Νέα

Κλήσεις με απόκρυψη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mariakosk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
 Αν καποιος σου τηλεφωνει με αποκρυψη σε κινητα σταθερα κτλ εδω και 2 χρονια πανω απο 30 κλησεις τη μερα καθημερινα μπορεις να μαθεις ποιος ειναι μεσω εισαγγελεα η προστατευεται το ιδιωτικο απορρητο???ειναι κανενας δκηγορος εδω μεσα??

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
  Αν καποιος σου τηλεφωνει με αποκρυψη σε κινητα σταθερα κτλ εδω και 2 χρονια πανω απο 30 κλησεις τη μερα καθημερινα μπορεις να μαθεις ποιος ειναι μεσω εισαγγελεα η προστατευεται το ιδιωτικο απορρητο???ειναι κανενας δκηγορος εδω μεσα??

είτε πρέπει να εκδώσεις εισαγγελική παραγγελία είτε να κάνεις μία αίτηση στην εταιρεία που έχεις την σύνδεση του σταθερού και θα σου δώσουν λίστα των κλήσεων.. δεν μπορούν να σου δώσουν τους αριθμούς που έρχονται με απόκρυψη αλλά μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να κάνεις αγωγές

πιστεύω ότι εισαγγελική παραγγελία είναι το καλύτερο..

OP
OP
M

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
είτε πρέπει να εκδώσεις εισαγγελική παραγγελία είτε να κάνεις μία αίτηση στην εταιρεία που έχεις την σύνδεση του σταθερού και θα σου δώσουν λίστα των κλήσεων.. δεν μπορούν να σου δώσουν τους αριθμούς που έρχονται με απόκρυψη αλλά μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να κάνεις αγωγές

πιστεύω ότι εισαγγελική παραγγελία είναι το καλύτερο..

Εχω κανει αιτηση στη κινητη τηλεφωνια και σου παρακολουθουν το τηλεφωνο για 20 μερες αλλα αυτος που σε παιρνει ακουει ενα ηχογραφημενο μυνημα που του λεει ο χρηστης εχει ενεργοποιησει την αρση αποκρυψης κτλ αν συνεχισετε θα μπορει να δει τον αριθμο σας...κτλ ε το μονο που καταφερα ηταν να σταματησει αυτες τις 20 μερες στο κινητο γιατι σταθερο επαιρνε και μολις περασαν αρχισε ξανα... :uglystupid: :uglystupid:

Εχω σκεφτει τον εισαγγελεα αλλα δεν ξερω κατα ποσο δεχεται να κανει αρση απορρητου....εχω ακουσει οτι πολυ δυσκολα

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

φαντάζομαι ότι αν αιτηθείς από την εταιρεία τηλεφωνίας να σου εκδώσουν αντίτυπο με τις εισερχόμενες κλήσεις των τελευταίων μηνών (όπου θα φαίνεται η συχνότητα αυτών και ότι είναι με απόκρυψη) και το προσκομίσεις στον εισαγγελέα δεν θα έχεις πρόβλημα στο να πάρεις την παραγγελία

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
και αν σε παιρνει απο καρτωτηλεφωνο την γαμησεσ.και γιατι δεν αλαζεισ νουμερω.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Πολυ καψουρης ο τυπος  :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

:2funny: :2funny: :2funny:
τυπισσα τους μενεις αξεχαστη λεμε  :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Βρε σιγουρα ειναι γκομενος, ή μηπως χρωστας τιποτα δανεια και παιρνουν οι εισπρακτικες εταιριες?

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
μηπως σε λενε ελευθερια και εισαι το μιλφ που χαν βγαλει φορα παρτιδα στο adoos πριν κανα τριμηνο;;;
:grin:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
αααπειρα σπαστικο, οι αναπαντητες με αποκρυψη :uglystupid:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
η πολύ καριόλα η δέκτης.

τυπε αυτο δεν ειναι δικαιολογια ομως για να της σπαει ο αλλος τα αρχιδια

πρεπει να εχει πολυ ορεξη ο τυπος

Π.Σ Εγω αποκρυψεις δεν σηκωνω. Ειναι πολιτικη μου.
Εχω πει και στους δικους μου αν ειναι μεγαλη αναγκη να προσπαθησουν
να με παρουν με νουμερο.... σπανια θα σηκωσω αποκρυψη.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ξερεις να χειριζεσαι κινητο??

δε χρειαζεται. εχω το δουλικο κ τα κανει. διαφορετικο βεβαια απο αυτο που εχω για να γραφει οσα υπαγορευω στα διαφορα φορα.
δεν την παλευεις μια ε?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
δε χρειαζεται. εχω το δουλικο κ τα κανει. διαφορετικο βεβαια απο αυτο που εχω για να γραφει οσα υπαγορευω στα διαφορα φορα.
δεν την παλευεις μια ε?
Αν αρχισεις να λες κιολας "γαμας μια σταλα" θα βεβαιωθω οτι εισαι κλωνος του περσονα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom