pitsirikos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 33
- Like
- 993
- Πόντοι
- 311
Δηλωνω fan της χοντρούλας, όχι της χοντρής. Ειναι κλάσεις ανώτερες από τα αγάλματα στο πεδίοΚανένας.δεν θέλει χοντρούλες?
Δηλωνω fan της χοντρούλας, όχι της χοντρής. Ειναι κλάσεις ανώτερες από τα αγάλματα στο πεδίοΚανένας.δεν θέλει χοντρούλες?
Έχεις καμία φίλη; Όχι για μένα αλλά για έναν φίλο που ρωτάει..Κανένας.δεν θέλει χοντρούλες?
οι χοντρες κανουν τα καλυτερα τσιμπουκια.. δε χρειαζεται να πληρωσεις, παρακαλανε για σπερμαΤο χοντρουλα είναι υποκειμενικό.
Με χοντρούλα πάω. Με χοντρή, δε πάω. Δεν είναι του γούστου μου.
Κ σίγουρα δε θα πλήρωνα χοντρή για να μου κάτσει.
Ναι γιαυτό ρωτάω έχω μια και είναι πολύ γλυκιά και μεγάλο στήθος αλλά είναι 1.80 υψοςΈχεις καμία φίλη; Όχι για μένα αλλά για έναν φίλο που ρωτάει..![]()
Στο πίτογυρο βανεις πατατουλιτσες?...με πατατες?!?!!![]()
Ε και?Ναι γιαυτό ρωτάω έχω μια και είναι πολύ γλυκιά και μεγάλο στήθος αλλά είναι 1.80 υψος
Ναι γιαυτό ρωτάω έχω μια και είναι πολύ γλυκιά και μεγάλο στήθος αλλά είναι 1.80 υψος
Τη θέλω εγώ. Ό,τι πρέπει για να της κάνω γλειφομούνι στα όρθια.
Στα ορθια εσυ ή αυτη?Τη θέλω εγώ. Ό,τι πρέπει για να της κάνω γλειφομούνι στα όρθια.
Μμμμμμμ. Σε κάνα εικόνα ελπίζω να σε πάνω από 1.80Τη θέλω εγώ. Ό,τι πρέπει για να της κάνω γλειφομούνι στα όρθια.
Νι !!!!στη Σαντορίνη ξανθιά και μαύρη!Στα ορθια εσυ ή αυτη?
Ενδιαφέρον ακούγεται...Ναι γιαυτό ρωτάω έχω μια και είναι πολύ γλυκιά και μεγάλο στήθος αλλά είναι 1.80 υψος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Στο πίτογυρο βανεις πατατουλιτσες?
Και εγώ πάνω από 1,80 είμαι, άρα έκλεισε το dealΝαι γιαυτό ρωτάω έχω μια και είναι πολύ γλυκιά και μεγάλο στήθος αλλά είναι 1.80 υψος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Στο πίτογυρο βανεις πατατουλιτσες?
Για το πιτογυρο με τις πατάτες ούτε κουβένταΚαι εγώ πάνω από 1,80 είμαι, άρα έκλεισε το deal![]()
Όλη μέρα πεινάς εσύ?Ήρεμα ρωτάω...Για το πιτογυρο με τις πατάτες ούτε κουβέντα![]()
Μμμμμμμ. Σε κάνα εικόνα ελπίζω να σε πάνω από 1.80![]()
Μόνο αν έχει και σως το συζητάμε..Για το πιτογυρο με τις πατάτες ούτε κουβέντα![]()
γερο αγιε,η μικρη κλεοπατρα δινει κωλο.εχεις ορμησει?Όρθιοι και οι δύο.![]()
Το μεθοδεύω.γερο αγιε,η μικρη κλεοπατρα δινει κωλο.εχεις ορμησει?