Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Αν αρχισεις να λες κιολας "γαμας μια σταλα" θα βεβαιωθω οτι εισαι κλωνος του περσονα.
αααχχχ τα ξεκατινιασματα μου με τον περσυ, δεν πιασαν τοπο
Αν αρχισεις να λες κιολας "γαμας μια σταλα" θα βεβαιωθω οτι εισαι κλωνος του περσονα.
Ξεκαρφωμα.αααχχχ τα ξεκατινιασματα μου με τον περσυ, δεν πιασαν τοπο
υπαρχει δυνατοτητα νομιζω καποιες εταιριες σταθερης τηλεφωνιας σου κανουν δωρο εναν αριθμο sms.τα στελνεις μεσω υπολογιστη και δε φαινεται το νουμερο σου. ;)Ρε παιδες μου ηρθε ενα μηνυμα στο κινητο πριν λιγο καιρο...
Χωρις αποστολεα και φανηκε μονο στην οθονη του κινητου μου
Προσπαθησα να το βρω απο που ηρθε ψαχνοντας στα μηνυματα αλλα δεν υπηρχε
Με αποκαλουσε με ενα νικ μου.... και οτι θα τα ξαναπουμε !!!!!!
Ξερει κανενας πως μπορεις να στειλεις μηνυμα χωρις αποστολεα χωρις να φαινεται ποιος το στελνει ?
Υπαρχει τετοια δυνατοτητα η τα ματια μου εκαναν πουλακια ? :S
Καποιος η καποια μου εκανε πλακα τοτε....υπαρχει δυνατοτητα νομιζω καποιες εταιριες σταθερης τηλεφωνιας σου κανουν δωρο εναν αριθμο sms.τα στελνεις μεσω υπολογιστη και δε φαινεται το νουμερο σου. ;)
Αυτο που σου απαντησε η Δομνα ειναι. Μεσω υπολογιστη θα σου το εστειλαν.Ρε παιδες μου ηρθε ενα μηνυμα στο κινητο πριν λιγο καιρο...
Ξερει κανενας πως μπορεις να στειλεις μηνυμα χωρις αποστολεα χωρις να φαινεται ποιος το στελνει ?
η πολύ καριόλα η δέκτης.
Αααααχαχαχαχαχαή η γυναίκα του γκόμενου;
Αν καποιος σου τηλεφωνει με αποκρυψη σε κινητα σταθερα κτλ εδω και 2 χρονια πανω απο 30 κλησεις τη μερα καθημερινα μπορεις να μαθεις ποιος ειναι μεσω εισαγγελεα η προστατευεται το ιδιωτικο απορρητο???ειναι κανενας δκηγορος εδω μεσα??
Ρε παιδες μου ηρθε ενα μηνυμα στο κινητο πριν λιγο καιρο...
KAΠΟΙΑ αποκλειεται να ηταν τυπεΚαποιος η καποια μου εκανε πλακα τοτε....
Καλα μονο τυχαιο δεν ηταν γιατι με αποκαλεσε με ενα νικ μου....
Ευτυχως τελειωνει η συνδεση μου τον αλλο μηνα και θα αλλαξω νουμερο πλεον μετα απο πολλα χρονια....
Nαι υπαρχει
για τα κινητα οπως και για το αρχικο ερωτημα ξερω πως γινεται τι οποιος θελει ας μου στειλει πμ
πες το εδω να το δουν ολοι τυπε.
Ε πες το ντε .....
ο μπολντι τυπε ειναι λινουξας.προγραμματιζει το κινητο να εργαζεται μονο του.γιατι ρωτας αυτη και οχι το μπολντι;;;
δεν γινεταιΕ πες το ντε .....
Εκτος κι αν το κανεις κι εσυ σε αλλους.....
δεν γινεται
υπαρχουν τροποι να στελνεις μνμτα απο νουμερο αλλου η απο αποστολεα που δεν υπαρχει
υπαρχει τροπος να καλεις απο κινητο αδηλωτο να μπορεις να δεις αποκρυψη και πολλα αλλα που δεν μπορω να τα πω δημοσια
Και ο σκοπος ποιος ειναι δηλαδη ?δεν γινεται
υπαρχουν τροποι να στελνεις μνμτα απο νουμερο αλλου η απο αποστολεα που δεν υπαρχει
υπαρχει τροπος να καλεις απο κινητο αδηλωτο να μπορεις να δεις αποκρυψη και πολλα αλλα που δεν μπορω να τα πω δημοσια
Και ο σκοπος ποιος ειναι δηλαδη ?
Φανταζομαι το να προκαλει κανεις ανασφαλειες η και δυσφορια σε αλλους....
σπανια αλλα μπαινω...τυπε με το τηλεφωνο σου μπαινεις στο ιντερνετ ?
σπανια αλλα μπαινω...