Νέα

Κλάρα θεά του έρωτα! Μαύρη με real sex attitude!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ISO9002
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 172
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
συναγωνιστες η κλαρα δουλευει κανονικα και ειναι πρωινη βαρδια στο υπογειακη της φωκαιας.
ειναι ενα πλυ αξιοπιτσιλιστο μαυρο πορνιδιο που διαφερει πολυ απο τις υπολοιπες μαυρουλες. στις υπηρεσιες της ειναι πολυ καλη, μονο αυτη την ψιλομυροδια να μην ειχε.

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
:)Καλησπέρα συναγωνιστές. Μόλις επέστρεψα από τσάρκα στα γνωστά τα στέκια... :P ήθελα να δω το Σοφάκι my love :jerking:αλλά λίγο πρν φύγω διάβασα για την Κλάρα έτσι φτάνοντας είπα να περάσω να ρίξω μια ματιά πριν πάω στη Σοφία. Ήταν εκεί βγήκε χαμογελαστή με νάζι και με έψησε... :boobies: Η κοπέλα όντως είναι όπως την περιγράφουν οι φίλοι. Πολύ καλή συμπεριφορά με πραγματικά ελεύθερα πιασήματα όχι σαν μερικές άλλες :jerking:. Πέρασα πολύ καλά δεν είχε φιλιά στο στόμα ούτε ακάποτο αλλά ήταν πολύ καλή. Όσες μαύρες έχω πάρει ήταν μπάζα, ίσως επιδή είναι από Άφρικα... η κοπέλα μου είπε ότι είναι από Βραζιλία. Την επόμενη βόλτα μου σκέφτωμε να συνδιάσω Σοφία και Κλάρα. Σήμερα λόγω περιορισμένου χρόνου δεν πήγα από Σοφία... :headbang: :uglystupid: :idiot: αλλά πέρασα καλά :dancing: :dancing: :dancing: 

OP
OP
I

ISO9002

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
30
Like
6
Πόντοι
11
Η Κλάρα παίζει μόνο πρωϊνή βάρδια? Από ποια μέχρι ποια ώρα; Πάντως εμένα μου είχε πει ότι είναι από την ...Τζαμάικα :-)

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Τζαμαικα, Βραζιλια, τι σημασια εχει? Τρεχαντιρια Ουρακοταγκανικας να λεμε, για να ειμεθα μεσα.

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
:)Καλησπέρα συναγωνιστές. Μόλις επέστρεψα από τσάρκα στα γνωστά τα στέκια... :P ήθελα να δω το Σοφάκι my love :jerking:αλλά λίγο πρν φύγω διάβασα για την Κλάρα έτσι φτάνοντας είπα να περάσω να ρίξω μια ματιά πριν πάω στη Σοφία. Ήταν εκεί βγήκε χαμογελαστή με νάζι και με έψησε... :boobies: Η κοπέλα όντως είναι όπως την περιγράφουν οι φίλοι. Πολύ καλή συμπεριφορά με πραγματικά ελεύθερα πιασήματα όχι σαν μερικές άλλες :jerking:. Πέρασα πολύ καλά δεν είχε φιλιά στο στόμα ούτε ακάποτο αλλά ήταν πολύ καλή. Όσες μαύρες έχω πάρει ήταν μπάζα, ίσως επιδή είναι από Άφρικα... η κοπέλα μου είπε ότι είναι από Βραζιλία. Την επόμενη βόλτα μου σκέφτωμε να συνδιάσω Σοφία και Κλάρα. Σήμερα λόγω περιορισμένου χρόνου δεν πήγα από Σοφία... :headbang: :uglystupid: :idiot: αλλά πέρασα καλά :dancing: :dancing: :dancing: 
φιλε, οκ καλη η κλαρα αλλα να μην ειχε αυτη τη μυρωδια. παντος εαν σε γνωρισει δινει και κατι παραπανω.
συγκριτικα το σοφακι ειναι σε αλλο επιπεδο. αλλα συμφωνο, οχι παντα τα ιδια και τα ιδια. να εχουμε μια ποικιλια.............  σωστος?????

OP
OP
I

ISO9002

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
30
Like
6
Πόντοι
11
Η σοφία που "παίζει"? Καμία κριτική? Μπορείτε να με καθοδηγήσετε;

OP
OP
I

ISO9002

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
30
Like
6
Πόντοι
11
Συνάδελφοι πήγα προχθές το απόγευμα και ήταν κλειστό το μπουρδέλο στην Φωκαίας με την Κλάρα.

Ξέρει κανείς κάτι; Την έχει πάρει κανένας τον τελευταίο καιρό;

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Χθές απόγευμα το μαγαζί κλειστό.

OP
OP
I

ISO9002

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
30
Like
6
Πόντοι
11
Κανένα νέο από Κλάρα;

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Την είδα πριν καμιά βδομάδα(με ξανθό μαλλί πια) και ήταν στο πόστο της.. Φωκαίας 25 υπόγειο.. σκέφτομαι να πάω όταν φτιάξει ο καιρός.

OP
OP
I

ISO9002

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
30
Like
6
Πόντοι
11
Τι ώρα την είδες; Πάει πρωί ή απόγευμα;

OP
OP
I

ISO9002

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
30
Like
6
Πόντοι
11
Είμαι Κλαρό-βιος και επιμένω: Μήπως την έχει δει κανένας;

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Δυστηχώς, όχι.. δεν την έχει δει κανείς.. Εν τω μεταξύ, έλεγα να ρωτήσω την τσατσά που έχει πάει αλλά αυτηνής της λες "καλημέρα" και σου πετάει αντίχριστους

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
ρε παιδιά εγω την εβαλα να μου κανει τσιμοθκι και δεν μου αρεσε διοτι το ετριβε με τα δοντια της!!
μου τον γρατζουναγε με τα προστινα δοντια και μετα δεν ειχα ορεξη για πιπα!!
βεβαια ειναι καλη κοπελλα και εχει καλη συμπεριφορα ειναι η αληθεια!!
επισης για φγυφομουνι εχω χρησιμοιποιησει με μια ποθτανα sanitas διαφανες που τυλιγουμε τα φαγητα για το ψυγειο και την καταψυξη!
να παρετε ομως sanitas γιατι τα αλλα δεν εχουν καλη ποιοτητα και χαλανε!!

τελικα εχυσα στο στομα της μαυρης μετα απο παιξιμο μαλακιας και μου κραταγε τα μπαλλακια!
δεν λεει παντως!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρε παιδιά εγω την εβαλα να μου κανει τσιμοθκι και δεν μου αρεσε διοτι το ετριβε με τα δοντια της!!
μου τον γρατζουναγε με τα προστινα δοντια και μετα δεν ειχα ορεξη για πιπα!!
βεβαια ειναι καλη κοπελλα και εχει καλη συμπεριφορα ειναι η αληθεια!!
επισης για φγυφομουνι εχω χρησιμοιποιησει με μια ποθτανα sanitas διαφανες που τυλιγουμε τα φαγητα για το ψυγειο και την καταψυξη!
να παρετε ομως sanitas γιατι τα αλλα δεν εχουν καλη ποιοτητα και χαλανε!!

τελικα εχυσα στο στομα της μαυρης μετα απο παιξιμο μαλακιας και μου κραταγε τα μπαλλακια!
δεν λεει παντως!!

μεγαλεεεε
λοιπον θελουμε αναλυση για το σκηνικο με το σανιτας
εισαι θεος!
:rockon: :rockon: :rockon:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
για φγυφομουνι εχω χρησιμοιποιησει με μια ποθτανα sanitas διαφανες που τυλιγουμε τα φαγητα για το ψυγειο και την καταψυξη!
να παρετε ομως sanitas γιατι τα αλλα δεν εχουν καλη ποιοτητα και χαλανε
Πως το εκανες το γλυψιμο με την διαφανες μεμβρανη εξηγησετο καινουργιο σχεδιο προφυλακτικο στοματος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:και μονο σανιτας εεεεεεεε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom