Νέα

Κλείνουν οι αθλητικές εφημερίδες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nik30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
μετα το νταμπλ εκλεισε και η ωρα για σπορ και η σπορ xl.....

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Με έκπληξη και οργή πληροφορηθήκαμε οτι οι συνάδελφοί μας στην "Ώρα για σπόρ",
διαπίστωσαν την αναστολή έκδοσης της εφημερίδας, προσερχόμενοι στην εργασία
τους και βρίσκοντας κλειδωμένες πόρτες και αλλαγμένες κλειδαριές.
Λίγες μέρες πρίν είχε αναστείλει την έκδοσή της η SPORT XL. Στεκόμαστε στο
πλευρό των συναδέλφων, αλλά η ανατροπή του σκηνικού απαιτεί ριζικές δράσεις,
αντί για ανακοινώσεις σωματείων και παρατάξεων.
Η υπεράσπιση του δικαιώματος στην αξιοπρεπή και ικανοποιητικά αμοιβόμενη
εργασία, η αποτροπή γκαγκστερικών σκηνικών σε βάρος των εργαζόμενων, το φρένο
στον ευτελισμό της δημοσιογραφικής δουλειάς, απο ριάλυτι κακέκτυπα, απαιτούν
συστράτευση σε ένα ενιαίο μέτωπο δράσης ενάντια στις επιλογές
κυβέρνησης-εργοδοτών.Αξίζει να το τολμήσουμε.

karvelinio

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
με 2.000 φύλλα τι να κανουν και αυτες ρε παιδια?

WALKER

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
καιρός ήταν εφημερίδα γ κατηγορίας,δεν προσέφερε ποτέ τίποτα στον αθλητικό τυπο και την ενημέρωση καθαρά οπαδικό έντυπο....αντε να ακολουθήσουν κι  οι άλλες τέτοιου τύπου να καθαρίσει ο κόπρος του αυγέια..

Επισκέπτης
Με έκπληξη και οργή πληροφορηθήκαμε οτι οι συνάδελφοί μας στην "Ώρα για σπόρ",
διαπίστωσαν την αναστολή έκδοσης της εφημερίδας, προσερχόμενοι στην εργασία
τους και βρίσκοντας κλειδωμένες πόρτες και αλλαγμένες κλειδαριές.
Λίγες μέρες πρίν είχε αναστείλει την έκδοσή της η SPORT XL. Στεκόμαστε στο
πλευρό των συναδέλφων, αλλά η ανατροπή του σκηνικού απαιτεί ριζικές δράσεις,
αντί για ανακοινώσεις σωματείων και παρατάξεων.
Η υπεράσπιση του δικαιώματος στην αξιοπρεπή και ικανοποιητικά αμοιβόμενη
εργασία, η αποτροπή γκαγκστερικών σκηνικών σε βάρος των εργαζόμενων, το φρένο
στον ευτελισμό της δημοσιογραφικής δουλειάς, απο ριάλυτι κακέκτυπα, απαιτούν
συστράτευση σε ένα ενιαίο μέτωπο δράσης ενάντια στις επιλογές
κυβέρνησης-εργοδοτών.Αξίζει να το τολμήσουμε.

Αν συνεχισουμε να κουβαλαμε αυτα τα μυαλα, δεν εχουμε κανενα μέλλον. Οι εφημερίδες κλεισαν για ενα απλούστατο λόγο. ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΣΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ για να επιβιώσουν. Καλά κάναν και κλεισαν.

Αι σιχτιρ πλέον με τις καθε ειδους @@ρίες του καθε κακομοιρη που πιστευει ότι εχουν οι αλλοι την υποχρέωση να τον θρέφουν....

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
αμα κλεισει και ο πρωταθλητης της :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: το ντερμπι και το σκορ και το φως κατι θα εχει γινει!!αλλα  δεν το βλεπω........

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Αν και στεναχωριέμαι όταν ακούω κόσμο να χάνει τη δουλειά του...  :'(

ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ.

Είχε γεμίσει ο κόσμος πολύχρωμες κωλοφυλάδες, που το μόνο που έκαναν ήταν πλύση εγκεφάλου σε ΑΝΑΓΚΕΦΑΛΟΥΣ οπαδούς.

