Νέα

Κλήση από Δημοτική Αστυνομία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα huckleberry
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 61
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
2.945
εγω βλεπω πως ολο τους πολιτικους κατηγορουμε
αλλα εμεις ειμαστε χειροτερα σκατα απο αυτους ρε τυπε  :2funny: :2funny:
εγω οποτε ακουω να παραπονιουνται για τους πολιτικους παντως μου ερχεται
να βαλω τα γελια...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αμα υπηρχαν σωστοι πολιτες θα υπηρχαν και σωστοι πολιτικοι
για τον απλο λογο οτι θα ηταν μειοψηφια και θα αναγκαζοντουσαν να αλλαξουν.
ναι ρε συ..λες κι οι πολιτικοι φυτρωσαν... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ναι ρε συ..λες κι οι πολιτικοι φυτρωσαν... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δεν βαριεσαι... αστους να φωναζουν τυπε.
Αδικημενος δεν ειναι κανεις παντως να το ξερεις αυτο
ποτε δεν φταινε οι αλλοι

Vyzolover

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Κάθε λαός έχει αυτά που του αξίζει. Τους πολιτικούς του, τις ομάδες του, τις.. πουτάνες του..  :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κάθε λαός έχει αυτά που του αξίζει. Τους πολιτικούς του, τις ομάδες του, τις.. πουτάνες του..  :rockon:

σωστος εν μερη αλλα πιστευω πως οι ελληνες
εχουν και δυνατοτητες που δεν θελουν να τις αξιοποιησουν.

orbgr

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
3.597
εγω βλεπω πως ολο τους πολιτικους κατηγορουμε
αλλα εμεις ειμαστε χειροτερα σκατα απο αυτους ρε τυπε  :2funny: :2funny:
εγω οποτε ακουω να παραπονιουνται για τους πολιτικους παντως μου ερχεται
να βαλω τα γελια...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αμα υπηρχαν σωστοι πολιτες θα υπηρχαν και σωστοι πολιτικοι
για τον απλο λογο οτι θα ηταν μειοψηφια και θα αναγκαζοντουσαν να αλλαξουν.

Θα μας εξηγήσεις τι σε κάνει σωστό?Το να πληρώνεις κάτι το οποίο το δικαιουσε σαν κάτοικος της πόλης σου?
Πες με "Ελεύθερο Παρκάρισμα"???(Και οχι βέβαια να ενοχλείς άλλους με το αμάξι σου...)

Για ποιο λόγο κόβουν τις κλήσεις τα κοράκια του δήμου?
Μπας και ψαρωσει κανένας σαν και του λογου σου και πάει και πληρώσει...(Εαν έχεις πρόσβαση σε αριθμητικά στοιχεία τσέκαρε το ποσοστό των κλήσεων του 2009&2010 που πληρώθηκαν στην Δήμο Αθηναίων...)

Δεν ήθελα βασικά να το αναφέρω αλλά θα το κάνω γιατί μάλλον εδώ πέρα καταργούν την κοινή λογική μερικοί...
Πως θα πιστοποιηθεί ρε κουτορνιθια σε ΔΟΥ παραβαση ύψους 20 ευρω???Αυτό γίνεται αυτόματα μόνο σε πρόστιμο 300 ευρω και πάνω...
Βάλτε λιγο το μυαλουδακι σας να δουλέψει και θα δείτε με τις προσαυξησεις αυτό θα γίνει μετα απο 16 χρονιά και παράλληλα στα 15 θα έχει παραγραφεί το αδίκημα!!!...

Βασικά καληνύχτα σας....παπαρολογιστε με ηθικολογίες ελεύθερα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Θα μας εξηγήσεις τι σε κάνει σωστό?Το να πληρώνεις κάτι το οποίο το δικαιουσε σαν κάτοικος της πόλης σου?
Πες με "Ελεύθερο Παρκάρισμα"???(Και οχι βέβαια να ενοχλείς άλλους με το αμάξι σου...)

Μπας και ψαρωσει κανένας σαν και του λογου σου και πάει και πληρώσει...(Εαν έχεις πρόσβαση σε αριθμητικά στοιχεία τσέκαρε το ποσοστό των κλήσεων του 2009&2010 που πληρώθηκαν στην Δήμο Αθηναίων...)

Δεν ήθελα βασικά να το αναφέρω αλλά θα το κάνω γιατί μάλλον εδώ πέρα καταργούν την κοινή λογική μερικοί...
Πως θα πιστοποιηθεί ρε κουτορνιθια σε ΔΟΥ παραβαση ύψους 20 ευρω???Αυτό γίνεται αυτόματα μόνο σε πρόστιμο 300 ευρω και πάνω...
Βάλτε λιγο το μυαλουδακι σας να δουλέψει και θα δείτε με τις προσαυξησεις αυτό θα γίνει μετα απο 16 χρονιά και παράλληλα στα 15 θα έχει παραγραφεί το αδίκημα!!!...

Ποιο αδικημα?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Για ποιο λογο σε εγραψαν αμα δεν ησουν παρανομος?
Λες να τους την βιδωσε στο ξεκαρφωτο?  :2funny: :2funny:
αμα θελεις πες μας. Εκτος και αν θεωρεις τους αλλους τρελους
και τον εαυτο σου λογικο.  :)

Καθημερινα οι δρομοι ειναι διπλοπαρκαρισμενοι και τριπλοπαρκαρισμενοι
σε αυτο το σημειο θεωρεις οτι το δικαιουσαι σαν κατοικος της πολης σου?  ;)
Μηπως εισαι παραλογος και θες να κανεις αυτο που γουσταρεις με το ετσι θελω?
Πες μας ετσι αν ειναι μην παιδευεσαι με πολλα λογια  :grin:

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Αυτό το "μέσα στις 10 μέρες αν την πληρώσεις θα πληρώσεις τα μισά" έχει κοπεί απ' ότι μου έχει πει ένας φίλος μου που δουλεύει σε Δήμο.

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
2.945
τωρα με καμινη πολλα θα κοπουν....τ αφεντικο του τον εβαλε να του μαζεψει φραγκα... :jerking: :jerking: :jerking:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Κακως οι Δημοι βαζουν κλησεις, οταν παρκαρεις παρανομα σε θεση αναπηρου, ή πανω στο πεζοδρομιο, ή σε γωνιες, ή εξω απο παρκινγκ, ή σε ραμπα ΑΜΕΑ.
Επρεπε να αφαιρουν τις πινακιδες και να τις δινουν μετα απο 3 μηνες. Χωρις ουτε ενα ευρω προστιμο.

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
2.945
εγω παντως μια φορα που βρηκα αμξι παρκαρισμενο μπροστα στο γκαραζ της πολυκατοικιας και εχοντας κλεισει την ραμπα των ΑΜΕΑ,πηρα το επαναφορτιζομενο και πεταξα τις πινακιδες στον κοντινοτερο καδο!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Καθημερινα οι δρομοι ειναι διπλοπαρκαρισμενοι και τριπλοπαρκαρισμενοι
σε αυτο το σημειο θεωρεις οτι το δικαιουσαι σαν κατοικος της πολης σου?  ;)
Μηπως εισαι παραλογος και θες να κανεις αυτο που γουσταρεις με το ετσι θελω?
Πες μας ετσι αν ειναι μην παιδευεσαι με πολλα λογια  :grin:

Θυμαμαι καποτε διαβαζα σε ενα μπλογκ, εναν που κατακεραυνωνε την δημοτικη αστυνομια που τον εγραψε, επειδη ειχε παρκαρει πανω σε πεζοδρομιο. Ειχε το φοβερο επιχειρημα: "το πεζοδρομιο ηταν πολυ φαρδυ, δεν εμποδιζα κανεναν. Κι ομως τα λαμογια του Δημου με γραψανε, για να μαζευουν λεφτα". Τι να του πεις τωρα αυτουνου? Σε λιγο θα ερχεται ο διαρρηκτης σπιτι σου, θα σε κλεβει και οταν θα διαμαρτυρηθεις θα σου λεει "γιατι διαμαρτυρεσαι? εδω οι πολιτικοι σε εχουν κατακλεψει, εγω σου φταιω"? Για τετοιο επιπεδο επιχειρηματων μιλαμε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
εγω παντως μια φορα που βρηκα αμξι παρκαρισμενο μπροστα στο γκαραζ της πολυκατοικιας και εχοντας κλεισει την ραμπα των ΑΜΕΑ,πηρα το επαναφορτιζομενο και πεταξα τις πινακιδες στον κοντινοτερο καδο!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

+100000000000000000000
Να αγιασει το χερι σου.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κακως οι Δημοι βαζουν κλησεις, οταν παρκαρεις παρανομα σε θεση αναπηρου, ή πανω στο πεζοδρομιο, ή σε γωνιες, ή εξω απο παρκινγκ, ή σε ραμπα ΑΜΕΑ.
Επρεπε να αφαιρουν τις πινακιδες και να τις δινουν μετα απο 3 μηνες. Χωρις ουτε ενα ευρω προστιμο.

σε αυτο συμφωνω.
ΑΝ θελεις περνα μια μερα απο την Λεωφορο Ηρακλειου στην Νεα Ιωνια
αν εισαι αθηναιος δηλαδη να δεις τι ακριβως γινεται.
Αλλα ενταξει λογικο ειναι αφου δεν υπαρχουν νομοι να γινονται
αυτα που γινονται.

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
2.945
Σε λιγο θα ερχεται ο διαρρηκτης σπιτι σου, θα σε κλεβει και οταν θα διαμαρτυρηθεις θα σου λεει "γιατι διαμαρτυρεσαι? εδω οι πολιτικοι σε εχουν κατακλεψει, εγω σου φταιω"? Για τετοιο επιπεδο επιχειρηματων μιλαμε.
ελα ντε??γιατι φωναζεις?εχεις κι αλλα φραγκα σε τραπεζες....η ποιος σου ειπε να χεις κατι πολυτιμο σπιτι σου??? :2funny: :2funny: :2funny:
ρε που παμε???ρε που παμε??? :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

orbgr

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
3.597

Οkkkk...i rest my case....
Εαν θεωρείς φίλε εσύ ότι μια άσπρη γραμμή αυθαίρετα οριοθετημένη από τον Δήμο,μπροστά απο την πολυκατοικία που ήθελα να παρκάρω χωρίς να ενοχλώ κανέναν και πουθενά, με κάνει μη νόμιμο ....ναι τότε είμαι παράνομος...
Όσο υπάρχουν πάντως λογικές σαν τις δικές σου ,αυτοί που ξεπούλησαν την χωρά για την οποία τόσο κόπτεσαι μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι τα βράδια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom