talladmirer
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2007
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
άρα ούτε ένα κεφάλι δεν του έριχνε οπότε αναγκάζομαι να βάλω και φωτόΜα επειδη στο ορθιο του εριχνε μισο κεφαλι για αυτο το λεω
άρα ούτε ένα κεφάλι δεν του έριχνε οπότε αναγκάζομαι να βάλω και φωτόΜα επειδη στο ορθιο του εριχνε μισο κεφαλι για αυτο το λεω
άρα ούτε ένα κεφάλι δεν του έριχνε οπότε αναγκάζομαι να βάλω και φωτό
το πολύ 1,60μ ή μάλλον και βγάλεδηλαδη τον Παπαδοπουλο ποσο τον υπολογιζεις στο υψος τυπε?
το πολύ 1,60μ ή μάλλον και βγάλε
Ανυρώπους που αναγνωρίζω και τους έχω δει μόνο στην τηλεόραση ή σε περιοδικά και εφημερίδες παθαίνω σοκ όταν τους δω ζωντανά με το μέγεθός τους…πολύ κοντοί με πιο πρόσφατο τον Μαχαιρίτσα και χειρότερο τον Γιοκαρίνη το 1986
πολυ κοντο τον εβαλες...εγω για κανα 1,75 τον ειχα
Ανυρώπους που αναγνωρίζω και τους έχω δει μόνο στην τηλεόραση ή σε περιοδικά και εφημερίδες παθαίνω σοκ όταν τους δω ζωντανά με το μέγεθός τους…πολύ κοντοί με πιο πρόσφατο τον Μαχαιρίτσα και χειρότερο τον Γιοκαρίνη το 1986
Συνηθως γκομενες με λεσβιακα ονοματα δεν ειναι δυνατες στο κρεβατι
Για παραδειγμα σε καποιες σκηνες με τον τασο νουσια σ ενα σηριαλ,η αποδοση ηταν ιδια με την ψηλη ντενισα απο φυλης 66 οταν πρωτοδουλευε στη περγαμου 1..
Ο νανισμός ως ασθένεια είναι για ενήλικες κάτω του 1,50μ η μέση Ολλανδή εδώ και χρόνια είναι 1,71μ κι ο Ολλανδός 1,84μ ψηλή δέχομαι πως είναι η Παπαχαταλάμπους με το 1,84μ τηςΕιναι γεγονος οτι η καμερα κανει θαυματα "ψηλωνοντας" και "αδυνατιζοντας" σελεμπριτυ αλλα δεν αντρας κατω απο 1,60 ειναι σχεδον νανισμος ρε τυπε για αυτο εχω τις ενστασεις μου για το υψος του Παπαδοπουλου...Για τα Ελληνικα δεδομενα(και οχι της Ολλανδιας η του Μαυροβουνιου) ειναι ψηλη η κυρια Οθωναιου παντως ;)
Ο νανισμός ως ασθένεια είναι για ενήλικες κάτω του 1,50μ η μέση Ολλανδή εδώ και χρόνια είναι 1,71μ κι ο Ολλανδός 1,84μ ψηλή δέχομαι πως είναι η Παπαχαταλάμπους με το 1,84μ της
την Ελληνίδα στο θέμα ύψος την μούντζωσε η εξέλιξη οπότε στο θέμα αυτό είμαι διεθνιστήςγια αυτο ειπα σχεδον νανισμος τυπε ;)
Η Παπαχαραλαμπους ειναι 1,84 αλλα η μεση ελληνιδα ειναι 1,63 για αυτο και για τα ελληνικα δεδομενα ειναι γιγαντας
την Ελληνίδα στο θέμα ύψος την μούντζωσε η εξέλιξη οπότε στο θέμα αυτό είμαι διεθνιστής
την Ελληνίδα στο θέμα ύψος την μούντζωσε η εξέλιξη οπότε στο θέμα αυτό είμαι διεθνιστής
Ολο μαλακιες εδω μεσαπερι υψους να σημειωσω οτι οι μακεδονες ειναι ψηλοτεροι απο τους νοτιοελλαδιτες μιας και ειναι αλλη φυλη(μακεδνος σημαινει ψηλος).
Γενικότερα οι βορειότεροι είναι ψηλότεροι και στην Ελλάδα και γενικότερα στην Ευρώπη αν και οι Ολλανδοί έχουν επίσημα το ψηλότερο αβερέιτζ και δεν είναι γίγαντες οι κάτοικοι του βόρειου πόλου κι ο Κώστας Μακεδόνας είναι όνοματεπώνυμο κι όχι ιδιότηταΟλο μαλακιες εδω μεσα
ο Κωστας Μακεδονας δηλαδη ειναι3μετρα
ρε τι πινετε και δε μας δινετε?
Μηπως κ οι βικινγκς κρατανε απο φυρομ???
στατιστική με τις εξαιρέσεις δε γίνεται λαι το όλο θέμα χαρακτηρίστηκε καθαρά γεωγραφικά και για μέση τιμή κι ο Μητσοτάκης πού πολύ νότιος είναι αλλά ντερέκι κι ο Παπαθεμελής μακεδόνας διαστάσεων Ωμέγαλέξανδρου ενώ σε Ευρώπη οι Ολλανδοί είναι τοπ αν και στην κεντρική Ευρώπημιλας για μια χωρα που η εκταση της ειναι της πλακας...αρα δεν υφισταται η εννοια της φυλης εκτος ισως απο μουσουλμανους και τσιγγανους που αναπαραγωνται αποκλειστικα μεταξυ τους...να πουμε για την ευρωπη να το καταλαβω...