Ippokratis22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.174
- Πόντοι
- 206
Τι κωλοφαρδη που εισαι μωρόΑγόρια μου δώσανε τα φρουτακια 30Κ ... μου δίνω ρεπό μέχρι Τρίτη
.. φιλακιααάαααα καληνύχτα!!!!
Τι κωλοφαρδη που εισαι μωρόΑγόρια μου δώσανε τα φρουτακια 30Κ ... μου δίνω ρεπό μέχρι Τρίτη
.. φιλακιααάαααα καληνύχτα!!!!
Το στανταρακι σου τσιφακο ποια είναι;Λεβέντες μου μη φαγώνεστε στο νήμα της Κλεοπάτρας, δεν το αξίζετε ούτε εσείς ούτε εκείνη, και στα 150 ή και με λιγότερα, υπάρχουν καλύτερες επιλογές, χωρίς κυτταρίτιδες, πλαδαρά σώματα και με καλές κριτικές. Μη σας πιάνουν κορόιδα οι Κλεοπατρίτσες. Καθένας βέβαια είναι ελεύθερος να τα χώνει όπου γουστάρει αλλά η εδώ έπαρση, η ειρωνεία και η κοροϊδία πάει πολύ.
Εγώ πάντως χτες ακολούθησα την συμβουλή της, έμεινα σπίτι και κάλεσα το στανταράκι μου...και στα 140 παρακαλώ.!!!
Να γαμοπερνάτε καλά.
Λεβέντες μου μη φαγώνεστε στο νήμα της Κλεοπάτρας, δεν το αξίζετε ούτε εσείς ούτε εκείνη, και στα 150 ή και με λιγότερα, υπάρχουν καλύτερες επιλογές, χωρίς κυτταρίτιδες, πλαδαρά σώματα και με καλές κριτικές. Μη σας πιάνουν κορόιδα οι Κλεοπατρίτσες. Καθένας βέβαια είναι ελεύθερος να τα χώνει όπου γουστάρει αλλά η εδώ έπαρση, η ειρωνεία και η κοροϊδία πάει πολύ.
Εγώ πάντως χτες ακολούθησα την συμβουλή της, έμεινα σπίτι και κάλεσα το στανταράκι μου...και στα 140 παρακαλώ.!!!
Να γαμοπερνάτε καλά.
Εγω αν κερδιζα αυτα δεν θα εκανα ραντεβουΨεματα λες. Σε ποιο έπιασες και με ποσο bet έπαιζες?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
30 χιλιαρικα
Ε καλα εγραψε μια μαλακια,δε χρειιαζεται να την πιστεψεις κιολας.Εγω αν κερδιζα αυτα δεν θα εκανα ραντεβου
30 καυλια...Επειδή είμαι άσχετος.. τι είναι 30Κ ;
Γάμησες. .30 καυλια...
Έχω ωραία άσπρη κρεμουλα για να στον αλείψω!!Μωράκια μουυυυυυ κοκκινισε το κωλαράκι μου από τον ήλιο τι λέτε να κάνω????
Μουνόχειλα μεγάλα διακρίνω;Μωράκια μουυυυυυ κοκκινισε το κωλαράκι μου από τον ήλιο τι λέτε να κάνω????
200 μπετ φρουτακια μου δώσε τζακποτ στο 6.πατημα.. μπήκα 300 μπετ πάλη έδωσε τζακποτΨεματα λες. Σε ποιο έπιασες και με ποσο bet έπαιζες?
30 χιλιαρικα
Δεν δανείζω το χω γρουσουζιά. Προτιμώ να τα.χαριζωΣε σύ κλεοπατρα δεν θα δανείζεις κάνα ψιλό .. 30κ κέρδισες !! Μήπως κλείσουμε κάνα ραντεβού ;;
Από κοντα.να δειςΜουνόχειλα μεγάλα διακρίνω;
Σε καλή μεριά κορίτσι. Kαι που είσαι ακόμα . Εκατομμυριούχα θα γίνεις πλάι μας. Είμαστε πολύ γουρλήδες, φέρνουμε τύχη σε όποιο κορίτσι έρθει κοντά μας.200 μπετ φρουτακια μου δώσε τζακποτ στο 6.πατημα.. μπήκα 300 μπετ πάλη έδωσε τζακποτ
Πήρα. 14Κ πήγα ρουλέτα.εχασα 1Κ μου δώσε πίσω ορφανά ζυγά, κόκκινα 4Κ ΕΧΑΣΑ ΤΑ 5Κ.
Το πλακτζακ έκανε την καυλα.στο τέλος και με.στειλε σε άλλο ουρανό με. 500.ευρη μάρκα και ήρθαν τα υπόλοιπα .
Όταν σε θέλειιιιιιιιιι..
Δεν δανείζω το χω γρουσουζιά. Προτιμώ να τα.χαριζω
παιζεις 200 και 300 στο πατημα?200 μπετ φρουτακια μου δώσε τζακποτ στο 6.πατημα.. μπήκα 300 μπετ πάλη έδωσε τζακποτ
Πήρα. 14Κ πήγα ρουλέτα.εχασα 1Κ μου δώσε πίσω ορφανά ζυγά, κόκκινα 4Κ ΕΧΑΣΑ ΤΑ 5Κ.
σιγα,μιας ωρας δουλεια ειναι τα 300!παιζεις 200 και 300 στο πατημα?
αφου βριστηκαμε σου εφερα τυχη,δε ξερω αν το καταλαβες.200 μπετ φρουτακια μου δώσε τζακποτ στο 6.πατημα.. μπήκα 300 μπετ πάλη έδωσε τζακποτ
και παλι πονανε γιατι στα σλοτς τα λεφτα φευγουν νερακι,εχει καταστραφει κοσμος απο αυτες τις συγκεκριμενες μαλακιες.σιγα,μιας ωρας δουλεια ειναι τα 300!
καλα,εννοειται πως αν εισαι αρρωστος με τον τζογο,οσα κι αν βγαζεις στο τελος θα καταστραφεις!και παλι πονανε γιατι στα σλοτς τα λεφτα φευγουν νερακι,εχει καταστραφει κοσμος απο αυτες τις συγκεκριμενες μαλακιες.
και να μην εισαι αρρωστος σε αρρωσταινει σιγα σιγα. ασε που και οσα να σου δωσει,θα στα παρει πισω διπλα και τριπλα. εχω χασει 2000 και επειδη εβλεπα προς τα που πηγαινε η φαση,μπλοκ σε ολα,ουτε ξυστο απο τοτε.καλα,εννοειται πως αν εισαι αρρωστος με τον τζογο,οσα κι αν βγαζεις στο τελος θα καταστραφεις!