You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κλάρα θεά του έρωτα! Μαύρη με real sex attitude!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ISO9002
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 172
- Εμφανίσεις 23K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Το Κλάρα λέτε να βγαίνει από το κλαρίνο?
THANASIS(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εχω παρει την κλαρα 2 φορεσ και τισ δυο πολυ καλο γαμισι αλλα το μπουρδελο ειναι αθλιο και βρωμανε τα δωματια ...αν δεν δω νεο προιον δεν ξαναπαω...
sas1977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 43
- Πόντοι
- 16
Αν και δεν μου πολυαρέσουν οι μαυρούλες... πέρασα σήμερα κατά τις 12:00 από Φώκαιας & Αχαρνών (υπόγειο) και ήταν εκεί η Κλάρα...
Όντως ο χώρος έχει τα μαύρα του τα χάλια... και παραπέμπει σε σπίτια παλαιότερης δεκαετίας...
Η Κλάρα είναι αρκετά όμορφη με ωραίο βυζάκι και ακόμα ωραιότερη ρώγα... G.F.E. πάρα πολύ καλή (Deep Throat) πίπα, όλες οι στάσεις και υπέροχη θέα το θεσπέσιο κωλαράκι της στα τέσσερα...
Εξαιρετική περίπτωση για 20Ε...
Όντως ο χώρος έχει τα μαύρα του τα χάλια... και παραπέμπει σε σπίτια παλαιότερης δεκαετίας...
Η Κλάρα είναι αρκετά όμορφη με ωραίο βυζάκι και ακόμα ωραιότερη ρώγα... G.F.E. πάρα πολύ καλή (Deep Throat) πίπα, όλες οι στάσεις και υπέροχη θέα το θεσπέσιο κωλαράκι της στα τέσσερα...
Εξαιρετική περίπτωση για 20Ε...
free
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 150
- Like
- 2.937
- Πόντοι
- 6.925
Αν και δεν μου πολυαρέσουν οι μαυρούλες... πέρασα σήμερα κατά τις 12:00 από Φώκαιας & Αχαρνών (υπόγειο) και ήταν εκεί η Κλάρα...
Ούτε εμένα - λόγω απόδοσης & οσμής - αλλά φαίνεται αξίζει την δοκιμή.
Είναι πρωινή ή απόγευμα ή ότι κάτσει?
Το σπίτι αυτό είναι χάλια και πάντα χάλια έφερνε. 1-2 φορές έχω πάει χρόνια πολλά πριν, στην μόνη ασιάτισα που έχω βρει ποτέ.
sas1977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 43
- Πόντοι
- 16
Ούτε εμένα - λόγω απόδοσης & οσμής - αλλά φαίνεται αξίζει την δοκιμή.
Είναι πρωινή ή απόγευμα ή ότι κάτσει?
Καλημέρα φίλε free, μου είπε ότι θα είναι εκεί πρωινά...
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.074
- Πόντοι
- 42.697
Ωστε αυτά κάνεις τα μεσημέρια αντί να είσαι στο γραφείο?
Μαύρη-Μαύρη -Μαυρη μου έχεις κάνει τη ζωή μου.......
sas1977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 43
- Πόντοι
- 16
Ωστε αυτά κάνεις τα μεσημέρια αντί να είσαι στο γραφείο?
Μαύρη-Μαύρη -Μαυρη μου έχεις κάνει τη ζωή μου.......
free
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 150
- Like
- 2.937
- Πόντοι
- 6.925
Νασαι καλά sas1977 θα πάω αύριο.
bunny.bunny
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Για την κλαρα επειδη πηγα ηδη 2 φορες μετα την ενημερωση εδω, θα ψηφισω θετικοτατα. κανει πολυ καλη πιπα και οτι σταση ζητησεις, επισης και τις 2 φορες ηταν με το χαμογελο, παρολο που για αυτο τον μηνα δουλευει 2 βαρδιες δηλαδη 9.30 με 11.00 το βραδυ...
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
re paidia pou vriskete auth h klara?
στην πρωτη σελιδα του θρεντ..
ααα... και γραφε ελληνικος..
free
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 150
- Like
- 2.937
- Πόντοι
- 6.925
Σήμερα το πρωί περασα από το μαγαζί της και πραγματικά η αποδοση της δεν διέψευσε κανένα από εδώ μέσα. Πολύ καλό κορμί, στήθη τέλεια, ζεστή και καυλωτική.
Τι εντύπωση έχουμε οι περισσότεροι για τις μαύρες? Η Κλάρα καμία σχέση. Ξεπερνά πολλες βόρειες.
Μου είπε ότι είναι από Βραζιλία. Από την προφορά της δεν μπορεί να αποκλειστεί, αλλά δεν έχει σημασία. Στάσεις, φιλιά, χέρια κλπ. όλα ελευθερα.
Σχετικά με ακάποτα, γλυφομ..νια κλπ. δεν προκαλεί ή ρωτά ή καθοδηγεί. Φαντάζομαι οτι αν τα ζητησεις (κατα τα λεγομενα συναδελφων) θα τα κανει. Το δε σπίτι μπίχλα και βρωμα..
Η ωραία αίσθηση που μου άφησε εξελίχθηκε σε θριλερ...
Προσοχή οι παντρεμένοι! Ηταν φουλ στο γκλιτερ και γέμισα χρυσόσκονη στο κεφάλι (το πάνω) την οποία είδε η γυναίκα μου. Πλένομαι πάντα αλλα αυτή δεν εβγαινε... Τα μπάλωσα μια και δεν έκανα κενό χρόνου γιατι πήγα και χτύπησα κατευθείαν. Πηγαίνοντας στο μπανιο είδα στα στήθη μου - που τα πιπιλούσε - κραγίον που δεν έβγαινε με τπτ ώσπου τα έτριψα με οινοπνευμα. Τι στο καλό βάζει, σε μαρκάρει σαν βόδι...
Τι εντύπωση έχουμε οι περισσότεροι για τις μαύρες? Η Κλάρα καμία σχέση. Ξεπερνά πολλες βόρειες.
Μου είπε ότι είναι από Βραζιλία. Από την προφορά της δεν μπορεί να αποκλειστεί, αλλά δεν έχει σημασία. Στάσεις, φιλιά, χέρια κλπ. όλα ελευθερα.
Σχετικά με ακάποτα, γλυφομ..νια κλπ. δεν προκαλεί ή ρωτά ή καθοδηγεί. Φαντάζομαι οτι αν τα ζητησεις (κατα τα λεγομενα συναδελφων) θα τα κανει. Το δε σπίτι μπίχλα και βρωμα..
Η ωραία αίσθηση που μου άφησε εξελίχθηκε σε θριλερ...
Προσοχή οι παντρεμένοι! Ηταν φουλ στο γκλιτερ και γέμισα χρυσόσκονη στο κεφάλι (το πάνω) την οποία είδε η γυναίκα μου. Πλένομαι πάντα αλλα αυτή δεν εβγαινε... Τα μπάλωσα μια και δεν έκανα κενό χρόνου γιατι πήγα και χτύπησα κατευθείαν. Πηγαίνοντας στο μπανιο είδα στα στήθη μου - που τα πιπιλούσε - κραγίον που δεν έβγαινε με τπτ ώσπου τα έτριψα με οινοπνευμα. Τι στο καλό βάζει, σε μαρκάρει σαν βόδι...
Ryu
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13
- Πόντοι
- 2.007
Με τα ακοποτα κινδυνευεις να παρασημοφορηθεις.
Τα προφυλακτικα σπανε το ενα μετα το αλλο.
Με τις μπογιες, αρωματα και φρου-φρου που φορανε οι γκομενες/πουτανες κινδυνευεις απο κρανιοεγκεφαλικες κακωσεις.
Δυσκολη η ζωη σημερον...
(Αληθεια αυτη τη χρυσοσκονη γιατι την φορανε;)
Τα προφυλακτικα σπανε το ενα μετα το αλλο.
Με τις μπογιες, αρωματα και φρου-φρου που φορανε οι γκομενες/πουτανες κινδυνευεις απο κρανιοεγκεφαλικες κακωσεις.
Δυσκολη η ζωη σημερον...
Για να χωριζουν οι παντρεμενοι-δεσμευμενοι απο τις γυναικες-γκομενες και να εχουν περισσοτερη δουλεια.Ηδη εχω μετρησει 2 χωρισμους απο γκομενες για αυτη τη γαμημενη χρυσοσκονη.
bordelman
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
Για να χωριζουν οι παντρεμενοι-δεσμευμενοι απο τις γυναικες-γκομενες και να εχουν περισσοτερη δουλεια.Ηδη εχω μετρησει 2 χωρισμους απο γκομενες για αυτη τη γαμημενη χρυσοσκονη.
αυτος ειναι και ο ορισμος της πουτανιας χεχεχεχε
ξερουν ατές.
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Γιατί να μην τη φοράνε και οι γυναίκες-γκόμενές μας;
Οιωνεί π@@@@ες είναι κι αυτές