εργαλείο πάντως η κοπέλα στις φωτογραφίες...αίντε να βάλω και τις φωτό από τα παλιά...
Τώρα μένει να γίνει η ταυτοποίηση των ονομάτων με τις φωτογραφίες ή εχει γίνει?
Σόρρυ αλλά είμαι νέος στο φόρουμ
εργαλείο πάντως η κοπέλα στις φωτογραφίες...αίντε να βάλω και τις φωτό από τα παλιά...
Γίνεται? Θα το πω στο φόρουμ.Γιατί δεν ζητάς να σου ανοίξουν μια καρτέλα για κριτικές;;;
Το λέω αυτό για να μην χάνονται οι κριτικές μέσα στο φόρουμ!!!
αίντε να βάλω και τις φωτό από τα παλιά...
....στο φορουμ εισαι!!!Γίνεται? Θα το πω στο φόρουμ.
η Jorgina βρε κουτό...Ρε Γυπες.. αποφασίστε..η Ιουλιέτα είναι η Αντζελίνα ; Ποιες φωτογραφίες να δω ;
Α..ωραία..τρίτη στο παιχνίδι.. φωτογραφίες που μπορώ να βρει το κέρατο μου..θέλω να με κάνει μπάνιο..απλά να την δω αν είναι του γούστου μου.η Jorgina βρε κουτό...
τόσες φωτό παίζουν τι άλλο θες να δεις φάτσα? διάβασε τις κριτικές της ως Αντζελίνα...Α..ωραία..τρίτη στο παιχνίδι.. φωτογραφίες που μπορώ να βρει το κέρατο μου..θέλω να με κάνει μπάνιο..απλά να την δω αν είναι του γούστου μου.
Δεν τα θέλω στο πιάτο.. μια είναι η Αντζελίνα και μια ανεβάζει Ιουλιέτα. Εκτός αν κάνω λάθος.τόσες φωτό παίζουν τι άλλο θες να δεις φάτσα? διάβασε τις κριτικές της ως Αντζελίνα...
μερικοί τα θέλετε όλα στο πιάτο...
έλα Πανούλη άστο, μην την πάρεις αφού σε μπερδεύουν τα ονόματα... μην την φωνάξεις και με λάθος όνομα και παρεξηγηθεί το κορίτσι...Δεν τα θέλω στο πιάτο.. μια είναι η Αντζελίνα και μια ανεβάζει Ιουλιέτα. Εκτός αν κάνω λάθος.
Ντουμπάι ή Μύκονο θα είναι σύμφωνα με το ιστορικό της φίλε.παει η Κλεοπατεα εξαφανιστηκε
Καλέ ποιος με τράβηξε εδώ?
τέτοιο ??
Πάρε ιδέες και ετοιμάσουΚαλέ ποιος με τράβηξε εδώ?
αίντε να βάλω και τις φωτό από τα παλιά...