Νέα

Κλεμμένα ποδήλατα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Parakmiakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Ο φιλος σου καλα θα τα να έβαζε ενα gps tracker στο ποδήλατο! βρίσκει και με 50 ευρώ.
Αν κουνιόταν το ποδήλατο θα του ερχόταν sms στο κινητό ότι κινείται ... .  :sunglasses:  Και θα έβλεπε στον χαρτη αν το ψίριζαν που το πάνε!  :sunglasses:

Θα το λέω 1000 φορές επενδύστε σε gps trackers.

Φιλαράκος που του φάγανε μια tdm παρκαρισμένη κάτω από το σπίτι του, μπροστά από πιτσαρία που έχει εξωτερικές κάμερες γιατί μπουκάρανε το βράδυ και τους πήραν τις εισπράξεις, είχε και gps tracker.

Μάθαμε μετά ότι έχουν σκάνερ και σκανάρουν την μοτοσυκλέτα να δουν αν έχει gps και το μπουκώνουν ώσπου να το απενεργοποιήσουν.

Του έμεινε το βίντεο από τις κάμερες. 45 δευτερόλεπτα κράτησε το γεγονος .Σπάσανε κλειδαριές, την σπρώξανε στην γωνία και την φορτώσανε σε φορτηγάκι.

Ολα αυτά στην Νέα Σμύρνη κοντά στην πλατεία πέρισυ ή πρόπερσυ

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.130
Πόντοι
6.515
φίλε όλο εγκληματικές φυσιογνωμίες
πουλάνε από παράνομα τσιγάρα, ποδήλατα , πρέζα, κινητά τα πάντα όλα οι βρωμιάρηδες
και μόνο αυτοί δε φταίνε
Φταίει το γαμημένο σκατόκράτος που ζούμε που τους αφήνει ανεξέλεγκτους  :shit: :shit: :shit: :shit:

τυπε μου όμως αυτοι θα ψηφισουν συριζα αυριο  :S

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
ρε πως το παμε πως το φερνουμε καταληγουμε στο ξυριζα βερσους χρυσα αυγα, μεταναστες προσφυγες βερσους ευυποληπτων πολιτων! τεσπα
Φιλαρακο παρακμιακε πες στο φιλο σου να αρχισει την αποταμιευση για καινουργιο ποδηλατο και να ξεχασει το παλιο!
Σου μιλαω εκ πειρας... 3 παρακαλω... το τελευταιο μαλιστα κλαπηκε απο κλεπτομανη συνταξιουχο αστυνομικο!! :o  Ετσι για τη ιστορια :hi:

Επισκέπτης
Κατέβηκα και εγώ γύρω στις 15:00++ κάτω στη Μενάνδρου να ρίξω μια ματιά
γιατί ο φίλος μου δούλευε και δεν μπορούσε να πάει...
Δυστυχώς δε το βρήκα  :'(
Πήγα Μενάνδρου, Σοφοκλέους, Γερανίου
σκανάρισα όλη την περιοχή και έχει πάρα πολλά κλεμμένα ποδήλατα  :cussing:
Ποιος ξέρει ποιος τα κλαίει  :- Πραγματικά αυτά τα μουνόπανα θέλουν σκότωμα.
Η περιοχή είναι γκέτο

ΜΟΝΟ πάκηδες, μαύροι και πρεζάκηδες  :vomit:
πινακιδα δεν ειχε στο ποδηλατο ο φιλος σου?

DSCN0286_zps37674f8f.jpg

OP
OP
Parakmiakos

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
τυπε μου όμως αυτοι θα ψηφισουν συριζα αυριο  :S

:thumbsup: ναι όντως τώρα ήρθαν  :2funny:
όταν υπήρχε ΝΔ εκεί η αγορά άνθιζε
και τα μικρά παιδιά έπαιζαν βόλους στα σοκάκια  :idiot:

GeorgeMan8

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2015
Κριτικές
4
Like
75
Πόντοι
1
Ρε μάγκες με συγχωρείτε , είμαι νέος εδώ.. συγγνώμη για το άκυρο αλλα πως μπορώ να ανοίξω ένα thread?

