Νέα

Κλάρα θεά του έρωτα! Μαύρη με real sex attitude!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ISO9002
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 172
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.938
Πόντοι
6.925
Επί τέλους ρε παιδιά φτιάχτε ένα thread όπου θα μαλώνετε τους ανόητους που κάνουν τα πάντα με τάνες χωρίς προστασία. Μπαίνεις να διαβάσεις το post το οποίο αφορά κορίτσια ή σπίτια και πέφτεις σε 1-2 σελίδες κύρηγμα. Καταντάει αφόρητα βαρετό.  :tickedoff:
Βέβαια πρέπει να λέγονται αυτά δεδομένου ότι υπάρχουν και μικρά παιδιά εδώ μέσα αλλά μην τραβιέται τόσο. Εχει γίνει το κράξιμο από την 1η σελίδα, τώρα με τον arxidouli πάλι τα ίδια :(

OP
OP
I

ISO9002

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
30
Like
6
Πόντοι
11
Οι κομπλεξικοί ημιΔόκτωρες των Αφροδίσιων έχουν κατακλύσει το site.

Επαναλαμβάνω: Αφεντικά στον πο$τσο μου ΔΕΝ βάζω.

Ηθικολόγοι να το παίξετε αλλού. Όλοι στο ίδιο καζάνι είμαστε, και με το ίδιο σπορ ασχολούμαστε.

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Όλοι στο ίδιο καζάνι είμαστε, και με το ίδιο σπορ ασχολούμαστε.
Αμα θες να βαλεις εσενα στο ιδιο καζανι με τους ΑΓΑΜΗΤΟΥΣ και ΤΡΟΜΠΕΣ που παιζουν τη ζωη τους κορονα γραμματα επειδη δεν εχουν ΓΚΟΜΕΝΑ να τους τα κανει καντο.
Τους αλλους που εχουν λυσει τετοια προβληματα και δεν τους τρεχουν τα σαλια μολις δουν πουτανα να τους κανει ναζια αστους να το επιλεξουν αυτοι καλυτερα.
Οσο για το σπορ για αλλους ειναι μια διεξοδος που και που ετσι για να υπαρχει και ποικιλια και για αλλους ειναι πρωταθλητισμος και καθημερινη ενασχοληση κατι που σαφως αφηνει εκτος απο θετικα και πολλα αρνητικα επισης.
Η υπερβολη ακομα και στις πουτανες κανει κακο.
Ο καθενας την ψωλη του και την υπογραφη του τη βαζει οπου θελει.
Εκει μονο φαινεται ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ.

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Μιας και ξαναρχισε το σχετικο thread, να επαναλαβω τα σχολια μου-τα ποσταρα στην Ημερησια Ενημερωση για Μπουρδελα- για Κλαρα, απο χθεσινη επισκεψη, γυρω στις 11.00'.Και αυτη και ο χωρος ηταν καθαρα, δεν ηταν "επιθετικη" για γλυφομουνια, ακαποτα,κλπ, βεβαια δεν τα ζητησα κιολας.Αρνηση για "κωλουρι". Για Ε 20, ικανοποιητικη αποδοση.Ποια Βραζιλια και Τζαμαικα ? Ολες ειναι απο Νιγηρια η χωρες της Δυτικης Αφρικης η Κενυα.

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
Μιας και ξαναρχισε το σχετικο thread, να επαναλαβω τα σχολια μου-τα ποσταρα στην Ημερησια Ενημερωση για Μπουρδελα- για Κλαρα, απο χθεσινη επισκεψη, γυρω στις 11.00'.Και αυτη και ο χωρος ηταν καθαρα, δεν ηταν "επιθετικη" για γλυφομουνια, ακαποτα,κλπ, βεβαια δεν τα ζητησα κιολας.Αρνηση για "κωλουρι". Για Ε 20, ικανοποιητικη αποδοση.

Πέρασα σήμερα κατά τις 13:00 και η Κλάρα ήταν στο πόστο της... όπως πάντα φιλική και πρόθυμη... όπως πολύ σωστά λέει και ο φίλος Commander, μια χαρά είναι για 20Ε...

Ποια Βραζιλια και Τζαμαικα ? Ολες ειναι απο Νιγηρια η χωρες της Δυτικης Αφρικης η Κενυα.

Hello Africa tell me how you doing?  :2funny:  :2funny:  :2funny:

kolaz1

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Επίσκεψη σήμερα δευτέρα κατά τις 16.30 στην Κλάρα για πρώτη φορά. Για μαυρούλα, πολύ ωραίο μωρό, ωραίο σωματάκι, θαυμάσιο βυζάκι. Ξεκίνησε με τρύψιμο σώμα με σώμα στα όρθια, μετά βαθύ μπουκιτσι και δυνατό, δύο στάσεις με μέτρια συμμετοχή και τέλος. Γενικά συμπαθητική κοπέλα, πολλά υποσχόμενη, αλλά ήταν πάρα πολύ κουρασμένη. Χασμουριώταν όλη την ώρα, μου είπε ότι δεν είχε κοιμηθεί καλά χτες, δουλευε και συνεχόμενη βάρδια 10 το πρωί με 11 το βράδυ. Ξεθεωμένη, λογικό είναι να μην μπορεί να αποδώσει καλά. Νομίζω ότι σε πιό νορμάλ συνθήκες θα ήταν πιό καλή. Δεν έχω αρνητική εικόνα, αλλά η κούραση την έριξε, δεν ήταν τόσο καλή όσο την περιγράφουν εδώ. Σε άλλη στιγμή θα ξαναδοκιμάσω, ίσως να την πετύχω σε καλύτερη φάση. Γενική βαθμολογία 6/10

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.938
Πόντοι
6.925
Συνάδελφοι για μαύρη παιρνει 11/10. Το 6,5/10 που της δίνω πάει συγκριτικά με όλη την αγορά.

OP
OP
I

ISO9002

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
30
Like
6
Πόντοι
11
Τελικά από που είναι η Κλάρα; :-)

Καλύτερα να πηγαίνετε μέχρι τις 6.00 να την παίρνετε.. Μετά όντως κουράζετε (κάθε μέρα διπλοβάρδια!)

Το βυζί της όπως είπε και ο kolaz1 είναι εξαίσιο!

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.938
Πόντοι
6.925
Ως είπε και ο commander κατά νιγηρία μεριά ... Βραζιλιάνα το λέει και με προφορά για να τσιμπάμε.

OP
OP
I

ISO9002

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
30
Like
6
Πόντοι
11
κΚαι εγώ Νιγηρία την είχα κόψει. Αλλά έχει ρασταφάνι μαλιά και το ψιλοέχαψα ότι είναι από Τζαμάικα :-)

arxidoulis

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Μολις γυρισα απο ακαποτο μπουκιτσι με Κλαρα!Το κοριτσι οχι μονο τα παιρνει στο στομα αλλα και τα καταπινει κι ολας!Επαθα πλακα!Στα συν οτι σου καθαριζει με την γλωσσα ολο το πουτσοκεφαλο απο τα φλοκια και ετσι μπαινει το εργαλειο σχεδον πλυμμενο στο σλιπακι!Μετα απο αυτο τερμα ομως τα γλωσσοφιλα με την συγκεκριμενη.75 εΥρω το πακετο

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Μολις γυρισα απο ακαποτο μπουκιτσι με Κλαρα!Το κοριτσι οχι μονο τα παιρνει στο στομα αλλα και τα καταπινει κι ολας!Επαθα πλακα!Στα συν οτι σου καθαριζει με την γλωσσα ολο το πουτσοκεφαλο απο τα φλοκια και ετσι μπαινει το εργαλειο σχεδον πλυμμενο στο σλιπακι!Μετα απο αυτο τερμα ομως τα γλωσσοφιλα με την συγκεκριμενη.75 εΥρω το πακετο

Σκέφτηκες πόσα πουτσοκέφαλα καθάρισε με τη γλωσσίτσα της πριν καθαρίσει το δικό σου ???

Κι εγώ φίλε δεν συγκρατούσα την καύλα μου (πολύ παλιότερα), αλλά άκουσαν πολλά τ'αυτιά μου... Λίγο προσοχή ρε μάγκες...

Φιλικά πάντα.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.938
Πόντοι
6.925
Γιαυτό έχει κορμάρα η Κλάρα. Μπουκώνεται στην πρωτείνη και κάνει κάυσεις.
Συναγωνιστή arxidoulis είσαι τολμηρός. Αφού αποφάσισες να ρισκάρεις μπράβο που το κάνεις με την Κλάρα και όχι με μία της κλάσης Ζάνας, Αλεξάνδρας κλπ μπαζών.

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Ειπα και εγω να δω την κλαρα και παιδες η τυπισα το εχει!

Πηγα πριν καμια βδομαδα, 11 πρωι μην εχει κοσμο. Τρελα βυζομπαλα, παιχνιδια με γλωσσα, ανεση χρονου, ολα κομπλε!
Και το τσιμπουκι που κανει παιζει να ειναι απο τα καλυτερα... ο πουτσος μου ειναι ακομα ορθιος απο το ρουφιγμα.

Με 50 ακαποτο και αφου τα κατεβασε μια, μου ειπε να περιμενω 1 λεπτο, τσεκαρε για κοσμο και μετα μου εκανε μια θεικη 2η πιπα οπου δεν αφισε ουτε εκατοστο που να μη περασει η γλωσσα της. Στο τελος που ειπα να σκασω κατι παραπανω μου ειπε πως να τα κρατησω για να ξαναπερασω και οτι ειμαι "γλυκουλης"

Λεγατε για gf attitude αλλα αυτο δε το περιμενα.... :cheesy:
Κριμα που δεν παιζουν πιο πολλες σαν αυτην και εχουμε φτασει ως τα αυτια απο τα ξοανα....

OP
OP
I

ISO9002

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
30
Like
6
Πόντοι
11
Geremy μην ξεχνάς να ποιος άρχισε το thread,
και έριξε την είδηση για την Κλάρα ;-)

Είμαι ο Σέρλοκ Χολμς των πουτάνων! Ανακαλύπτω τις καλύτερες !!!!

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
εισαι iso... οπως λεει και το nick εχεις το iso9002 για quality standards! respect :cheesy:

OP
OP
I

ISO9002

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
30
Like
6
Πόντοι
11

Respect man!

http://[URL unfurl="true"]www.bc-enschede.nl/wenglish/grassroots/popculture_3h10304/3h1/korf_vanlochem/ali%20g.jpg[/img[/URL]]

:headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.938
Πόντοι
6.925
Παληκάρια πραγματικά ζηλεύω την τόλμη και α-νοησία που έχετε και τον δινετε ακαποτο, ειδικά στην Κλάρα που τ'αξιζει. Δυστυχώς δεν έχω τα νιάτα σας (φανταζομαι) και την ξενοιασιά σας (φαντάζομαι παλι ελαχιστες υποχρεωσεις, οχι οικογενεια κλπ.) Αν τα'χα θα τον εδινα και εγώ.

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
κοιτα free και δεν θελω να προσβαλω κανεναν, αλλα το τι κανω εγω η ο καθ ενας μας εδω ειναι καθαρα δικια μας υποθεση. ειμαι σε θεση να καταλαβενω το τι κανω και τι προκυπτει. απο εκει και περα, ο iso εδωσε info για μια κοπελα που πραγματικα ξεχωριζει αναμεσα στα εκατονταδες τσοκαρα που ειναι εκει εξω.

οποιος δε θελει, η να μη παει η να βαλει ενα rubber cat-suit και να κανει το ανθρωπινο προφυλακτικο. εμενα (και αλλους προφανος) η τυπισα με καβλωσε και αποφασισα να κανω οτι εκανα.

σ αυτο το thread εχει γραφτει κοντα 10 φορες οτι παρακαλουμε να μην αναφερθουν ξανα θεματα υγειας. Υπαρχει αλλο σχετικο forum μεσα στο bourdela για αυτα. οποιος γουσταρει να ειναι ο γιατρος ας παει εκει. κατι με θεματα υγειας εδω θα πρεπει να το λαμβανουμε ως off-topic κανονικα.

αυτα μονο και δεν θα ξαναπω κατι σχετικο σε αυτο το thread.

OP
OP
I

ISO9002

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
30
Like
6
Πόντοι
11
Είναι απίστευτο και τρομακτικότατο, πως όσες φορές και να έχουμε δηλώσει σε αυτό το thread ότι δεν γουστάρουμε τρομολάγνους και αστυνόμους του π0ύτσου μας, αυτοί σαν καταραμένα μυγάκια, εισβάλουν και ενοχλούν με τις ιατροφιλοσοφίες τους.

Για την Κλάρα βρε αδελφέ, έχεις να πεις κάτι; Αν όχι, ΝΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΚΑΠΟΤΟ, ΦΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ! ΄

Να είσαι καλά πάτερ του ασφαλούς σεξ που μας ενημέρωσες!

Υπενθυμίζω για να μην ξεχνιόμαστε: Όλοι στο άθλημα του μπούρδελινκ, στο ίδιο καζάνι βράζουμε.. Πιο ΗΘΙΚΟΙ Ή πιο ΑΝΗΘΙΚΟΙ δεν υπάρχουν. Πιο ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ Ή πιο ΚΑΘΑΡΟΙ δεν υπάρχουν.

Είναι σαν να την "λέει" ο Χίτλερ στον Τζέκις Χαν για την γενοκτονία στου κινέζους!
[size=10pt]-Τζέκις! σκότωσες 13 εκατομμύρια κινέζους! Αυτό ήταν υπερβολή! Μέχρι τα 6-7 εκατομμύρια το καταλαβαίνω.. Αλλά αυτός ο αριθμός μου προκαλεί ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟ! Ντροπή σου Τζέκις![/size]

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ: Την θέα την Κλάρα! Με τα σούπερ βυζόμπαλα και την γλώσσα που τα στραγγίζει όλα! Που τα καταπίνει και σε κοιτάει στα μάτια! Που δίνει κώλο και το χαίρεται! Για αυτή την Κλάρα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom