Αν καποιος σου τηλεφωνει με αποκρυψη σε κινητα σταθερα κτλ εδω και 2 χρονια πανω απο 30 κλησεις τη μερα καθημερινα μπορεις να μαθεις ποιος ειναι μεσω εισαγγελεα η προστατευεται το ιδιωτικο απορρητο???ειναι κανενας δκηγορος εδω μεσα??
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κλήσεις με απόκρυψη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mariakosk
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Αν καποιος σου τηλεφωνει με αποκρυψη σε κινητα σταθερα κτλ εδω και 2 χρονια πανω απο 30 κλησεις τη μερα καθημερινα μπορεις να μαθεις ποιος ειναι μεσω εισαγγελεα η προστατευεται το ιδιωτικο απορρητο???ειναι κανενας δκηγορος εδω μεσα??
είτε πρέπει να εκδώσεις εισαγγελική παραγγελία είτε να κάνεις μία αίτηση στην εταιρεία που έχεις την σύνδεση του σταθερού και θα σου δώσουν λίστα των κλήσεων.. δεν μπορούν να σου δώσουν τους αριθμούς που έρχονται με απόκρυψη αλλά μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να κάνεις αγωγές
πιστεύω ότι εισαγγελική παραγγελία είναι το καλύτερο..
είτε πρέπει να εκδώσεις εισαγγελική παραγγελία είτε να κάνεις μία αίτηση στην εταιρεία που έχεις την σύνδεση του σταθερού και θα σου δώσουν λίστα των κλήσεων.. δεν μπορούν να σου δώσουν τους αριθμούς που έρχονται με απόκρυψη αλλά μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να κάνεις αγωγές
πιστεύω ότι εισαγγελική παραγγελία είναι το καλύτερο..
Εχω κανει αιτηση στη κινητη τηλεφωνια και σου παρακολουθουν το τηλεφωνο για 20 μερες αλλα αυτος που σε παιρνει ακουει ενα ηχογραφημενο μυνημα που του λεει ο χρηστης εχει ενεργοποιησει την αρση αποκρυψης κτλ αν συνεχισετε θα μπορει να δει τον αριθμο σας...κτλ ε το μονο που καταφερα ηταν να σταματησει αυτες τις 20 μερες στο κινητο γιατι σταθερο επαιρνε και μολις περασαν αρχισε ξανα...
Εχω σκεφτει τον εισαγγελεα αλλα δεν ξερω κατα ποσο δεχεται να κανει αρση απορρητου....εχω ακουσει οτι πολυ δυσκολα
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
φαντάζομαι ότι αν αιτηθείς από την εταιρεία τηλεφωνίας να σου εκδώσουν αντίτυπο με τις εισερχόμενες κλήσεις των τελευταίων μηνών (όπου θα φαίνεται η συχνότητα αυτών και ότι είναι με απόκρυψη) και το προσκομίσεις στον εισαγγελέα δεν θα έχεις πρόβλημα στο να πάρεις την παραγγελία
στειλε πμ σε αυτο το προφιλ,ειναι δικηγορος.
www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=92834]http://www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=92834[/url]
www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=92834]http://www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=92834[/url]
piatsovios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 34
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.396
και αν σε παιρνει απο καρτωτηλεφωνο την γαμησεσ.και γιατι δεν αλαζεισ νουμερω.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Πολυ καψουρης ο τυποςΑν καποιος σου τηλεφωνει με αποκρυψη σε κινητα σταθερα κτλ εδω και 2 χρονια πανω απο 30 κλησεις τη μερα καθημερινα μπορεις να μαθεις ποιος ειναι μεσω εισαγγελεα η προστατευεται το ιδιωτικο απορρητο???ειναι κανενας δκηγορος εδω μεσα??
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Μου στελνεις πελατες καλο μου?στειλε πμ σε αυτο το προφιλ,ειναι δικηγορος.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
τυπισσα τους μενεις αξεχαστη λεμε
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
η πολύ καριόλα η δέκτης.Πολυ καψουρης ο τυπος
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ή η γυναίκα του γκόμενου;Βρε σιγουρα ειναι γκομενος, ή μηπως χρωστας τιποτα δανεια και παιρνουν οι εισπρακτικες εταιριες?
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
η πολύ καριόλα η δέκτης.
τυπε αυτο δεν ειναι δικαιολογια ομως για να της σπαει ο αλλος τα αρχιδια
πρεπει να εχει πολυ ορεξη ο τυπος
Π.Σ Εγω αποκρυψεις δεν σηκωνω. Ειναι πολιτικη μου.
Εχω πει και στους δικους μου αν ειναι μεγαλη αναγκη να προσπαθησουν
να με παρουν με νουμερο.... σπανια θα σηκωσω αποκρυψη.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Ξερεις να χειριζεσαι κινητο??αααπειρα σπαστικο, οι αναπαντητες με αποκρυψη
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
γιατι ρωτας αυτη και οχι το μπολντι;;;Ξερεις να χειριζεσαι κινητο??
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Ξερεις να χειριζεσαι κινητο??
δε χρειαζεται. εχω το δουλικο κ τα κανει. διαφορετικο βεβαια απο αυτο που εχω για να γραφει οσα υπαγορευω στα διαφορα φορα.
δεν την παλευεις μια ε?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Αν αρχισεις να λες κιολας "γαμας μια σταλα" θα βεβαιωθω οτι εισαι κλωνος του περσονα.δε χρειαζεται. εχω το δουλικο κ τα κανει. διαφορετικο βεβαια απο αυτο που εχω για να γραφει οσα υπαγορευω στα διαφορα φορα.
δεν την παλευεις μια ε?
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Αν αρχισεις να λες κιολας "γαμας μια σταλα" θα βεβαιωθω οτι εισαι κλωνος του περσονα.
ΧΑΧΑΧΑΧ Γαμας μια σταλα λεει
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 93K
- Απαντήσεις
- 68
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 77