Intruder1980
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2019
- Like
- 2.091
- Πόντοι
- 441
Θα την εκθέσεις ρε ή σου έταξε δωρεάν γαμήσι;
Αυτή δεν είπε /έγραψε χθες οτι θα παραθέσει τα μηνύματα ; Ακόμα περιμένω …..Θα την εκθέσεις ρε ή σου έταξε δωρεάν γαμήσι;
Μην την λες αυτή γιατί θα καυλώσει...και δεν γλιτώνεις τον αρραβώνα μετάΑυτή δεν είπε /έγραψε χθες οτι θα παραθέσει τα μηνύματα ; Ακόμα περιμένω …..
τωρα μολις ειπε οτι εσκασες σπιτι της με κολωνια μυρτω και απλυτο σωβρακο. αυτο σηκωνει μονομαχια με φωτοσπαθα μεχρι θανατου μπροΡε μάγκες αφήστε με να ησυχάσω απο δαύτη ….
τωρα μολις ειπε οτι εσκασες σπιτι της με κολωνια μυρτω και απλυτο σωβρακο. αυτο σηκωνει μονομαχια με φωτοσπαθα μεχρι θανατου μπρο
Την θες η δεν την θες??Το έκανα το ψυχικό , σειρά σας τώρα !!!!
Ας μιλησουμε σοβαρα τωρα,θα τη δοκιμασω και 'γω αδερφε.Μου ειπε ποτε γυριζει απο Θεσσ για να κανονιστουμε.Το έκανα το ψυχικό , σειρά σας τώρα !!!!
Ούτε τσάμπα !!!Την θες η δεν την θες??
May the force be with you !!Ας μιλησουμε σοβαρα τωρα,θα τη δοκιμασω και 'γω αδερφε.Μου ειπε ποτε γυριζει απο Θεσσ για να κανονιστουμε.
πόσο γλυκούλα ατίθαση γατούλα, με έφτιαξες !!!δεν μασάω από τις μαγκιές σου ...
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩΩΩΩΩ ΕΕΕΕΕΕΕΕ εσύ εκεί γκρεμλιν???Ούτε τσάμπα !!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
May the force be with you !!
Μίλα όμορφα στον μελλοντικό συζυγο σου...ΝΑ ΣΟΥ ΠΩΩΩΩΩ ΕΕΕΕΕΕΕΕ εσύ εκεί γκρεμλιν???
Φύγε λίγο από πίσω μου θέλω να κλασω και θα πας αεροπορικος σε διπλανό νήμα.
Θα με καλέσεις εδώ 6942511439Κάτι είδα για Θεσσαλονίκη, ισχύει; Συγνώμη που επεμβαίνω στο σιχτιρι
???? Μελλοντικό σύζυγο μου με το ενα ποδι στον ταφο ειναι ασε που άμα τον γύρισω ανάποδα δεν θα πέσουν ούτε δύο ευρώΜίλα όμορφα στον μελλοντικό συζυγο σου...
Τσαχπινιες σου κάνει
Κάτσε να ξυπνήσει να σφίξει 2 ρακές και θα σε περιποιηθείΘα με καλέσεις εδώ 6942511439
Έχω ένα κενό τρεισήμιση αν σε ενδιαφέρει καψής hotel μένω ... το βράδυ επιστρέφουμε στην αγαπημένη αθήνα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
???? Μελλοντικό σύζυγο μου με το ενα ποδι στον ταφο ειναι ασε που άμα τον γύρισω ανάποδα δεν θα πέσουν ούτε δύο ευρώ
Που λες χθες είχα 2 παλικάρια μπουκιά και συχώριο με κατι άσε....Κάτσε να ξυπνήσει να σφίξει 2 ρακές και θα σε περιποιηθεί
Στα @@μας για τα παλικάρια με τα ...Που λες χθες είχα 2 παλικάρια μπουκιά και συχώριο με κατι άσε....
Με ρώτησαν "που είναι το πεσμένο βυζι της κατιούσας?"
Στα @@μας για τα παλικάρια με τα ...
Δεν σε ρώτησε κανείς....
Τα λες για να ζηλέψει ο αρραβωνιαστικός σου αυτά..
Τι απάντησες για τα
Που λες χθες είχα 2 παλικάρια μπουκιά και συχώριο με κατι άσε....
Με ρώτησαν "που είναι το πεσμένο βυζι της κατιούσας?"