Νέα

Κλεμμένα ποδήλατα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Parakmiakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mirakos60

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2012
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
6
Καλημερα. Χθεσινο περιστατικο...ωρα 10 πρωι.  Κλεψαν κλειδωμενο ποδηλατο μεσα από την αυλη σε 20 λεπτα!!!! Εκμεταλευτηκαν το ότι ειχαμε βγαλει το σκυλο εξω και το σπιτι εμεινε για 20 λεπτα χωρις κανεναν μεσα!!!! Είναι απαιχτοι. Γειτονας ειδε τυπο 17-20 μαλλον αλοδαπος, να εχει το ποδηλτο στα χερια (τα λάστιχα του ηταν ξεφουσκωτα) και υπεθεσε ότι παει λιγο πιο κατω στο βενζιναδικο….

Επισκέπτης
Καλημερα. Χθεσινο περιστατικο...ωρα 10 πρωι.  Κλεψαν κλειδωμενο ποδηλατο μεσα από την αυλη σε 20 λεπτα!!!! Εκμεταλευτηκαν το ότι ειχαμε βγαλει το σκυλο εξω και το σπιτι εμεινε για 20 λεπτα χωρις κανεναν μεσα!!!! Είναι απαιχτοι. Γειτονας ειδε τυπο 17-20 μαλλον αλοδαπος, να εχει το ποδηλτο στα χερια (τα λάστιχα του ηταν ξεφουσκωτα) και υπεθεσε ότι παει λιγο πιο κατω στο βενζιναδικο….
τι μαρκα ηταν bonanza?

KavlomenosPoutanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2014
Like
23
Πόντοι
1
Ασφάλεια κλοπής ποδηλάτου.

www.insurancenow.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%AC%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%89%CF%80%CE%BF/%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CE%AC%CF%84%CE%BF%CF%85/#.Vi_1TfkrI2w]http://www.insurancenow.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%AC%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%89%CF%80%CE%BF/%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CE%AC%CF%84%CE%BF%CF%85/#.Vi_1TfkrI2w[/url]

Και δείτε τι δεν καταλείπονται .

Δεν καλύπτονται:

Η κλοπή μέρους του ποδηλάτου (πχ. σέλα, τιμόνι, τροχοί)

Η κλοπή του ποδηλάτου από μη δηλωμένο – κλειστό χώρο που απαιτείται διάρρηξη

Η κλοπή και οι ίδιες ζημίες εάν το ποδήλατο χρησιμοποιείται για εμπορικούς σκοπούς, όπως π.χ η μεταφορά δεμάτων

Ζημιές αισθητικού χαρακτήρα που δεν επηρεάζουν την λειτουργία του ποδηλάτου, όπως γρατζουνιές, αλλοίωση χρώματος κ.λ.π

Ίδιες ζημιές που έχουν προκύψει επειδή ο ασφαλισμένος δεν έχει ακολουθήσει τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή, από κατασκευαστικό λάθος ή ελάττωμα

Συμμετοχή σε αγώνες, επιδείξεις, δοκιμές κλπ. (ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Καλύπτονται συμμετοχές σε μη-αγωνιστικές εκδηλώσεις)
Ατυχήματα που συνέβησαν υπό την επήρεια αλκοόλ ή τοξικών ουσιών

Και σε περίπτωση θανάτου στα 10 χιλιάρικα νομίζω

Metal P

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
28
Πόντοι
0
Eγώ έβαλα ένα GPS Tracker... και το έχω ελεύθερο, χωρίς αλυσίδες...
όποιος μου το κλέψει, έχει δώρο ένα ''σάπισμα στο ξύλο'' στον χώρο του m/

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Μου το προτεινε κι αυτος απο οπου αγορασα προσφατα το σκουτερακι αλλα δε το ειχε εκεινη τη στιγμη.Τιμη;

Metal P

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
28
Πόντοι
0
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
1
Πολύ ενδιαφέρον.Δεν το ήξερα ότι υπάρχει κάτι τέτοιο.
Δηλαδή οι συντεταγμένες που δίνει είναι ακριβείς έτσι;

Metal P

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
28
Πόντοι
0
Μάλλον είσαι τυφλός... εκτός απο Μαλάκας! ..ξαναδές τις φωτό από τα link μου να δείς ότι είναι άλλη η κατασκευή για τα ποδήλατα. Είναι το GPS ενσωματωμένο σε έναν λαιμό ποδηλάτου!!!
Αυτό που πόσταρες, είναι μιά φθηνή κόπια ενός απλού GPS, που δεν μπορείς να "κρύψεις" σε ένα ποδήλατο...
Από το eBay υπάρχει μόνο αυτό, στά 45€... αλλά είναι πλαστικό!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom