Διαγραμμένο μέλος 222301
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.226
- Πόντοι
- 2.836
Γιατί δεν τα φτιάχνουν αυτοί οι δύο??? Είναι πλασμένοι ο ένας για τον αλλον
Πολλά likes για τον μεζεΡε γαμω την πουτάνα μου θέλω να απέχω και δεν με αφήνετε !!
Βαζω ρακί φιάχω μεζέ κι ετοιμάζομαι ….
Κλασμένοι είμαστε όχι πλασμένηΓιατί δεν τα φτιάχνουν αυτοί οι δύο??? Είναι πλασμένοι ο ένας για τον αλλον
Έρχομαι. Πίνουμε γινόμαστε μπούρδελα και μετά πάμε πουτανεςΡε γαμω την πουτάνα μου θέλω να απέχω και δεν με αφήνετε !!
Βαζω ρακί φιάχω μεζέ κι ετοιμάζομαι ….
Σε πουτάνα πήγαινα και με γύρισε !!!!!Έρχομαι. Πίνουμε γινόμαστε μπούρδελα και μετά πάμε πουτανες
Έχουμε μείνει αρχιδοκαμπος εδώ μέσα κ ησύχασαν τα πράγματα. Είδες τι κάνει το μουνι φίλε;;;;Τι γίνετε ρε παιδιά , τελειώνει η ρακή κι πουτάνα περιμένει …
Ναι γιατί στα άλλα νηματα είμαστε τιγκα στα μουνιαΈχουμε μείνει αρχιδοκαμπος εδώ μέσα κ ησύχασαν τα πράγματα. Είδες τι κάνει το μουνι φίλε;;;;
Σωστό κ αυτό. Όταν σκάει μουνι στο νήμα όμως;;;;;; Άσε τι γίνεται όταν σκάει κ συναδερφισα για ενίσχυσηΝαι γιατί στα άλλα νηματα είμαστε τιγκα στα μουνια
Το παιδάκι προφανώς και είσαι εσύ που παίζεις.Αλλο παιδακι σπο εδω…
Ξεφτίλας και μεγάλος ΜΑΛΑΚΑΣ είσαι εσυ με τις μπουρδες που γράφεις !
Εχω γραψει κριτική , έχω εξιστορήσει τα γεγονοτα και τα φαουλ της λεγάμενης….
Σε προηγούμενες σελιδες στο εδω site ποστάρισα μηνυματα απο το viber ..
Η ιδια μαλιστα αν διαβάσεις θα δεις οτι λεει καπου πως εχω δίκιο…
Τι άλλο θέλετε να συνεχιστεί το σιριαλ…
Αν σε τρωει η περιέργεια πηγαινε να την δεις κι ελα πες μου που διαφωνεις σε αυτά που έγραψα…
Και στην τελική τι σε νοιάζει πόσα εσκασα εγω , δανεικά στα ζήτησα….
Οσο για την αόριστη (κατα την δική σου λογική) κριτική , μέχρι στιγμής έχει πάρει 16like , ίσως τα περισσότερα από κάθε άλλη …
Κοίτα να δεις εβγαλε η μύγα κώλο κι έχεσε τον κόσμο όλο…
Το μόνο που θα βγάλω για τους άπιστους είναι η κλήση που δεχτηκα 9:27 το πρωι του Σαββάτου…
Θα ανοιχτεί καρτέλα ως ανεξάρτητη και θα πάνε εκεί οι κριτικές….Τι έχουμε εδώ, βύσματα και προμότορες ?
Για ποιό λόγο εξαφανίστηκε η κριτική μου ?
Τα σχόλια σας συνάδελφοι επι τούτου παρακαλώ !!
Αφού το ζήτησες πολύ ευχαρίστως.Τα σχόλια σας συνάδελφοι επι τούτου παρακαλώ !!
Ούτε το ένα είμαι ούτε το άλλο, απεναντίας, όπως έγραψα και σε προηγούμενο σχόλιο εδώ, αντί να κλαψομουνιάζω στα τοπικά νήματα γράφοντας=> δεν υπάρχει ανεξάρτητη/μόνο δύο τυπικά στούντιο κλπ κλπ, ε τι να κάνω βγαίνω στη γύρα μπας και φέρω κανένα πρόθυμο κορίτσι στα μέρη και τίποτε παραπάνω. Κι από όσο κρίνω η κοπέλα (αν και είναι νωρίς ακόμη) έχει τη διάθεση να επισκεφθεί τα πάτρια μου εδάφη. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να περάσω όσο γίνεται καλά μαζί της και μετά να πάει στην ευχή του Θεού και της Υπαπαντής (η τοπική πολιούχος). Ούτε έκπτωση θέλω να μου κάνει, ούτε κάτι άλλο κι αν φερθεί καλά θα έχει και έξτρα δώρο, γιατί άσχετα αν δεν είμαι πλούσιος κάποια πράγματα σε τούτη κωλοζωή έχω διδαχθεί να τα ανταμείβω.Τι έχουμε εδώ, βύσματα και προμότορες ?
Κουβαδέξ (η διαφήμιση του αείμνηστου Σ. Μουστάκα). Από εκεί και πέρα, είναι προτιμότερο να αγνοήσεις τις επόμενες μελλοντικές παραθέσεις κι αναφορές στο όνομά σου γιατί είναι φαύλος κύκλος. Είτε έχεις δίκιο, είτε άδικο, η εξέλιξη των γεγονότων δεν σε δικαίωσε. Μεγάλο παιδί είσαι και τον τελευταίο λόγο τον έχεις ο ίδιος, εγώ δεν έχω να προσθέσω (υποδείξω) κάτι άλλο.Για ποιό λόγο εξαφανίστηκε η κριτική μου ?