OP
OP
Parakmiakos

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
ναι όλο αστεία είναι ο άτιμος  :2funny:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
η λυση στις κλεψιες ειναι να μην εχεις κλειδαρια.
Αμα εισαι τοσο μαλακας να παρατησεις το ποδηλατο σου εκτεθειμενο σε κλεφτες αλλα και σε μαλακες που μπορει να σου το χαλασουν τοτε καλα να παθεις.
Εγω εχω δωσει 2 χιλιαρικα για ποδηλατο και δεν το κλαιω γιατι δεν εχω αλυσιδα, οποτε αν το εχω μαζι μου το αφηνω παντα ειτε σε κλειστο χωρο(σπιτι, μαγαζι κ.ο.κ.) ´η ακομα και μεσα στο γραφειο.
Αφηστε που ολα τα ακριβα ποδηλατα δεν εχουν παξιμαδια και λυνονται σε δευτερολεπτα, οποτε τι να δεσεις; τις δυο ροδες στο σκελετο και το σκελετο σε καμια κολονα; και τη σελα που εχει ενα κατοφραγκο; θα τη βαλεις στον κωλο σου; τα φωτα που πανε και αυτα στο κατοσταρικο τι θα τα κανεις; Καταληγεις στο τελος να κυκλοφορεις με μια τσαντα με τα περιφερειακα του ποδηλατου συν αυτα που θες να κουβαλησεις.

Αν δεν εχεις που να αφησεις το ποδηλατο, ΔΕΝ το καβαλας και αρα δεν το κλαις.
Εγω στο γραφειο που το αφηνω, οπου ναι μεν το βλεπουνε καθε μερα 50-100 νοματαιοι, αλλα οποιος μπαινει μεσα χτυπαει την καρτα του στην πορτα και εχει και 2 καμερες στον προθαλαμο.

OP
OP
Parakmiakos

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
εγώ το έχω μέσα στην κουζίνα  :2funny:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.623
Πόντοι
606
Καλησπερα. Μενω στο 1 οροφο μια πολυκατοικιας εδω και 3 χρονια που εχω αγορασει ενα ακριβο ποδηλατο βουνου ιντεαλ 550  ευρω δεν το εχω αφησει απο τα ματια μου ουτε στιγμη. Το ανεβαζω καθε μερα μεσα στο σπιτι και το εχω στο δωματιο που κοιμαμε :grin:   Στο προποτζηδικο που παω  1 παλικαρι επαιζε κινο ειχε αφησει το ποδηλατο του εξω απο το προποτζηδικο να ακουμπαει πανο στην Βιτρινα του προποτζηδικου επειδη ειναι  mountain bike den eixe stan το ειχε παρει το παλικαρι κοντα στα 300 ευρω Εκει που παιζει κινο και βλεπει τα νουμερα με το που τελειωνει η κληρωση του εκλεψαν το ποδηλατο σε χρονο τετε :) Κλεβουν πολλα ποδηλατα μπενουν μεσα στις πολυκατοικιες μηπως το εχει ξεχασει καποιος. αυτα :)

OP
OP
Parakmiakos

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Καλησπερα. Μενω στο 1 οροφο μια πολυκατοικιας εδω και 3 χρονια που εχω αγορασει ενα ακριβο ποδηλατο βουνου ιντεαλ 550  ευρω δεν το εχω αφησει απο τα ματια μου ουτε στιγμη. Το ανεβαζω καθε μερα μεσα στο σπιτι και το εχω στο δωματιο που κοιμαμε :grin:   Στο προποτζηδικο που παω  1 παλικαρι επαιζε κινο ειχε αφησει το ποδηλατο του εξω απο το προποτζηδικο να ακουμπαει πανο στην Βιτρινα του προποτζηδικου επειδη ειναι  mountain bike den eixe stan το ειχε παρει το παλικαρι κοντα στα 300 ευρω Εκει που παιζει κινο και βλεπει τα νουμερα με το που τελειωνει η κληρωση του εκλεψαν το ποδηλατο σε χρονο τετε :) Κλεβουν πολλα ποδηλατα μπενουν μεσα στις πολυκατοικιες μηπως το εχει ξεχασει καποιος. αυτα :)

εγώ μένω στον 2ο  :rockon:

OP
OP
Parakmiakos

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Τέλος πάντων εγώ είπα στο φίλο να το ξεχάσει το ποδήλατο....  :-
Ευχαριστώ παιδιά για όσες πληροφορίες δώσατε    :hi:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Η Κορνηλία,θα το ψείρισε το ποδήλατο... :hi: :hi: :hi: :kneel: :kneel: :kneel:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Αφού δεν είχε λεφτά, να πάρει 1 ποδήλατο...
Το λέει το τραγούδι ρε μαν............. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom