Έχεις λυσσάξει μωρή , αλλά δεν στον δίνω με τίποτα , ούτε και να με πληρώνεις !!
Εγω να πάρω τα χάπια της πίεσης , της χοληστερίνης κλπ άλλωστε για καλό είναι …
Το θέμα είναι εσύ να σταματήσεις αυτά που (ενδεχομένως) παίρνεις και δεν ξέρεις τι λες και τι κάνεις…
Σε προκαλώ ρε ούφο , σε όλη την συνομιλία ούτε σε ένα σημείο δεν μου λες να πάρω τηλ.
Μπορεί να το έχεις πει σε άλλους σε μένα όμως ποτέ.
Κι εγω σεβόμενος αυτό ακριβώς ότι ουδέποτε μου είπες να χρησιμοποιήσω το τηλ για αυτό και δεν πήρα,
καθώς δεν μπορώ να ξέρω αν μένεις με τους γονείς σου , αν είσαι σε σχέση , αν είσαι παντρεμένη κλπ όπως τόσες άλλες κοπέλες….
Εσυ η ιδια ειπες πιο πάνω και το πόσταρες ότι το ραντεβού ηταν κλεισμένο , που ήσουν και τι έκανες τότε ,γιατί εγώ ήρθα στην ώρα μου.
Εσυ δεν προβληματίστηκες να πεις που είναι αυτος , που είναι το ραντεβου των 23:30 ?
Όχι βέβαια στην κοσμάρα σου … αφου είδες τα μηνύματα μου την επόμενη μέρα αντι να πεις μια καθαρη και σκέτη συγγνώμη πήγες να βγεις και απο πάνω...
Για αυτό ξαναλέω , απαράδεκτη συμπεριφορά με προκλητική συνέχεια… που σαφώς δείχνει προβληματικό χαρακτήρα.
Όσο για τα άλλα τα ξεφτιλίκια που κάνεις , μου στέλνεις ηχητικά μηνύματα και βωμολοχείς απλά γελάω …
αυτό ειδικά που είπες χαρακτηρίζοντας με αμόρφωτο πραγματικά πως να το σχολιάσω….
Εκτός του ότι δεν με ξέρεις , (τι κάνω - τι έχω σπουδάσει - που δουλεύω κλπ )
από την μια αν πιάσω και μετρήσω τα ορθογραφικά και συντακτικά σου λάθη μέσα στο νήμα , θέλω εβδομάδες …
Και από την άλλη τι θες να μας πεις ότι σε κάθε πελάτη σου ζητάς βιογραφικό , συστατικές επιστολές και IQ test ?
Αντε χάσου μυρμηγκάκι !!
ΥΓ. Εσείς εκεί στα βόρεια μιας κι έρχεται προσεχώς , το νου σας ΟΥΤΕ 1€ , χαμένο θα πάει….
Άλλωστε έχετε εξαιρετικές επιλογές όπως Αλεξία , Nicole κλπ.