Τεσπά, μην αρχίσω το κύρηγμα πάλι...  :tickedoff:
Η άποψή μου για τα οπαδικά είναι ψιλογνωστή...  :jerking:  :jerking:  :jerking: 

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
αμα κλεισει και ο πρωταθλητης της :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: το ντερμπι και το σκορ και το φως κατι θα εχει γινει!!αλλα  δεν το βλεπω........

Αρα εσενα σε ενδιαφερει οτι εκλεισε μια εφημεριδα της ΑΕΚ κ οχι καποια αλλη αντιπαλης ομαδας, οποτε το θεμα σου αναγεται στα συνηθη οπαδικα πλαισια.
Απλα απορω προς τι το χιλιοειπωμενο παραμυθακι που ποσταρες για τους εργαζομενους, το δικαιωμα στην τιμια εργασια του δημοσιογραφου κτλ κτλ.

WALKER

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
δυστύχώς η εμπάθεια σου νικείναι τεράστια κρίμα που το παίζεις και δημοκρατικός
:headbang: :headbang: :headbang: είσαι για γέλια. δικαιούσαι να ακούς σαμπράκο,τσακίρη,κοσμά,καραλή και μπραουδάκη να ενημερώνεσε σφαιρικα .

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Αρα εσενα σε ενδιαφερει οτι εκλεισε μια εφημεριδα της ΑΕΚ κ οχι καποια αλλη αντιπαλης ομαδας, οποτε το θεμα σου αναγεται στα συνηθη οπαδικα πλαισια.
Απλα απορω προς τι το χιλιοειπωμενο παραμυθακι που ποσταρες για τους εργαζομενους, το δικαιωμα στην τιμια εργασια του δημοσιογραφου κτλ κτλ.
αυτο που εγραψα ειναι απαντηση στο
καιρός ήταν εφημερίδα γ κατηγορίας,δεν προσέφερε ποτέ τίποτα στον αθλητικό τυπο και την ενημέρωση καθαρά οπαδικό έντυπο....αντε να ακολουθήσουν κι  οι άλλες τέτοιου τύπου να καθαρίσει ο κόπρος του αυγέια..

με το οποιο συμφωνω οκ!!!!!

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
:headbang: :headbang: :headbang: είσαι για γέλια. δικαιούσαι να ακούς σαμπράκο,τσακίρη,κοσμά,καραλή και μπραουδάκη να ενημερώνεσε σφαιρικα .
γιατι το λες αυτο?εγραψα οτι καλο ειναι να κλεισει και η σκορ και με λες εμπαθη?

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Η κακομοίρα η Ώρα τουλάχιστον έβγαινε και τόσα χρόνια. Τι φταίει αν έπειτα από αυτήν εκδόθηκαν άλλες 100 φυλλάδες?

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66

Εσύ που ακούς Νικολακόπουλο, Τσόχο, Χριστόγλου κλπ έχεις πιο σφαιρική ενημέρωση????? Όσο αφορά την εμπάθεια άστο καλύτερα φίλε μου..........Καλύτερα να έκλεινε η μαλακία το Scorelive παρά η ΩΡΑ. Κρίμα για όσους έμειναν χωρίς δουλειά πάλι....

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Εσύ που ακούς Νικολακόπουλο, Τσόχο, Χριστόγλου κλπ έχεις πιο σφαιρική ενημέρωση????? Όσο αφορά την εμπάθεια άστο καλύτερα φίλε μου..........Καλύτερα να έκλεινε η μαλακία το Scorelive παρά η ΩΡΑ. Κρίμα για όσους έμειναν χωρίς δουλειά πάλι....
+1, επίσης δεν μπορώ να καταλάβω(ή μάλλον μπορώ αλλά δεν το ανέχομαι) γιατί, αφού ορισμένοι βλέπουν ότι δεν τους παίρνει, δεν μπαίνουν στην λογική των συγχωνεύσεων. Πρέπει σώνει και καλά να έχουμε 5 εφημερίδες για τον ΠΑΟ, 3 για την ΑΕΚ, 8 για τον ΟΣΦΠ, 5 "αντικειμενικές"... 

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Πως γίνεται μια ολόκληρη Γαλλία με τόσες ομάδες να έχει ΜΟΝΟ την L'equipe???????? Αλλά μας έχουν βρεί όλους θύματα και ψωμάκια και κάνουμε κάθε μέρα κατάθεση!!!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Οπωσδήποτε είναι θλιβερό να μένουν άνθρωποι χωρίς δουλειά (κυρίως οι νέοι γιατί τα λαμόγια- έμμισθοι διοικήσεων παε θα χωθούν σε κάποιο άλλο σχήμα)...

Αλλά ρε μάγκες, οι περισσότερες αθλητικές εφημερίδες ΔΕΝ διαβάζονται από άτομο που έχει IQ άνω του 50!
Δεν μου κάνει εντύπωση που κλείνουν κάποιες εφημερίδες αλλά το γεγονός ότι δεν κλείνουν περισσότερες..Και κατά την άποψή μου, οι αθλητικές φυλλάδες είναι μέρος του προβλήματος του ελληνικού αθλητισμού και ειδικά του ποδοσφαίρου...

Με το καλό να κλείσουν και ο Πρωταθλητής, το Ντέρμπυ και η άλλη η πράσινη η φυλλάδα που βγήκε πρόσφατα και το όνομά της μου διαφεύγει...

Και κάτι μου λέει πως οι περισσότερες φυλλάδες, αν στηρίζονταν μόνο στα έσοδα από πωλήσεις και διαφήμιση δεν θα εξέδιδαν ούτε καν 2ο φύλλο...

Με 10 και 20.000 φύλλα κυκλοφορίας ούτε έντυπο για το πλέξιμο δεν συντηρείται.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Οπωσδήποτε είναι θλιβερό να μένουν άνθρωποι χωρίς δουλειά (κυρίως οι νέοι γιατί τα λαμόγια- έμμισθοι διοικήσεων παε θα χωθούν σε κάποιο άλλο σχήμα)...

Αλλά ρε μάγκες, οι περισσότερες αθλητικές εφημερίδες ΔΕΝ διαβάζονται από άτομο που έχει IQ άνω του 50!
Δεν μου κάνει εντύπωση που κλείνουν κάποιες εφημερίδες αλλά το γεγονός ότι δεν κλείνουν περισσότερες..Και κατά την άποψή μου, οι αθλητικές φυλλάδες είναι μέρος του προβλήματος του ελληνικού αθλητισμού και ειδικά του ποδοσφαίρου...

Με το καλό να κλείσουν και ο Πρωταθλητής, το Ντέρμπυ και η άλλη η πράσινη η φυλλάδα που βγήκε πρόσφατα και το όνομά της μου διαφεύγει...

Και κάτι μου λέει πως οι περισσότερες φυλλάδες, αν στηρίζονταν μόνο στα έσοδα από πωλήσεις και διαφήμιση δεν θα εξέδιδαν ούτε καν 2ο φύλλο...

Με 10 και 20.000 φύλλα κυκλοφορίας ούτε έντυπο για το πλέξιμο δεν συντηρείται.

Πράσινη λέγεται η καινούρια φυλλάδα...........καλά το είπες ;)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ευτυχως να κλεισουν και οι υπολοιπες...
STR81977 Η Πρασινη του Γιανακο,

WALKER

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
δεν πήγα εγώ την κουβέντα εκει μίλησα για οπαδικά εντυπα κια η αντικειμενική αρχή της κιτρινόμαυρης ιστοσελίδας επιτέθηκε για άλλη μια φορά άνανδρα χωρίς να δεί τα πραγματικά γεγονότα. μίλησα για οπαδικά έντυπα δεν χρωμάτισα οπως ο νικ που έβαλε και το σήμα της μαλακίας στον πρωταθλητή που δεν διαβάζω  ούτε για πλακα αλλα έχει πλάκα που προσπαθείτε να δείξετε το άσπρο μαύρο. ευτυχώς σας πήρανε χαμπάρι.
οσον αφορά για δίκαια εργαζομένων με τον νικ τους βλεπω ουρά στον ΟΑΕΔ,έχει γερά επιχειρήματα  :2funny: :2funny: :2funny:

:idiot: :uglystupid: :idiot: και σας απαντώ
:jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom