Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.836
- Πόντοι
- 6.536
Πέρσι,πρόπερσι Έλληνες.BBC για μια ακόμα χρονιά νικητής.
Πέρσι,πρόπερσι Έλληνες.BBC για μια ακόμα χρονιά νικητής.
Εσένα κάπου σε ξέρω.Όλα τα σπόρ είναι εθιστικά.
Κάποια στιγμή έκανα χαλαρά πάνω από 60χλμ την εβδομάδα.
Έχω κάνει αρκετούς Μαραθώνιους, Ημιμαραθώνιους, 10άρια και 5άρια.
Έβγαινα με όλες τις καιρικές συνθήκες ακόμα και αργά το βράδυ.
Αξέχαστα κάποια τρεξίματα με -5° στη Δανία μέσα σε αλπικό τοπίο.
Αν ζεις Αθήνα ναι.Πάντως όσοι πάνε Μαραθώνιο, οι πιο πολλοί έχουν ένα "τρελό σκάλωμα" με τη φάση όλη. Και σας το λέω εγώ που έχω σώμα και στυλ καθαρά δρομικό - απλά ποτέ μου δεν επέτρεπα στον εαυτό μου να υποστεί τέτοιο σακατηλίκι.
Νταξει Μάρκο ήρεμα.. απλά δεν σου το χα για 42 χλμΜάραθον ρε Πάνο Μιχαλόπουλε του bou.
Φέτος ήταν να κατέβω 10αρι αλλά λίγο ράβδος και ένα προβληματάκι στον αστράγαλο,έκατσα στα πίτς....
To 2013, νέος τότε, 40 χρονών, έκανα 3.500 χλμ τα περισσότερα σε έναν χρόνο. Δεν σταμάτησα μέρα, για γάλα μπορεί να έβγαινα και να έκανα 10χ΄λμ. Και τώρα τα 10χ΄λμ τα έχω παιδική χαρά, αλλά με άλλους χρόνους βέβαια. Ώραίο πράγμα να μπορείς να γυρίσεις την Αθήνα με τα πόδια.
Ναι όντως, άκρως εθιστικό. Αν το καλοσκεφτείς βέβαια, το να κάνεις δέκα χιλιόμετρα με μια ανάσα δεν είναι κάτι που το συναντάς εύκολα. Τουναντίον.Έτσι και εγώ έβγαινα βράδια και έγραφα χαλαρά 12-14 χλμ και ένιωθα απίστευτη ευεξία.
Το συναίσθημα μοναδικό.
Καθάριζε και το μυαλό από πολλές αρνητικές σκέψεις.
Ναι όντως, άκρως εθιστικό. Αν το καλοσκεφτείς βέβαια, το να κάνεις δέκα χιλιόμετρα με μια ανάσα δεν είναι κάτι που το συναντάς εύκολα. Τουναντίον.
Σωστά.
Αλλά δεν γίνεται αυτό από την μία στιγμή στην άλλη.
Ξεκινάς με πολύ μικρές αποστάσεις και χτίζεις σιγά σιγά τα χιλιόμετρα.
Χρειάζεται πολύ θέληση, υπομονή και επιμονή για να φτάσεις στο σημείο να τρέχεις 10 χλμ εκτός αν ασχολείσαι από μικρός με τον αθλητισμό.
Όμως τα οφέλη από το συχνό τρέξιμο είναι πολλαπλά.
Έκανα και πολύ γυμναστική.
Μάλιστα κάποια στιγμή είχα φτάσει να κάνω και 1,000 κοιλιακούς.
Τώρα 60+ ετών πλέον κάνω χαλαρά 5 σέτ των 30 επαναλήψεων push ups χωρίς κόπο.
Σε έχει φάει το περπάτημα και τα ΜΜΜ enterpreneur της κακιάς ώρας αχαΠαλια ετρεχα, συνηθως 5χλμ 3 φορες τη βδομαδα. Το πιο ωραιο πραγμα.
Ειμαι εθισμένος.Νταξει Μάρκο ήρεμα.. απλά δεν σου το χα για 42 χλμ
Πώς πήγε ο ράβδος;
Είμαι αρκετά βέβαιος ότι δεν έχεις όχι μόνο καμία σχέση εμφανησιακά(και πιθανώς νοητικά) με την ηλικία σου, αλλά και με ηλικίες 20++ χρόνια νεότερες.Σωστά.
Χρειάζεται πολύ θέληση, υπομονή και επιμονή για να φτάσεις στο σημείο να τρέχεις 10 χλμ εκτός αν ασχολείσαι από μικρός με τον αθλητισμό.
Το μυστικό ειναι η διαλειμματική.Σωστά.
Σιγά την πόλη!!!Μια χαρα παραλύει μια πολη για οποιοδηποτε λογο, το σκ ο μαραθωνιος αυριο οι παλαιστινιοι μετα οι 17ν μετα ο γρηγοροπουλος οι εκπαιδευτικοι κλπ κλπ και καθε μερα διαλυουν μια πόλη .