Επισκέπτης
Τι οιωνεί φίλε μου? Οι πιό ακριβές με τις λιγώτερες υπηρασίες. Και μου αρέσει που κάνουμε και παζάρια στις original....Γιατί να μην τη φοράνε και οι γυναίκες-γκόμενές μας;
Οιωνεί π@@@@ες είναι κι αυτές
Τι οιωνεί φίλε μου? Οι πιό ακριβές με τις λιγώτερες υπηρασίες. Και μου αρέσει που κάνουμε και παζάρια στις original....Γιατί να μην τη φοράνε και οι γυναίκες-γκόμενές μας;
Τι οιωνεί φίλε μου? Οι πιό ακριβές με τις λιγώτερες υπηρασίες. Και μου αρέσει που κάνουμε και παζάρια στις original....
Με τα ακοποτα κινδυνευεις να παρασημοφορηθεις.
Τα προφυλακτικα σπανε το ενα μετα το αλλο.
Με τις μπογιες, αρωματα και φρου-φρου που φορανε οι γκομενες/πουτανες κινδυνευεις απο κρανιοεγκεφαλικες κακωσεις.
Δυσκολη η ζωη σημερον...
(Αληθεια αυτη τη χρυσοσκονη γιατι την φορανε;)
Γιατί να μην τη φοράνε και οι γυναίκες-γκόμενές μας;
την πηρα Πεμπτη πρωι στο γνωστο μπουρδελακι(προσοχη μπαινοντας και βγαινοντας μην βαρεσετε κανενα κεφαλι στα ντουβαρια!).Το μαυρακι τα κανει ΟΛΑ εκτος απο λοκο και συμφερει!Με 30 ευρω εξτρα επειτα απο σχετικο παζαρι(ξεκινησε απο 50) μου πηρε ακαποτο τσιμπουκι και την εχυσα ΜΕΣΑ στο στομα μαγκες.Η απολυτη καβλα!Δεχεται ανετα γλυφομουνι και κωλοδαχτυλα και αντεχει και στο σκληρο γαμησι!Σαν να γαμουσα τη γκομενα μου μαγκες!Εφυγα μουσκεμα απο τον ιδρωτα και απολυτα ικανοποιημενος!
την πηρα Πεμπτη πρωι στο γνωστο μπουρδελακι(προσοχη μπαινοντας και βγαινοντας μην βαρεσετε κανενα κεφαλι στα ντουβαρια!).Το μαυρακι τα κανει ΟΛΑ εκτος απο λοκο και συμφερει!Με 30 ευρω εξτρα επειτα απο σχετικο παζαρι(ξεκινησε απο 50) μου πηρε ακαποτο τσιμπουκι και την εχυσα ΜΕΣΑ στο στομα μαγκες.Η απολυτη καβλα!Δεχεται ανετα γλυφομουνι και κωλοδαχτυλα και αντεχει και στο σκληρο γαμησι!Σαν να γαμουσα τη γκομενα μου μαγκες!Εφυγα μουσκεμα απο τον ιδρωτα και απολυτα ικανοποιημενος!
Το μαυρακι τα κανει ΟΛΑ εκτος απο λοκο και συμφερει!Με 30 ευρω εξτρα επειτα απο σχετικο παζαρι(ξεκινησε απο 50) μου πηρε ακαποτο τσιμπουκι και την εχυσα ΜΕΣΑ στο στομα μαγκες.Η απολυτη καβλα!Δεχεται ανετα γλυφομουνι και κωλοδαχτυλα και αντεχει και στο σκληρο γαμησι!Σαν να γαμουσα τη γκομενα μου μαγκες!Εφυγα μουσκεμα απο τον ιδρωτα και απολυτα ικανοποιημε νος!