Ρε παιδιά τί απεγινε αυτη η ψυχη,η Λειλα-Κλάρα? Την πεθυμησα . Φιλε kinky30 τα φωτα σου.
Κλαρα-Κλαρα γλειψε μου την καραπουτσαΚΛΑΡΑ ;)
Ενημερωστε οσοι ξερετε...
....παιδες οντως αυτη την ειχα ξεκολιασει αρκετες φορες στην αριστομενους....την χανω για λιγο,και την βρισκω στην λελας καραγιαννη...φευγει και απο κει και την πετυχαινω μετα απο κανενα 3μηνο στην λιοσιων 278...μετα τελος...δεν την ξαναειδα πουθενα...κατι ειχα ακουσει για βριλλησου,αλλα δεν ειμαι σιγουρος...αν καποιος ξερει κατι ας ενημερωσει γιατι στο κρεββατι κανει παπαδες....αυτα.
....παιδες οντως αυτη την ειχα ξεκολιασει αρκετες φορες στην αριστομενους....την χανω για λιγο,και την βρισκω στην λελας καραγιαννη...φευγει και απο κει και την πετυχαινω μετα απο κανενα 3μηνο στην λιοσιων 278...μετα τελος...δεν την ξαναειδα πουθενα...κατι ειχα ακουσει για βριλλησου,αλλα δεν ειμαι σιγουρος...αν καποιος ξερει κατι ας ενημερωσει γιατι στο κρεββατι κανει παπαδες....αυτα.
Πού χάθηκε αυτή? Ξέρει κανείς κάτι? Υπάρχει τίποτα καλό σε σχιστομάτικο στυλ? Είδα και την ταινία INVASIAN...δε θέλει και πολύ...
Οι σκάουτερς των στούντιο αν ξέρουν κάτι ας μας πουν..
Πριν λίγο. Περπατώ στην Αχαρνών απέναντι από τα μπουρδέλα (στην πλευρά του Αγ. Παντελεήμονα δηλαδή) και βλέπω με γυαλί ηλίου να περπατάει (με κατεύθυνση προς Αθήνα) η Κλάρα- Λεϊλά!!!!!! Εγώ πήγαινα στην αντίθετη κατεύθυνση. ΈΠαθα σοκ! Επιτόπου μεταβολή 180 μοίρες και αρχίζω να την ακολουθώ . Στα αφτιά μου αρχίζει να ηχεί η μουσική των Επικίνδυνων Αποστολών. Άφησα να υπάρχει κάποιο διάστημα. Λοιπόν , σε λίγο είχα αρχίσει τα έρπινγκ , σχεδόν γονατιστός από αμάξι σε αμάξι . Έστριψε στη Φιλιππίδου! Στρίβω και εγώ μετά από λίγο. Είχε ήδη φτάσει στο τέρμα της Φιλιππίδου! Έστριψε αριστερά! Μετά την έχασα. ΟΜΩΣ στα 10 μέτρα όμως είναι το στούντιο της Παιωνίου 10. Δεν είχα μια πάνω μου και έτσι δεν ανέβηκα! Υποψιάζομαι ότι πήγε εκεί. Επειδή είμα μέγιστος φάν της παρακαλούνται τα λαγωνικά του σάιτ και οι πορνο ρεπόρτερς να ελέγξουν και να ενημερώσουν για το αν ξαναάρχισε τη δουλειά. Είναι φοβερή στο δωμάτιο!
Λαγωνικά, εδώ θα σας δούμε!
Καθόδόν με έβλεπαν κάποιοι τουρίστες , οι οποίοι θα καμάρωσαν την ωριμότητά μου!!!
Από το Καζακστάν . Πιο συγκεκριμένα από την Αστανά , την καινούρια πρωτεύουσα της χώρας αυτής. 32 χρονών , αλλά φαίνεται το πολύ 28. Εγώ το ξέρω γιατί την είχα πάρει 20 φορές στην Αριστομένους που δούλευε κάποτε.