Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 18.770
Μακάρι να έχει επίσης θετικές εντυπώσεις σαν και εμέναΔεν έχω συναντηθεί ακόμη με την Κλεοπάτρα μας... Οσονουπω.
Μακάρι να έχει επίσης θετικές εντυπώσεις σαν και εμέναΔεν έχω συναντηθεί ακόμη με την Κλεοπάτρα μας... Οσονουπω.
Αμάν.... Σταμάτα ρε. Εκτός ότι με κάνεις να κοκκινιζω, θα σε πούνε προμοτορα και νταβαντζη.Μακάρι να έχει επίσης θετικές εντυπώσεις σαν και εμένα
Ναι ,μην πούμε καλή γνωμη για κάποιον,αμέσωςΑμάν.... Σταμάτα ρε. Εκτός ότι με κάνεις να κοκκινιζω, θα σε πούνε προμοτορα και νταβαντζη.
Μόνο???Καληνύχτηζω όλους τους σεξυ κυρίους με τα καυτά μποξερακια!!!!
Συγνώμη για σήμερα που δεν ασχολήθηκα με το Viber και ακύρωθηκαν3 ραντεβού.
Θέλω οι πελάτες μου να περνάνε όμορφα και σέβομαι πολύ αυτά τα χρήματα που δίνουν και έχουν δουλέψει με τον ιδρώτα τους το λιγότερο που μπορώ εγώ να κάνω είναι να κλείσω το ίντερνετ εκείνη την ώρα.
Σε λίγες μέρες θα έχω καυλιαρα φίλη να με βοηθάει ως τηλεφωνήτρια!! Όσο εγώ θα είμαι σε ραντεβού χωρίς να τρελαίνομαι πάνω από το κινητό και να σας αφήνω στο 'διαβάστηκε ' !!!!!.
Μέχρι τότε, παρακαλώ μια κλήση θα ήταν το καλύτερο για μένα!! Βοηθήστε με να σας βοηθήσω και να μαστε σε άμεση ανταπόκριση!!! Θέλω να σας εξυπηρέτησω όσο μπορώ πάντα όμως με μέτρο γιατί νινί είναι και αυτό κουράζεται
. Ευχαριστώ για τις καλές και κακές κριτικές θα προσπαθήσω να ρυθμίσω τα αρνητικά μου !!!
Όνειρα γλυκαααααα με το μουνακι μου αγκαλιααααααα.
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο τύπε... Όχι όλοι αλλά παρά πολλά άτομα θα σε πούνε σίγουρα!!!Αμάν.... Σταμάτα ρε. Εκτός ότι με κάνεις να κοκκινιζω, θα σε πούνε προμοτορα και νταβαντζη.
Βασικά σμπουτσο μου. Η φάση είναι ότι δεν έχω γράψει σε κανένα νήμα παπάδες και αποθέωση για καμία κοπέλα... Τώρα εάν κάποια κοπέλα γράψει κάτι για εμένα ( που δεν γουστάρω καθόλου) ο μόνος λόγος είναι ότι κάνω μπάνιο και ότι ο πατέρας μου με έμαθε να λέω καλημέρα, καληνύχτα κ ευχαριστώ ....Αυτό είναι το μόνο σίγουρο τύπε... Όχι όλοι αλλά παρά πολλά άτομα θα σε πούνε σίγουρα!!!
Σε βρίσκω πααρα πολύ σωστό φίλε μου!!!Βασικά σμπουτσο μου. Η φάση είναι ότι δεν έχω γράψει σε κανένα νήμα παπάδες και αποθέωση για καμία κοπέλα... Τώρα εάν κάποια κοπέλα γράψει κάτι για εμένα ( που δεν γουστάρω καθόλου) ο μόνος λόγος είναι ότι κάνω μπάνιο και ότι ο πατέρας μου με έμαθε να λέω καλημέρα, καληνύχτα κ ευχαριστώ ....
Πάντως διαβάζοντας όλα αυτά και τον τρόπο που γράφει η συγκεκριμένη και απο την εμπειρία μου, μπορώ να καταλάβω οτι έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό της, ο ναρκισσισμός στα φόρτε του και δεν έχει καν πολύ καλές κριτικές ούτε όταν δούλευε στο γραφείο , ούτε τώρα σαν ανεξάρτητη( λέμε τώρα). Δεν είναι δηλαδή μια Μαρίνα 60, μια artemis, μια ιωάννα η μια Andrianna.
Ενώ ακόμα δεν έχει χτίσει όνομα, έχει αρχίσει τις κόντρες και προσπαθεί με κάθε τρόπο να μας πείσει οτι είναι καλή.
Δεν είναι κακό να παινεύεις μία κοπέλα την οποία έχεις περάσει καλά έχω πολλούς κυρίους οι οποίοι ξεκλέβουνε δύο ώρες από τη ζωή τους το μήνα να ξεφύγουν από τις γυναίκες τους που τους πίνουν το αίμα που τρώνε βρύσημο γκρίνια και χίλια δύο και με μένα αισθάνονται πάλι παιδιά με το χαμόγελό μου να είναι πάντα στα ύψη και να τους προσφέρω όσα μπορώ και παραπάνω αυτός ο άνθρωπος εννοείται θα σε παινεύσει..... είμαστε άνθρωποι έχουμε συναισθήματα και αυτό δεν λέγεται promo σεβασμός λέγεταιΑυτό είναι το μόνο σίγουρο τύπε... Όχι όλοι αλλά παρά πολλά άτομα θα σε πούνε σίγουρα!!!
Εσύ κοίτα μη καταπιεί στη γλώσσα σου γιατί παντού σε τρώει ο κ**** σου για ίντριγες δεν θα σου περάσεις εμένα δεν μασάω από τις μαγκιές σου ... βρες κανα άλλο νήμα να ασχοληθείς καλέ μουΠάντως διαβάζοντας όλα αυτά και τον τρόπο που γράφει η συγκεκριμένη και απο την εμπειρία μου, μπορώ να καταλάβω οτι έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό της, ο ναρκισσισμός στα φόρτε του και δεν έχει καν πολύ καλές κριτικές ούτε όταν δούλευε στο γραφείο , ούτε τώρα σαν ανεξάρτητη( λέμε τώρα). Δεν είναι δηλαδή μια Μαρίνα 60, μια artemis, μια ιωάννα η μια Andrianna.
Ενώ ακόμα δεν έχει χτίσει όνομα, έχει αρχίσει τις κόντρες και προσπαθεί με κάθε τρόπο να μας πείσει οτι είναι καλή.
εσύ εχεις βρεθεί με την Κλεοπάτρα, Αγγελική;Αντε,με το καλό
Οχι,δεν ξέρω καμία συνάδελφο προσωπικάεσύ εχεις βρεθεί με την Κλεοπάτρα, Αγγελική;
δεν πας με γυναίκες;Οχι,δεν ξέρω καμία συνάδελφο προσωπικά
δεν πας με γυναίκες;
Εδώ είπαμε όταν λες καλά λόγια είπαμε είσαι προμοτορας και αγαπουλης...Δεν είναι κακό να παινεύεις μία κοπέλα την οποία έχεις περάσει καλά έχω πολλούς κυρίους οι οποίοι ξεκλέβουνε δύο ώρες από τη ζωή τους το μήνα να ξεφύγουν από τις γυναίκες τους που τους πίνουν το αίμα που τρώνε βρύσημο γκρίνια και χίλια δύο και με μένα αισθάνονται πάλι παιδιά με το χαμόγελό μου να είναι πάντα στα ύψη και να τους προσφέρω όσα μπορώ και παραπάνω αυτός ο άνθρωπος εννοείται θα σε παινεύσει..... είμαστε άνθρωποι έχουμε συναισθήματα και αυτό δεν λέγεται promo σεβασμός λέγεται
Θα το ήθελα πάρα πολύ! Το ένα χέρι νίβει τ άλλο !!!!Οχι,δεν ξέρω καμία συνάδελφο προσωπικά
Αφού είσαι χαχαχαχαχαχχαχαχαΜαζί σου , να σταματήσω θέλω και δεν με αφήνουν !!
Δεν ανέχομαι κανέναν να με παρουσιάζει ως ξεφτίλα/αναξιόπιστο και διάφορα άλλα , αν εσυ εισαι οκ με κάτι τέτοιο δικαίωμα σου , εγω δεν το επιτρέπω.
Θα μας γνωρίσεις την φίλη σου;Καληνύχτηζω όλους τους σεξυ κυρίους με τα καυτά μποξερακια!!!!
Συγνώμη για σήμερα που δεν ασχολήθηκα με το Viber και ακύρωθηκαν3 ραντεβού.
Θέλω οι πελάτες μου να περνάνε όμορφα και σέβομαι πολύ αυτά τα χρήματα που δίνουν και έχουν δουλέψει με τον ιδρώτα τους το λιγότερο που μπορώ εγώ να κάνω είναι να κλείσω το ίντερνετ εκείνη την ώρα.
Σε λίγες μέρες θα έχω καυλιαρα φίλη να με βοηθάει ως τηλεφωνήτρια!! Όσο εγώ θα είμαι σε ραντεβού χωρίς να τρελαίνομαι πάνω από το κινητό και να σας αφήνω στο 'διαβάστηκε ' !!!!!.
Μέχρι τότε, παρακαλώ μια κλήση θα ήταν το καλύτερο για μένα!! Βοηθήστε με να σας βοηθήσω και να μαστε σε άμεση ανταπόκριση!!! Θέλω να σας εξυπηρέτησω όσο μπορώ πάντα όμως με μέτρο γιατί νινί είναι και αυτό κουράζεται
. Ευχαριστώ για τις καλές και κακές κριτικές θα προσπαθήσω να ρυθμίσω τα αρνητικά μου !!!
Όνειρα γλυκαααααα με το μουνακι μου αγκαλιααααααα.