Νέα

Κλάρα θεά του έρωτα! Μαύρη με real sex attitude!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ISO9002
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 172
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.965
Πόντοι
6.925
Με τα ακοποτα κινδυνευεις να παρασημοφορηθεις.
Τα προφυλακτικα σπανε το ενα μετα το αλλο.
Με τις μπογιες, αρωματα και φρου-φρου που φορανε οι γκομενες/πουτανες κινδυνευεις απο κρανιοεγκεφαλικες κακωσεις.
Δυσκολη η ζωη σημερον...
(Αληθεια αυτη τη χρυσοσκονη γιατι την φορανε;)   :idiot:

Extreme sport το burdeling

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.965
Πόντοι
6.925
Γιατί να μην τη φοράνε και οι γυναίκες-γκόμενές μας;  :grin:
Οιωνεί π@@@@ες είναι κι αυτές :boobies:

Για να μας σταμπαρουνε οι "άλλες". Ξέρουν τι κάνουν οι π@@@νες. Αν αυτές κάνουν κάτι τότε θα φορέσουν.

arxidoulis

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
την πηρα Πεμπτη πρωι στο γνωστο μπουρδελακι(προσοχη μπαινοντας και βγαινοντας μην βαρεσετε κανενα κεφαλι στα ντουβαρια!).Το μαυρακι τα κανει ΟΛΑ εκτος απο λοκο και συμφερει!Με 30 ευρω εξτρα επειτα απο σχετικο παζαρι(ξεκινησε απο 50) μου πηρε ακαποτο τσιμπουκι και την εχυσα ΜΕΣΑ στο στομα μαγκες.Η απολυτη καβλα!Δεχεται ανετα γλυφομουνι και κωλοδαχτυλα και αντεχει και στο σκληρο γαμησι!Σαν να γαμουσα τη γκομενα μου μαγκες!Εφυγα μουσκεμα απο τον ιδρωτα και απολυτα ικανοποιημενος!

arxidoulis

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
σταν μειον το κραγιον ντουκοχρωμα που μου εκανε θηλες και πουτσο ουρανιο τοξο και ειδα και επαθα να το βγαλω.το σωβρακο πηγε στα σκουπιδια γεματο κοκκινιλες!

Επισκέπτης
Το μαυρακι τα κανει ΟΛΑ εκτος απο λοκο και συμφερει!Με 30 ευρω εξτρα επειτα απο σχετικο παζαρι(ξεκινησε απο 50) μου πηρε ακαποτο τσιμπουκι και την εχυσα ΜΕΣΑ στο στομα μαγκες.Η απολυτη καβλα!Δεχεται ανετα γλυφομουνι και κωλοδαχτυλα και αντεχει και στο σκληρο γαμησι!Σαν να γαμουσα τη γκομενα μου μαγκες!Εφυγα μουσκεμα απο τον ιδρωτα και απολυτα ικανοποιημε νος!
-----
Σύμφωνοι- απλά δεν ξέρω αν  θα πρέπει να θριαμβολογούμε - και με θαυμαστικά -, για ακάποτα -
και για χύσιμο στο στόμα - και για  γλυφομούνι , όταν δει κανείς πόσους και ποιούς παίρνει η  Κλάρα  καθημερινά,
και σε ποιόν χώρο, - και άμα κοιτάξεις λίγο στο φώς  ,το  τι έχει  , και το πώς είναι η κατάσταση
κάτω από τους νιπτήρες σε αυτά τα δωμάτια- στα οποία βέβαια πατάς αφού δεν υπάρχει καθόλου -πουθενά  αλλού χώρος...
just think abou it- πολλά γράφονται εδώ ,σχετικά  για τις παραπάνω πρακτικές ,αυτές τις μέρες...

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
την πηρα Πεμπτη πρωι στο γνωστο μπουρδελακι(προσοχη μπαινοντας και βγαινοντας μην βαρεσετε κανενα κεφαλι στα ντουβαρια!).Το μαυρακι τα κανει ΟΛΑ εκτος απο λοκο και συμφερει!Με 30 ευρω εξτρα επειτα απο σχετικο παζαρι(ξεκινησε απο 50) μου πηρε ακαποτο τσιμπουκι και την εχυσα ΜΕΣΑ στο στομα μαγκες.Η απολυτη καβλα!Δεχεται ανετα γλυφομουνι και κωλοδαχτυλα και αντεχει και στο σκληρο γαμησι!Σαν να γαμουσα τη γκομενα μου μαγκες!Εφυγα μουσκεμα απο τον ιδρωτα και απολυτα ικανοποιημενος!

Ρε φίλε ειλικρινά τώρα:
Το σκέφτηκες καλά αυτό που έκανες και το ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ;
ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΗ ΑΚΑΠΟΤΟ ;
Χωρίς παρεξήγηση.....σου χρειάζεται λεπίδι.

loudowikos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Δηλαδή είτε με κραγιόν είτε με αφροδίσιο το παράσημο θα το πάρεις μαζί σου ε?

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
ΟΧΙ καποτες σε μπουρδελα και στουντιο!
ΝΑΙ στα γλυφομουνια σε πουτανες!
ΟΧΙ σε οποιαδηποτε προφυλαξη!
ΝΑΙ για να εχετε το κεφαλι σας ησυχο!

bourdeliaris77

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0

σε λίγο θα παίζουμε ομαδικά ρώσικη ρούλέτα....

MasterC

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
9
Πόντοι
1
Το μαυρακι τα κανει ΟΛΑ εκτος απο λοκο και συμφερει!Με 30 ευρω εξτρα επειτα απο σχετικο παζαρι(ξεκινησε απο 50) μου πηρε ακαποτο τσιμπουκι και την εχυσα ΜΕΣΑ στο στομα μαγκες.Η απολυτη καβλα!Δεχεται ανετα γλυφομουνι και κωλοδαχτυλα και αντεχει και στο σκληρο γαμησι!Σαν να γαμουσα τη γκομενα μου μαγκες!Εφυγα μουσκεμα απο τον ιδρωτα και απολυτα ικανοποιημε νος!

Νο ypatis.......no party....Αντε να γαμήσεις καμια γκόμενα σου τώρα χωρίς καπότα....

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Μάγκες, έχυσα μια πρεζού στην Ομόνοια μέσα της, έκανα σεξ ακάποτο φυσικά.Υπάρχει κίνδυνος να μείνει έγκυος? :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :crazy: :crazy: :crazy:

Εννοείται πως κάναμε γλωσσοφίλια, γλυφομούνι, γλυφοκώλι.......... :idiot: :idiot: :idiot:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Δεν παίζεστε με τίποτα!!!

σας έχει χτυπήσει η κάβλα κατακέφαλα  :headbang:  :uglystupid:

edit

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καθημερινα μπαινω στο site γιατι μα αρεσει να μαθενω κανενα νεο για κανενα stoudio η κανενα καλο κοριτσακι και πολλες φορες  απλος για να περναει η ωρα μου ευχαριστα.
Αλλα οταν διαβαζω οτι ο τυπος πηρε γυναικα και μαλιστα απο την ομονοια κατα τα αυτον τον τροπο ε τη να πω ο θεος ας τον συνχωρεσει
γιατι κατα την ταπεινη μου γνωμη αν πεσεις απο αεροπλανο χωρις αλεξιπτωτο εχεις μια πιθανοτητα να σωθεις αν ομως κανεις τετοιες κινησεις σαν τις παραπανω ε τοτε δεν εχεις καμια πιθανοτητα ζωης  :headbang: :headbang: :headbang:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
η εκτος και αν ειναι απελπισμενος απ την ζωη του και δεν ξερει με τι τροπο να βαλει τελος..!!

Επισκέπτης
Βρε παιδιά δεν καταλάβατε την ειρωνεία του Jules-Jordan; 'Ελεος!

pad123

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Το θεμα ειναι οτι οι συγκεκριμενες αποψεις εκφραζονται συνεχως στα σοβαρα απο παρα πολα ατομα και εχουμε χασει τα αυγα και τα πασχαλια για το αν ειναι πλακα η οχι.Το πιο τρανταχτο παραδειγμα ειναι αυτου που ελεγε για το γλυφομουνι που πηρε στη μαυρη και το παιζε και μαγκας λεγοντας σε μας τους αλους οτι εχουμε επιλεξει ολοι το ιδιο επικινδυνο χομπυ και εχουμε την ιδια επικινδυνοτητα.ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ?Μερικοι ειναι για ψυχιατρειο.

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.344
Πόντοι
216
Μάλλον είναι αρκετά  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: θα έλεγα όχι για ψυχιατρείο!!! (Τα μεταδίδουν στις γκόμενες τους και πάει λέγοντας.....)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom