Νέα

Κλείσανε (αλλά ξανάνοιξε) το troktiko !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 112
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Γράφουν το παρακάτω το οποίο είναι εντελώς λάθος σαν γενική αρχή.Ειδικά για τον κ.Τριανταφυλόπουλο δεν ξέρω,αν έχουν στοιχεία έχει καλώς:

Μάκγ Τριανταφυλλόπουλε χρίζεις ψυχιατρικής παρακολούθησης και ουτε αυτό ειναι συκοφαντικό γιατί έχεις πει δημόσια ότι πήρες Ι5. Πότε επανεξετάστηκες;

Το Ι5 από το στρατό δεν το παίρνει κάποιος μόνο αν είναι ψυχασθενής,αλλά για δεκάδες αιτίες.Παράδειγμα μεσογειακή αναιμία,νεφρική ανεπάρκεια κλπ.Ένας φίλος μου κατά τη διάρκεια της θητείας του έμαθε ότι είχε ένα πρόβλημα στον εγκέφαλο και τον έδιωξαν ενώ του έμεναν 8 μήνες μην τους πάθει καμιά αιμοραγία και τρέχουν και δε φτάνουν.
Τα υπόλοιπα που γράφει το τρωκτικό,αναμένω να τα δω με στοιχεία.

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Εν τω μεταξύ, δοκίμασα να μπω στο Indymedia και δε γινόταν.. Τι συμβαίνει ? Παίζει να το κατεβάσαν και αυτό μέσα στην αναμπουμπούλα?

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Εν τω μεταξύ, δοκίμασα να μπω στο Indymedia και δε γινόταν.. Τι συμβαίνει ? Παίζει να το κατεβάσαν και αυτό μέσα στην αναμπουμπούλα?

...χαχαχα, τέτοια να μας λές gangstaXZ και εάν επιβεβαιωθούν θα γίνει εδώ μέσα πάλι 'πανικός' με τις αντεγκλήσεις...χεχεχε

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
.........Ένας φίλος μου κατά τη διάρκεια της θητείας του έμαθε ότι είχε ένα πρόβλημα στον εγκέφαλο και τον έδιωξαν ενώ του έμεναν 8 μήνες μην τους πάθει καμιά αιμοραγία και τρέχουν και δε φτάνουν.....

βαφτηστηρι του Μητοστακη ο φιλος σου ?? καιγεται στην 21 στο 2ο φυλο???  Εφαγε ο ανθρωπος τα 2/3 του γαιδαρου και τελικα τον διωξανε και του εμεινε και το προβλημα !!!!

Ο Μακης πηρε απαλλαγη για ψυχολογικα προβλήματα

%CE%9A%CE%91%CE%A1%CE%A6%CE%99_10525903_420.jpg

ΥΓ Ασχετο αλλα εψαχνα το ον λαιν καρφι που ειναι καπου
Εντυπωση μου εκανε που η ΝΕΤ εχει banner στο σιτε του Κακαουνακη !!!  Λογικο γιατι ανν δεν υπηρχε το πασιγνωστο σαιτ του Καρφιου πως θα μαθαιναμε την ηλεκρτρονικη παρουσια της Δημοσιας Τηλεορασης  :uglystupid: :uglystupid:

edit θελει refresh , εχει και ο ΕΟΤ και αλλοι δημοσιοι οργανισμοι που ΣΕΒΟΝΤΑΙ τα χρημματα του μαλακα εεε του φορολογουμενου !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom