε οπου ηθελε και τον ειχαν γαμησει στις κλησεις, τους ηρθε περυσι συνολικη οφειλη 8.000 ευρω περιπου και τραβουσε τα βυζια του  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

χαρηκες που καταστραφηκε?

Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
281
Πόντοι
36

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Όταν πληρώνουμε κλήσεις , ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
Έχω αποδείξεις από το ... 1990 ....

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
16
To 1994 δουλευα σε μια εταιρεία που με είχε στείλει επαγγελμτικό ταξίδι στην Θεσ/νίκη. Το πρωί που πήγα να πάρω το εταιρικό αυτοκίνητο είδα ότι έλειπε η μπροστινή πινακίδα και στο παρμπρίζ υπήρχε μια κλήση. Επειδή το αφεντικό ήταν πολύ μαλάκας και θα μου ζάλιζε τα αρχίδια, χώρια ότι δεν θα μπορούσα να γυρίσω Αθήνα με μια πινακίδα, πήγα στη τροχαία (με το αυτοκίνητο) να πληρώσω επί τόπου την κλήση και να πάρω την πινακίδα. Μάλιστα την πινακίδα δεν μου την δίνανε και μου έλεγαν ότι μπορούσα να την πάρω μετά το Σ/Κ. Πήγα και κλάφτηκα στον Διοικητή και εντέλει είπε να μου την δώσουν.

Η όλη διαδικασια κράτησε περίπου 1/2 ώρα. Όταν γύρισα στο αυτοκίνητο μου είχαν βάλει άλλη κλήση. Τσαντίστηκα τόσο πολύ που την πέταξα κατευθείαν στα σκουπίδια!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom