Επισκέπτης
Σιγα την γκομενα που πρεπει να εχει και θεμα δικο της!
Σιγα την γκομενα που πρεπει να εχει και θεμα δικο της!
το θέμα μετατράπηκε περιορισμένο στο υποτιθέμενο ύψος της
το θέμα μετατράπηκε περιορισμένο στο υποτιθέμενο ύψος της
ψηλή θεωρούσα την πάνω από 1,80μ παλιά,το οποίο με 5% το έκανα 1,83μ και πλέον προτιμώ τις από 1,90μ και πάνωτυπε μονο γυναικες απο το παρακατω μερος θεωρεις ψηλες εσυ?
[URL unfurl="true"]http://en.wikipedia.org/wiki/Dinaric_Alps[/url]
ψηλή θεωρούσα την πάνω από 1,80μ παλιά,το οποίο με 5% το έκανα 1,83μ και πλέον προτιμώ τις από 1,90μ και πάνω
ψηλή θεωρούσα την πάνω από 1,80μ παλιά,το οποίο με 5% το έκανα 1,83μ και πλέον προτιμώ τις από 1,90μ και πάνω
όχι άλλες εκπτώσεις επιτέλους
θα βρεις σιγουρα... εχει βρωμισει ο τοπος
Θυμάμαι κάποτε που είχες ποστάρει μια φωτο κάποιας πολύ ψηλής αθλήτριας η οποία σου άρεσε τρελά ... η συγκεκριμένη εμένα μου θύμιζε άνθρωπο του Νεάντερταλ .
Δεν κατάλαβα αν έκανες πλάκα ή το εννοούσες ...
παντρεύτηκε το κορίτσι τον Αύγουστο...με κάποιον αλήτη που της φιλάει τον ώμο όρθιος
Θυμάμαι κάποτε που είχες ποστάρει μια φωτο κάποιας πολύ ψηλής αθλήτριας η οποία σου άρεσε τρελά ... η συγκεκριμένη εμένα μου θύμιζε άνθρωπο του Νεάντερταλ .
Δεν κατάλαβα αν έκανες πλάκα ή το εννοούσες ...
2,01 ήταν στα 18 της το 1998 από το 2002 είναι 2,06μ2 μετρα ειναι αυτη :S δεν παμε καλα *P *P
2,01 ήταν στα 18 της το 1998 από το 2002 είναι 2,06μ
οί έχοντες γιγαντισμό δε σταματάνε τόσο χαμηλάπρεπει να εχει γιγαντισμο τυπε
οί έχοντες γιγαντισμό δε σταματάνε τόσο χαμηλά
και μέχρι τα 22 ψηλώνουν μερικοί ή και τα 24ναι αλλα για γυναικα δεν ειναι τοσο νορμαλ να ψηλωνει μετα τα 18 :S
με τους αντρες ειναι λιγο πιο περιπλοκο και μερικες φορες παει πιο αργα η αναπτυξη
και μέχρι τα 22 ψηλώνουν μερικοί ή και τα 24
γενικά η ανάπτυξη της γυναίκας ανακόπτεται μόλις της έρθει περίοδος... (δεν σταματά αλλά ανακόπτεται)...ναι αλλα για γυναικα δεν ειναι τοσο νορμαλ να ψηλωνει μετα τα 18 :S
με τους αντρες ειναι λιγο πιο περιπλοκο και μερικες φορες παει πιο αργα η αναπτυξη
γενικά η ανάπτυξη της γυναίκας ανακόπτεται μόλις της έρθει περίοδος... (δεν σταματά αλλά ανακόπτεται)...