Νέα

Κλήση από Δημοτική Αστυνομία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα huckleberry
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 61
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

huckleberry

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
1
Σήμερα παίρνοντας το αυτοκίνητό μου από το κέντρο, είδα ότι είχε κλήση από τη Δημοτική αστυνομία για παράνομη στάθμευση. Το ποσό είναι μικρό μεν (20 Ε) αλλά δεν θέλω να το πληρώσω για "το γαμώτο" (τόσα λεφτά έχουν κατακλέψει οι δήμοι, δεν θέλω να τους δώσω κι άλλα).
Γνωρίζει κάποιος, τι πιθανότητα υπάρχει να πληρώσω αργότερα πρόστιμο μέσω εφορίας π.χ;

Nikiforos_

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2010
Κριτικές
33
Like
0
Πόντοι
10
Σήμερα παίρνοντας το αυτοκίνητό μου από το κέντρο, είδα ότι είχε κλήση από τη Δημοτική αστυνομία για παράνομη στάθμευση. Το ποσό είναι μικρό μεν (20 Ε) αλλά δεν θέλω να το πληρώσω για "το γαμώτο" (τόσα λεφτά έχουν κατακλέψει οι δήμοι, δεν θέλω να τους δώσω κι άλλα).
Γνωρίζει κάποιος, τι πιθανότητα υπάρχει να πληρώσω αργότερα πρόστιμο μέσω εφορίας π.χ;
Πήγαινε καλύτερα και πλήρωσε τα!Νομίζω ισχύει το ίδιο,δωράκι έκπληξη από εφορία!Τονίζω όμως ότι δεν είμαι σίγουρος :)

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Πηγαινε πληρωσέ την εντος 10 ημερων και θα πληρωσεις μόνο 10 ευρω.
Νομίζω οτι πάνε στην εφορία σου!!!!!!!!!!!!

jedi30

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2010
Κριτικές
10
Like
15
Πόντοι
10
 Ο μονος λογος για να πληρωσεις την κληση ειναι,εαν εχεις παρε δωσε με τον δημο που εγινε η παραβαση,εαν μενεις σε αλλον δημο,περιφερεια,πολη που δεν εχει σχεση με αυτον τον δημο ,η κληση σου μπορει να ακολουθησει μονο μια διαδρομη,αυτη προς το καδο των αχρηστων.

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
Αν την πληρώσεις εντός 10 ημερών όπως γράφει και η κλήση σε κάποιο σημείο, το πρόστιμο μειώνεται στο μισό. Εάν δεν πληρωθεί το χρέως αυτό με τις προσαυξήσεις που έχει ανάλογα με την καθυστέρηση πληρωμής διαβιβάζεται στην αρμόδια ΔΟΥ και θα το πληρώσεις έτσι κι αλλιώς με προσαύξηση....

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
και εγώ δεν θα πλήρωνα.
προτιμώ να χαρακώνουν τα αυτοκίνητα, να σπάνε τζάμια κ.ο.κ. όταν σταθμεύουν παράνομα.
20 - 30 - 50 ευρώ τι να του κάνουν του άλλου;
κόψε του ένα χαράκωμα να πάει να πληρώσει ένα μανίκι 1000 ευρώ στο φανοποιό , για να μην πάνε τα λεφτά και στο δήμο.

lm

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2010
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
10
εχω 5-6 απληρωτες κλησεις απο τα δημο αθηναιων σε διαστημα 3 χρονων αλλα οχι τιποτα δεν μου εχει ερθει στην εφορια αλλα φετος ειχα και επιστροφη φορου
τωρα για να μη σε παρω και στο λαιμο μου οτι θελεις κανεις

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Πραγματι προβλεπεται να πληρωνονται μεσω εφοριας.
Αλλά νομιζω η διαδικασία ειναι ανενεργης.

ganger

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Χθες πήγα να παρκάρω τη μηχανή στο Θησείο και έκοβε κλήσεις η δημοτική αστυνομία.Πριν φύγω έπιασα κουβέντα με τον υπάλληλο και τον ρώτησα αν οι κλήσεις πάνε στην εφορία.Μου είπε ότι αν μαζευτεί κάποιο σεβαστό ποσό,τότε ναι,πάνε.Για 20€ σε καμμία περίπτωση.

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Έχω μία τέτοια κλήση απλήρωτη εδώ και μία δεκαετία. Κάθε τόσο στέλνουν μία υπενθύμιση (για να μην παραγραφεί εντελώς), αλλά όλο και πιο αραιά. Αν δεν ήταν και η διεύθυνση σε δικό μου σπίτι θα με είχαν χάσει για τα καλά!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Αν την πληρώσεις εντός 10 ημερών όπως γράφει και η κλήση σε κάποιο σημείο, το πρόστιμο μειώνεται στο μισό. Εάν δεν πληρωθεί το χρέως αυτό με τις προσαυξήσεις που έχει ανάλογα με την καθυστέρηση πληρωμής διαβιβάζεται στην αρμόδια ΔΟΥ και θα το πληρώσεις έτσι κι αλλιώς με προσαύξηση....
Μετα απο πολυ καιρο μπορει να σου ερθει επιστολη οτι ειχες μια παραβαση με τα ιδια χρηματα ,αφου δεν εχεις υπογραψει στην κληση μπορει να την πηρε ο αερας και να μην το ξερεις καθολου,και αν αρνηθεις να την πληρωσεις τοτε αρχιζουν οι επιπλεον χρεωσεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Έχω μία τέτοια κλήση απλήρωτη εδώ και μία δεκαετία. Κάθε τόσο στέλνουν μία υπενθύμιση (για να μην παραγραφεί εντελώς), αλλά όλο και πιο αραιά. Αν δεν ήταν και η διεύθυνση σε δικό μου σπίτι θα με είχαν χάσει για τα καλά!

Το μυστικο ειναι, οτι αν εχεις μονο μια-δυο κλησεις, ουδεις ασχολειται, επειδη τα εξοδα κοινοποιησης της υπενθυμισης και της εκτελεσης ειναι μεγαλυτερα απο το ποσο της κλησης.
Μερικοι ομως εχουν καμια 50αρια.
Και τοτε οι Δημοι ασχολουνται.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Χθες πήγα να παρκάρω τη μηχανή στο Θησείο και έκοβε κλήσεις η δημοτική αστυνομία.Πριν φύγω έπιασα κουβέντα με τον υπάλληλο και τον ρώτησα αν οι κλήσεις πάνε στην εφορία.Μου είπε ότι αν μαζευτεί κάποιο σεβαστό ποσό,τότε ναι,πάνε.Για 20€ σε καμμία περίπτωση.

+1

orbgr

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
3.597

Που το έχεις δει αυτό ρε παίκτη?Στείλε κάνα λινκ αλλιώς μην γράφεις μαλακίες.
Οι Δημοτικές κλήσεις δεν μπορούν να μεταβιβαστούν σε καμιά ΔΟΥ...ψαξτετο πριν πείτε τα δικά σας.

ΥΓ Μόλις γύρισα απο Κολωνάκι με την 5 Δημοτική κλήση σε 3 μήνες....ποπο θα πάω φυλακή?
Ξυπνάτε ρεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Που το έχεις δει αυτό ρε παίκτη?Στείλε κάνα λινκ αλλιώς μην γράφεις μαλακίες.
Οι Δημοτικές κλήσεις δεν μπορούν να μεταβιβαστούν σε καμιά ΔΟΥ...ψαξτετο πριν πείτε τα δικά σας.

ΥΓ Μόλις γύρισα απο Κολωνάκι με την 5 Δημοτική κλήση σε 3 μήνες....ποπο θα πάω φυλακή?
Ξυπνάτε ρεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!

Και για ποιο λογο τις κοβουν τοτε?

Vyzolover

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Κι εγώ ο παλιομαλάκας μια είχα κάποτε (και μάλιστα σε άλλο δήμο) και πήγα και πλήρωσα.  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κι εγώ ο παλιομαλάκας μια είχα κάποτε (και μάλιστα σε άλλο δήμο) και πήγα και πλήρωσα.  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Ποτε δεν ξερεις.
Καλα εκανες και την πληρωσες
και αλλη φορα να μην παρκαρετε παρανομα...
να φτιαξει δεν θελετε η χωρα? ε ξεκινηστε απο τα απλα
πρωτα...  ;)

Δεν γινεται να εχουμε απαιτηση να φτιαξει κατι οταν
δεν κανουμε το πιο απλο .. απλη λογικη

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
2.945
Ποτε δεν ξερεις.
Καλα εκανες και την πληρωσες
και αλλη φορα να μην παρκαρετε παρανομα...
να φτιαξει δεν θελετε η χωρα? ε ξεκινηστε απο τα απλα
πρωτα...  ;)

Δεν γινεται να εχουμε απαιτηση να φτιαξει κατι οταν
δεν κανουμε το πιο απλο .. απλη λογικη
εδω θα συμφωνησω απολυτα!!!οπως αν ειχε παρκαρει καποιος παρανομα εξω απο την πορτα σου,η στο γκαραζ σου μπροστα η στο πεζοδρομιο σου και δεν θα μπορυσες να περασεις με το καροτσι με το παιδι σου κτλ..και 10 € ρε φιλε δεν ειναι και κανενα τρελλο ποσο δα..ας το αφηνες σε θεση με καρτοξυστο..τρα σου ρθε σαν σε παρκινκ....
και στανταρ πανε οι κλησεις στην εφορια..απλα εξαρταται αν καποιος υπαλληλος θα την περασει στην δηλωση σου η οχι???σε φιλο μου ηρθε κληση απο Λαρισα απο 9 περιπου χρονια προσαυξημενη κατα 200% και βαλε...!!!απο 5 χιλ περιπου που ηταν τοτε του ζηταγαν με τα προστιμα γυρω στα 600 €

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εδω θα συμφωνησω απολυτα!!!οπως αν ειχε παρκαρει καποιος παρανομα εξω απο την πορτα σου,η στο γκαραζ σου μπροστα η στο πεζοδρομιο σου και δεν θα μπορυσες να περασεις με το καροτσι με το παιδι σου κτλ..και 10 € ρε φιλε δεν ειναι και κανενα τρελλο ποσο δα..ας το αφηνες σε θεση με καρτοξυστο..τρα σου ρθε σαν σε παρκινκ....
και στανταρ πανε οι κλησεις στην εφορια..απλα εξαρταται αν καποιος υπαλληλος θα την περασει στην δηλωση σου η οχι???σε φιλο μου ηρθε κληση απο Λαρισα απο 9 περιπου χρονια προσαυξημενη κατα 200% και βαλε...!!!απο 5 χιλ περιπου που ηταν τοτε του ζηταγαν με τα προστιμα γυρω στα 600 €

εγω βλεπω πως ολο τους πολιτικους κατηγορουμε
αλλα εμεις ειμαστε χειροτερα σκατα απο αυτους ρε τυπε  :2funny: :2funny:
εγω οποτε ακουω να παραπονιουνται για τους πολιτικους παντως μου ερχεται
να βαλω τα γελια...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αμα υπηρχαν σωστοι πολιτες θα υπηρχαν και σωστοι πολιτικοι
για τον απλο λογο οτι θα ηταν μειοψηφια και θα αναγκαζοντουσαν να αλλαξουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom