Νέα

Κλάρα θεά του έρωτα! Μαύρη με real sex attitude!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ISO9002
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 172
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
και περα απο ενας ανθυγιεινος γοριλλας ειμαι και ανορθογραφος  :2funny:

chrisvnv

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
μολις γυρισα απο κλαρα
λοιπον η τυπισσα εχει οντως αυτο το gfe που μου εκανε πολυ εντυπωση!!

τα καναμε ολα με προφυλαξη βεβαια δεν της ειπα τιποτα για ακαποτα -δεν με ενδιαφερει ετσι κι αλλιως- αλλα ειναι ΟΝΤΩΣ ενα πραγματικο value στα 20 ευρω!!!

βεβαια τα τρελλα βυζομπαλα που λενε τα παιδια θα τα ηθελα πιο μεγαλα!! χεχε αλλα ενταξει μην τα θελουμε ολα δικα μας!! η τυπισσα ειναι super πολυ friendly και θα ξαναπαω!!

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
χμμμμ να τα σκασω τα 100 σε αυτο που ανακαλυψα διπλα στο σπιτι μου ή να τα καταθεσω στην κλαρα.... δυσκολα τα πραγματα....

InAthens

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
χμμμμ να τα σκασω τα 100 σε αυτο που ανακαλυψα διπλα στο σπιτι μου ή να τα καταθεσω στην κλαρα.... δυσκολα τα πραγματα....
Φίλε geremy δεν μας λες τί είναι αυτό που ανακάλυψες για να σε βοηθήσουμε στην  απόφασή σου!!!  :think:

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
τροκαντερο - ποσειδωνος 20-21.... δε το ανακαλυψα βασικα... μου το υποδειξαν στο thread "μασατζιδικα που γαμας". δεν εχω παει αλλα μιας και ειναι κοντα θελω να δω.

μενω καπου 2 τετραγωνα πιο πανω και δεν ειχα παρει χαμπαρι... και παντα αναρωτιομουν τοσες ξενες στην περιοχη κτλ :P

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Oι μάυρες πάντως είναι δύναμη στο γαμησι και στο να σε καβλώνουν.αφού σε μπαλαμούτιασε έξω απο το δωμάτιο, φαντάσου τι θα έκανε μέσα μαζί σου...................

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
τροκαντερο - ποσειδωνος 20-21.... δε το ανακαλυψα βασικα... μου το υποδειξαν στο thread "μασατζιδικα που γαμας". δεν εχω παει αλλα μιας και ειναι κοντα θελω να δω.

μενω καπου 2 τετραγωνα πιο πανω και δεν ειχα παρει χαμπαρι... και παντα αναρωτιομουν τοσες ξενες στην περιοχη κτλ :P
Και 'γώ ακριβώς στη γειτονιά μένω. Λές να πάμε παρέα;

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.951
Πόντοι
6.925
Είναι απίστευτο και τρομακτικότατο, πως όσες φορές και να έχουμε δηλώσει σε αυτό το thread ότι δεν γουστάρουμε τρομολάγνους και αστυνόμους του π0ύτσου μας, αυτοί σαν καταραμένα μυγάκια, εισβάλουν και ενοχλούν με τις ιατροφιλοσοφίες τους.

Για την Κλάρα βρε αδελφέ, έχεις να πεις κάτι; Αν όχι, ΝΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΚΑΠΟΤΟ, ΦΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ! ΄

Να είσαι καλά πάτερ του ασφαλούς σεξ που μας ενημέρωσες!

Υπενθυμίζω για να μην ξεχνιόμαστε: Όλοι στο άθλημα του μπούρδελινκ, στο ίδιο καζάνι βράζουμε.. Πιο ΗΘΙΚΟΙ Ή πιο ΑΝΗΘΙΚΟΙ δεν υπάρχουν. Πιο ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ Ή πιο ΚΑΘΑΡΟΙ δεν υπάρχουν.

Είναι σαν να την "λέει" ο Χίτλερ στον Τζέκις Χαν για την γενοκτονία στου κινέζους!
[size=10pt]-Τζέκις! σκότωσες 13 εκατομμύρια κινέζους! Αυτό ήταν υπερβολή! Μέχρι τα 6-7 εκατομμύρια το καταλαβαίνω.. Αλλά αυτός ο αριθμός μου προκαλεί ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟ! Ντροπή σου Τζέκις![/size]

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ: Την θέα την Κλάρα! Με τα σούπερ βυζόμπαλα και την γλώσσα που τα στραγγίζει όλα! Που τα καταπίνει και σε κοιτάει στα μάτια! Που δίνει κώλο και το χαίρεται! Για αυτή την Κλάρα...

Συνάδελφοι έγραψα οτι πραγματικά ζηλευω γιατί όντως ετσι ειναι. Εχω οικογενεια ειναι αδυνατον να θετω σε κινδυνο την προσωπικη μου υγεια και κατεπεκταση της γυναικας μου και του παιδιου μου, ηδη και που παω ποτε ποτε ειναι πολυ. Παλαιοτερα το εκανα οταν ημουν στ@@@@δια μου.

Την Κλαρα την πηρα και περασα το θριλερ που ανεφερα πιο πανω και πραγματικα θα την ξαναπερνα αν ημουν αλλιως σε οτι πιο φουλ υπαρχει, γιατι ειναι περιπτωση που δεν την χανεις.

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Και 'γώ ακριβώς στη γειτονιά μένω. Λές να πάμε παρέα;

ας μαζευτουμε μερικοι ακομα και να παμε γκρουπ για γιουρια :P

περα απο πλακα, μικτα τα ακουω για εκει... αλλοι λενε οτι ειναι καλα και αλλοι λενε οτι οι γκομενες ειναι ξενερα.

μονο που ολοι συμφωνουν οτι ειναι καθαρα.

αν ηταν στα 50 οι τιμες θα ειμουν εκει ηδη, αλλα με τιμες να παιζουν 80-110 καπου με μπλοκαρει. οχι απο οικονομικο, αλλα το να σκασω 80+ και να μην το ευχαριστηθω ενω ξερω οτι με τα μισα αλλες οπως η κλαρα μου κανουν παπαδες....

Επισκέπτης
το εξτρακι ειναι 50 ευρω??? κανει παζαρια??? κωλαρακι δινει????

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
εμενα συνολο 50 για τους αλλους δε γνωριζω :grin:
και για κωλο δε ξερω αλλα θελω να μαθω. δακτυλα τρωει παντος.

και ο iso νομιζω λεει οτι κανει παζαρια. εγω πηγα καβλωμενος με οσα ειχαν πει τα παιδια εδω και δεν ηθελα να την ριξω και πραγματικα το χαρικα.

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ξενερα...

ξαναπερασα απο την κλαρα σημερα το απογευμα και η τυπισα ηταν χαλαρα σε come-down απο κατι.... πολυ πιθανο κοκα. δεν ηξερε που παν τα 4, δεν αφηνε να την ακουμπισεις, βιαστικη, τιποτα απο μπλα μπλα, πιπα μετρια και ασ αφησουμε το sex οπου το οτι τελειωσα ηταν ψυχικο οχι σε αυτην αλλα στα λεφτα που εδωσα.

μεγαλη ξενερα, και δε με βλεπω για ξανα προς τα εκει συντομα.

ασε που μετα εκανα μασαζ και ηταν πολυ καλυτερο... α ρε papageorge ειχες δικαιο γαμω τα ρασα σου τραγοπαπα :cheesy::grin:

delaxo

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
1
Sanitas Wrap παιδια... οπως η πουτανα κανει πιπα με καποτα εμεις γλυφομουνι με wrap ( την διαφανη ζελατινα για τα τροφιμα) και γλυφεις και το πιο επικυνδυνα μουνι η κολο χωρις προβλημα!
Αλλη μια συμβουλη επιτυχιας απο τον κομητα Βρονσκυ
Χαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχα Τι ειπες τωρα ρε μεγάλε, Εισαι Θεος !! :dancing: :dancing:

Επισκέπτης
το κλαρακι τι κανει??? πηγα πριν μια βδομαδα και δεν την ειδα στο μπουρδελο της!!! ειναι διακοπες??? ξερει κανεις ποτε θα γυρισει???

OP
OP
I

ISO9002

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
30
Like
6
Πόντοι
11
Ναι με ενδιαφέρει και εμένα το πότε θα γυρίσει η Κλάρα (η θεά του έρωτα).

Όποιος το ξέρει ας ενημερώσει

Ripper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Κριτικές
20
Like
604
Πόντοι
311
Η Κλάρα η ψωλέττα επέστρεψε !!!

OP
OP
I

ISO9002

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
30
Like
6
Πόντοι
11
Εχω χάσει επεισόδια. "Παιζει" η Κλάρα τώρα;

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
Συναγωνιστες καλημερα και χρονια πολλα δυστυχως δεν υπαρχει σανιτας στο σπιτι αρα θα ειμαι νορμαλ με την κλαρα πειτε μου τι ωρα παιζει για να κανω ενα γρηγορο τσεκ. Οσο για τον συναγωνιστη ισο εχω να πω " μαγκα μην μασας τιποτε αστους να λενε " εχω γνωστο που ταχει με μαυρη πρωην πουτανα η οποια ειναι πολυ πιο καθαρη απο την καριολα που τα ειχε προηγουμενως που τον ειχε κολλησει μυκητες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom