Διαγραμμένο μέλος 226046
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.183
- Πόντοι
- 1.056
Μπες ρηχά είναι!....ειδα φως κ μπηκα
Μπες ρηχά είναι!....ειδα φως κ μπηκα
....εγω ειμαι "παλιακος", λαμπατος 504Είδες τι σου κάνει το μικροτσιπς...
Τέτοιος ??? Ρε τι μου θύμησες….....εγω ειμαι "παλιακος", λαμπατος 504
Τι γλυκά έφερες?....ειδα φως κ μπηκα
.....ε ναι ρε φιλε, με τα διπολα τρεις ταρατσες παραδιπλα και κρυμενο το καλωδιο σε μπουγαδοσχοινα!!!Τέτοιος ??? Ρε τι μου θύμησες….
...με αδεια χερια ηρθα μαγκα μου, sorry !!!!Τι γλυκά έφερες?
Τι μου θύμισες … τα έκανα κι εγώ … νότια 1986.....ε ναι ρε φιλε, με τα διπολα τρεις ταρατσες παραδιπλα και κρυμενο το καλωδιο σε μπουγαδοσχοινα!!!
Εφερναν τα μπατσικα με το ραδιογωνιομετρο σβουρες τα τετραγωνα
Ρε μαλακα μια παστουλα ποντικάκι ζητησα και'συ μου φέρνεις σοκολατενιες ψωλες με φλεβες...με αδεια χερια ηρθα μαγκα μου, sorry !!!!
Ηταν κλειστο το ζαχαροπλαστειο.....
«Η Πόρνη»: Διχάζει το ζαχαροπλαστείο με τα σεξουαλικά... γλυκίσματα | in.gr
To «La Putaria» (Η Πόρνη) είναι ζαχαροπλαστείο που παρασκευάζει «ερωτικά» γλυκά, τα οποία γίνονται ανάρπαστα από το πλήθος των πελατών που περιμένουν υπομονετικά στην ουρά για ένα γλύκισμα σε σχήμα ανδρικού μορίου, αλλά έχει προκαλέσει και έντονες αντιδράσεις...www.in.gr
...σε νημα γυναικας ηρθα, τι θα εφερνα?!?!?!Ρε μαλακα μια παστουλα ποντικάκι ζητησα και'συ μου φέρνεις σοκολατενιες ψωλες με φλεβες
Μη στο χαλάσω,αλλά 15 ψωλαραιοι είμαστε στο νημα. Άστο πάω να πάρω μόνος μου,μου μυρισε τώρα....σε νημα γυναικας ηρθα, τι θα εφερνα?!?!?!
.....αμα ηξερα ετσ' θα εφερνα μπυρεςΜη στο χαλάσω,αλλά 15 ψωλαραιοι είμαστε στο νημα. Άστο πάω να πάρω μόνος μου,μου μυρισε τώρα.
Μονο το παπάρι σου πηγαινε στις κοπέλες. Προικισμένε και ανελέητε @Odin_...σε νημα γυναικας ηρθα, τι θα εφερνα?!?!?!
ΗΣΥΧΑ βρεΝιιιιιιμουυυυυ το νιιμουυυ σουυυυ
Με το πόδι βγάζεις την φώτο???Νιιιιιιμουυυυυ το νιιμουυυ σουυυυ
Ηλεκτρολόγος μηχανικός ή τέσπα κάτι στην επιστήμη αυτή είσαι ρε σκληρέ καργιόλη;....εγω ειμαι "παλιακος", λαμπατος 504
Λιγο απ’ ολα και τιποτα αδελφε.Ηλεκτρολόγος μηχανικός ή τέσπα κάτι στην επιστήμη αυτή είσαι ρε σκληρέ καργιόλη;
Η ίδια ερώτηση και προς εσένα @teaserman
ΤΣΑΚΩΘΗΚΑ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΡΥΟ ΝΤΟΥΣ...
Βάζω μια άνω τελεία, βέβαια αν και θα είναι έκθεση ιδεών (είτε Άρλεκιν) η ιστορία, πιστεύω ότι θα ωφεληθεί και η Κλεοπάτρα αν τα διαβάσει γιατί θα έχει και τσόντα μέσα η κουβέντα.Λιγο απ’ ολα και τιποτα αδελφε.
Κλασσικος Ελληναρας….
Η τηλεφωνήτρια φίληΜε το πόδι βγάζεις την φώτο???