Για πλακα.Εμενα θα ειναι ο πεμπτος μου μαραθωνιος μετα απο 8 χρονια αποχής.Τρέχει κανεις μαραθώνιο;
22.000 οτι θα στηθουν στην εκκινηση αντι για 8.000 πριν 8 χρονια...τρελη διαφορα
Για πλακα.Εμενα θα ειναι ο πεμπτος μου μαραθωνιος μετα απο 8 χρονια αποχής.Τρέχει κανεις μαραθώνιο;
Έλα ρε φίλε, έχει τόσο μεγάλη συμμετοχή ο κλασικός μαραθώνιος;Για πλακα.Εμενα θα ειναι ο πεμπτος μου μαραθωνιος μετα απο 8 χρονια αποχής.
22.000 οτι θα στηθουν στην εκκινηση αντι για 8.000 πριν 8 χρονια...τρελη διαφορα
Μπράβο φίλε.Έτρεξα χθες 10αρι.52 min
Πολύ καλός χρόνος και μπράβο σου!Έτρεξα χθες 10αρι.52 min
Πάντως όσοι πάνε Μαραθώνιο, οι πιο πολλοί έχουν ένα "τρελό σκάλωμα" με τη φάση όλη. Και σας το λέω εγώ που έχω σώμα και στυλ καθαρά δρομικό - απλά ποτέ μου δεν επέτρεπα στον εαυτό μου να υποστεί τέτοιο σακατηλίκι.
Βέβαια, όπως για όλα στη ζωή πρέπει να "ακους" και το σώμα σου. Δεν είναι όλοι για όλα.Όλα τα σπόρ είναι εθιστικά.
Κάποια στιγμή έκανα πάνω από 60χλμ την εβδομάδα.
Έχω κάνει αρκετούς Μαραθώνιους, Ημιμαραθώνιους, 10άρια και 5άρια.
Έβγαινα με όλες τις καιρικές συνθήκες ακόμα και αργά το βράδυ.
Αξέχαστα κάποια τρεξίματα με -5° στη Δανία μέσα σε αλπικό τοπίο.
Βέβαια, όπως για όλα στη ζωή πρέπει να "ακους" και το σώμα σου. Δεν είναι όλοι για όλα.
Προσωπικά είμαι υπερ της "ελεγχόμενης υπερβολής" - και όχι από ένα βίτσιο να τρέχεις μετά σε ορθπεδικούς πχ
Αυτό μάλιστα. Εγω ξέρω τυπαίο που τρέχει 4 ωρες σε διάδρομο γυμναστηριου μέρα παρα μέρα....Το τρέξιμο στο δρόμο είναι αρκετά βαρετό.
Αξέχαστα τα μοναχικά τρεξίματα σε φρέσκο μαλακό χιόνι.
Μάραθον ρε Πάνο Μιχαλόπουλε του bou.Τι σερί έχεις Μάρκο;
Εγώ λέω να ανοιξω πατοι-σερι...
Περπάτημα λες 8χλμ?ε ναι πρωι και βράδυ. αλλες φορες 4 αλλές 5 και συχνα και 6 χλμ. κατά μεσο ορο 2 ωρες την ημέρα συνολο.
Μιλάμε για τον υπέρτατο ανώμαλο.....Αυτό μάλιστα. Εγω ξέρω τυπαίο που τρέχει 4 ωρες σε διάδρομο γυμναστηριου μέρα παρα μέρα....