Τοσο ζωον οσο οι υπολοιπες που συνηθως ποσταρονται εδω, ειναι μαθηματικα αδυνατον...
ποτέ μήν αμφισβητείς την δύναμη της ανθρώπινης θέλησης.
Τοσο ζωον οσο οι υπολοιπες που συνηθως ποσταρονται εδω, ειναι μαθηματικα αδυνατον...
ποτέ μήν αμφισβητείς την δύναμη της ανθρώπινης θέλησης.
εδώ θα συμφωνήσω, αλλα να σου πώ την αλήθεια αν μια classy φινετσάτη γκόμενα αποδειχτεί τούβλο με ξενερώνει περισσότερο απο μια χαζοξανθιά. Τουλάχιστον με την μπίμπο (που δεν μου αρεσουν σε γενικές γραμμές) ξέρω τι περιμένω.
actαρει σε theater στο σαλονικαΠου εχει χαθει αυτο το αλογο κουρσας?
actαρει σε theater στο σαλονικα
Η κοπέλλα έχει χάσει τουλάχιστον 2 κιλά τα τελευταία 5 χρόνια,κ εσύ ακόμα την ειρωνεύεσαι...Κριμα που δεν παιζει στην τηλεοραση πλεον :'(
Δεν υπαρχει χωρος στην τηλεοραση για αυτους τους μουναρους, αλλα για την καθε Ζαριφη υπαρχει
Η κοπέλλα έχει χάσει τουλάχιστον 2 κιλά τα τελευταία 5 χρόνια,κ εσύ ακόμα την ειρωνεύεσαι...
Απολαμβάνω την ύπαρξη ενός ακόμα τόσο ειρωνικού ατόμου...
τοτε το παιρνω πισω τυπε :-
(εχει καταντησει στρατος η τηλεοραση με τοσα βυσματα τελικα ;))
κάτι που μάλλον δεν ξέρετε είναι πως η Οθωναίου έχει γεννηθεί 30 Σεπτέμβρη του 1979 δηλαδή ακριβώς 15 χρόνια μετά από κάποια Monica Anna Maria Bellucci...
δεν είναι πινέζα η Μπελούτσι κι ας μην είναι όσο η ίδια δηλώνει (1,79μ)Και παιζει να ειναι και καμια δεκαρια ποντους ψηλοτερη απο αυτην την καποια
δεν είναι πινέζα η Μπελούτσι κι ας μην είναι όσο η ίδια δηλώνει (1,79μ)
πολύ πιο πιθανό γιατί εγώ είπα πόσο δηλώνει η ίδιαπαντως τυπε το imdb την εχει 1,71μ
πολύ πιο πιθανό γιατί εγώ είπα πόσο δηλώνει η ίδια
τον Παπαδόπουλο πόσο τον κόβεις δηλαδή? γιατί είναι κι αυτός πολύ κοντοστούπης...Ε την Κλειω μας απο κατι εμφανισεις στον Παπαδοπουλο για 1,80+ την κοβω ;)
τον Παπαδόπουλο πόσο τον κόβεις δηλαδή? γιατί είναι κι αυτός πολύ κοντοστούπης...