pastelios
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 22
- Like
- 12.880
- Πόντοι
- 4.496
Βαριά δουλειά διάλεξε!!!Η τηλεφωνήτρια φίλη
Βαριά δουλειά διάλεξε!!!Η τηλεφωνήτρια φίλη
Έρχεται τσουναμι νομίζω μετά από αυτό το μήνυμα!!!!!!!!Αγόρια μου γλυκά όπως θέλετε να είμαστε τυπικές έτσι πρέπει και εσείς οι ίδιοι να πράττεται αντίστοιχα γιατί η καλή συνεργασία πρέπει να ναι αμφοτερόπλευρη .
Τι θέλει να πει ο ποιητής?
Όλοι μας ς κουραζόμαστε και μπορεί να μην έχουμε και όρεξη πολλές φορές ....
Θα μπω στο ψητό
Όσοι κύριοι ακυρώνουν ραντεβού στο παρά πέντε η επόμενη συνεδρία τους θα ανακοινώνεται στο παρά πέντε.
και αν με βρουν διαθέσιμη με βρηκαν!!!!!
Οπότε μην ξανακούσω να γράψετε για την ΜΗ τυπικότητα της κοπέλας πόσο μάλλον στο χρόνο ... να στε σωστή όπως θέλετε να είναι και αυτές
Ευχαριστώ πάρα πολύ για την εμπιστοσύνη που δείχνεται και για το χρόνο που διαθέτεται είμαι εδώ να σας στραγκιιιιιζωωωωωω καληνύχτα και φιλακιαααα πολλά πολλαααα.!!!
....κοντα επεσες μαγκα μου, αλλα το σχολιο ηταν για τα μαθητικα μας χρονια που ειμασταν "πειρατες"Ηλεκτρολόγος μηχανικός ή τέσπα κάτι στην επιστήμη αυτή είσαι ρε σκληρέ καργιόλη;
Η ίδια ερώτηση και προς εσένα @teaserman
ΤΣΑΚΩΘΗΚΑ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΡΥΟ ΝΤΟΥΣ...
ΨΨ @teaserman αν βρεθείτε με την κοπελιά να της φερθείτε ηλεκτρολογικά μην πέσετε επάνω σαν χαρμανιασμένα κριάρια....κοντα επεσες μαγκα μου, αλλα το σχολιο ηταν για τα μαθητικα μας χρονια που ειμασταν "πειρατες"
![]()
ώστε να καταλάβει ότι ετοιμάζομαι να φύγω...ΚΟΓΙΟΤ ΕΔΩ
Η άχρηστη πληροφορία της ημέραςΚαλησπέρα. Ήμουν το τελευταίο της ραντεβού στη σαλονικη. Για χ λόγους δεν πραγματοποιήθηκε!
Αναμένω την επόμενη φορά που θα έρθει.
Αν δεν καούν τα εγκεφαλικά κύτταρα σου δεν γίνεται χάχαΗ άχρηστη πληροφορία της ημέρας
Άμα πεις κανα δύο αστεία ακόμα μπορεί![]()
Ανατρίχιασα@Alexia9090 ακόμα και την παράθεση αχταρμά την εκανες. Αγχώθηκες.
Η Αλεξία είναι το καλύτερο παιδί. Κλείνει η παρένθεση.@Alexia9090 ακόμα και την παράθεση αχταρμά την εκανες. Αγχώθηκες.
Τζουπαρκα εσύΜάλαμα
Γαμησι σε αυτή τη στάση και όσο παίζει ξέσκισμα τρελό γλυψιμο την πατούσα σου που φαίνεται ιδανική και για ποδομαλακια μωρό μουΝιιιιιιμουυυυυ το νιιμουυυ σουυυυ
![]()
Τζορμπακα καλύτεραΟι πελάτες σου μπορεί. Άκου Τζουπαρκα... κάθε φορά και χειρότερα...
...δεν ξερω αν εχει μπακα, αλλα παμε αλλη μιαΤζορμπακα καλύτερα
Μεταφρασουλα?Τζορμπακα καλύτερα
Ένα μέλος του σάιτ παλιόΜεταφρασουλα?
Ηταν Θεσσαλονικη; ποτε;Καλησπέρα. Ήμουν το τελευταίο της ραντεβού στη σαλονικη. Για χ λόγους δεν πραγματοποιήθηκε!
Αναμένω την επόμενη φορά που θα έρθει.