Νέα

ΚΙΝΟ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fffanatic
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 77
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

bear74

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
το κίνο είναι έως ένα σημείο στημένο και έως ένα άλλο σημείο θέμα τύχης..

εμένα πάντως σήμερα 4 στήλες με 5-10 νούμερα μου έδωσαν 120 ευρώ..οπότε αρχίζω να σκέφτομαι για κανα CG  :think:

στο παρελθόν πάντως μου έχει δώσει 2500 , 2 φορες από ένα 500αρικο και μια φορά 800 ευρώπουλα..

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
εγω θα σας ελεγα το αλλο μαζευτειται 5 ατομα σε ενα σπιτι και ενας να κληρωνει 20 αριθμους απο τους 80.Να δουμε οι αλλοι 4 τι θα ποιασουνε?Εγω λεω τιποτα.Στημμενο και αυτο?

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
άρα βλέπει τί παίχτηκε σε όλη την Ελλάδα στην τάδε κληρωση και δεν τα βγάζει,έτσι?

εχουν παιξει 1000 ατομα τους ταδε αριθμους και αλλα δεκα ατομα εχουν παιξει καποιους αλλους.Ε θα βγαλει τους αριθμους των δεκα ατομων.Αν εισαι τυχερος και εισαι στους αριθμους των δεκα ατομων μπορεις το βραδυ να ξεκολιασεις την αξεχαστη ΑΝΝΑ ΣΕΡΒΑ.

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Κάτι θα δώσει για τα μάτια του κόσμου... αλλα ποσά μέχρι της τάξης των 5.000
Εγω αν έπαιζα τέτοια παιχνίδια θα προτιμούσα το στοίχημα.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ρε μαγκες μας δουλευετε?

Το εχω ψαξει παρα πολυ , και ο καθηγητς της στατιστικης μου τα εχει εξηγησει

αλλα και μονος μου το εχω τσεκαρει..

βασικα με 50λεπτα να δω τι παιζει...

εχω βαλει ορισμενες φορες 4-5 νουμερα αλλα σχηματα οπως διαγωνια, σταυρους, χ,τετραγωνα κλπ..

Μου βγαζει 1 νουμερ αιντε 3..

πως γινεται ρε πουστη μου μετα απο 1-2 κληρωσεις μολις εχω σταματήσει εγω ν παιζω αυτα τα νουμερα, να βγαζει στο καπακι ομως τα νουμερα που εχω παιξει εγω? Και ακριβως τα σχηματα που εχω κανει με τους σταυρους και τα τετράγωνα?

Δεν χρειαζονται συμπεράσματα.. τα ποσοστα τυχης σε αυτο το παιχνιδι ειναι ελαχιστα..

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ρε μαγκες μας δουλευετε?

εχω βαλει ορισμενες φορες 4-5 νουμερα αλλα σχηματα οπως διαγωνια, σταυρους, χ,τετραγωνα κλπ..

πως γινεται ρε πουστη μου μετα απο 1-2 κληρωσεις μολις εχω σταματήσει εγω ν παιζω αυτα τα νουμερα, να βγαζει στο καπακι ομως τα νουμερα που εχω παιξει εγω? Και ακριβως τα σχηματα που εχω κανει με τους σταυρους και τα τετράγωνα?

Δεν χρειαζονται συμπεράσματα.. τα ποσοστα τυχης σε αυτο το παιχνιδι ειναι ελαχιστα..

απλα εισαι ατυχος. :kissass: :kissass: :kissass: :kissass:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
ρε μαγκες μας δουλευετε?

Οι ελλοχίμ τύπε φταίνε.

bear74

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ρε μαγκες μας δουλευετε?

άν θέλεις το πιστεύεις , άν θέλεις όχι..εμένα συνηθεια μου είναι να πηγαίνω κανα 2 φορέςς τη βδομάδα να παίζω 2 στήλες και να βάζω 5 ή 10 κληρώσεις και να φεύγω..υπάρχουν και κάτι εξαιρέσεις που κάνω κουφά πράγματα..κάπως έτσι κέρδισα τα 2500 πριν από 2 χρόνια..

τι έκανα ; έπαιξα 4 στήλες..αντί να βάλω 10 κληρώσεις τι έκανα ; έβαλα 10 πολλαπλασιαστή σε όλες τις στήλες σε ΜΙΑ (-1-) κλήρωση  :new_shocked:

νομίζωντας ότι έχω βάλει 10 κληρώσεις έφυγα και πάω κυριακή πρωί..το βάζει ο πράκτορας στο μηχάνημα βγαίνει το ποσο των 2250 καθαρό ποσό και κοντεύω να πάθω εγκεφαλικό..κοιτάει ο τύπος το δελτίο και μου λέει "καλά ρε παλικάρι πόσο σου άνοιξε ο κώλος και σε 1 κλήρωση έπιασες 2250 ;"..μαλάκας εγώ !!  :think:

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
άν θέλεις το πιστεύεις , άν θέλεις όχι..εμένα συνηθεια μου είναι να πηγαίνω κανα 2 φορέςς τη βδομάδα να παίζω 2 στήλες και να βάζω 5 ή 10 κληρώσεις και να φεύγω..υπάρχουν και κάτι εξαιρέσεις που κάνω κουφά πράγματα..κάπως έτσι κέρδισα τα 2500 πριν από 2 χρόνια..

τι έκανα ; έπαιξα 4 στήλες..αντί να βάλω 10 κληρώσεις τι έκανα ; έβαλα 10 πολλαπλασιαστή σε όλες τις στήλες σε ΜΙΑ (-1-) κλήρωση  :new_shocked:

νομίζωντας ότι έχω βάλει 10 κληρώσεις έφυγα και πάω κυριακή πρωί..το βάζει ο πράκτορας στο μηχάνημα βγαίνει το ποσο των 2250 καθαρό ποσό και κοντεύω να πάθω εγκεφαλικό..κοιτάει ο τύπος το δελτίο και μου λέει "καλά ρε παλικάρι πόσο σου άνοιξε ο κώλος και σε 1 κλήρωση έπιασες 2250 ;"..μαλάκας εγώ !!  :think:

δλδ εδωσες 20 ευρω?και πηρες 2250?

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

συνέχεις μπορεις να κερδιζεις ομως?

εδω το ερωτημα, και λεω για μεγαλα ποσα και οχι 20-50 ευρω.

bear74

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
δλδ εδωσες 20 ευρω?και πηρες 2250?

ναι αρχηγέ μου..και καπακι σε διάστημα 3 μηνών πήρα άλλες 2 φορές από 450 ευρώ ή 405 καθαρά..και λίγο πριν τα χριστούγεννα του 2010 τσάκωσα 800 ευρώ με 6/6 ή αλλιώς 720 κάτι καθαρά..αλλά πιστεύω ότι είναι αναλαμπές του συστήματος !

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ναι αρχηγέ μου..και καπακι σε διάστημα 3 μηνών πήρα άλλες 2 φορές από 450 ευρώ ή 405 καθαρά..και λίγο πριν τα χριστούγεννα του 2010 τσάκωσα 800 ευρώ με 6/6 ή αλλιώς 720 κάτι καθαρά..αλλά πιστεύω ότι είναι αναλαμπές του συστήματος !
εγω παλια που ειχα ασχοληθει πριν ασχοληθω με το στοιχημα..

το μεγιστο ειναι 4 νουμερα στα 4..

Συνολικα ειχα πιασει ολο το χρονο 6 φορες 4/4  :grin:

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Το πιο απάτη παιχνίδι αλλά μας τρώει επειδή είναι και καλά η άμεση νίκη.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙΣ.
ΤΕΛΟΣ.
Μπορεί να παίζεις το 80 για 50 συνεχόμενες φορές.
Δεν θα έρθει τις 49 φορές και την πεντηκοστή δεν θα σου κάνει συνδυασμό με τα άλλα.  :2funny:
Κλείστε τα μάτια και παίξτε 4άδες που είναι και οι πιο πιθανές από άποψη κερδών.
Όπως είπε και ο φίλος παραπάνω κάνει το λογάριθμο που δίνει τα λιγότερα κέρδη.
Κοιτάξτε στο site του οπαπ τους κερδισμένους που πιάνουν το απόλυτο.
Δηλαδή 5/5,6/6 κτλ.Άντε ως 7/7 να είναι.
Α επίσης έχει κληρώσει πριν από εμάς για εμάς.
Παίξτε μια κλήρωση και πηγαίντε στο μηχανημα να δείτε αν κερδίσατε.
Δείχνει το αποτέλεσμα ενώ στην οθόνη κληρώνει ακόμα.

//Από παόψη καθαρά στατιστικής και πιθανοτήτων επειδή βγάλαμε και ένα πανεπιστήμιο μόνο το πάμε στοίχημα συμφέρει.
Το ΚΙΝΟ όχι μόνο από καθαρά στατιστικής αποψης δεν συμφέρει αλλά είναι και ηλεκτρονικό.
Διπλό το κακό.
Επίσης επειδή πλέον δεν δίνει ούτε το μισό ή ένα ευρώ που παίζεις ο κόσμος ο πολύς το έχω κόψει οπότε δίνει και λιγότερα κέρδη.
Μακριά από το συστηματικό παιχνίδι του.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
η καλυτερη φαση ποια ειναι.το κινο καθημερινες κανει 110 κληρωσεις νομιζω.πας 10 ωρα το πρωι βαζεις τους αριθμους σου και το βαζεις για ολες τις κληρωσεις.συνολι 110 Χ 0.50 = 55 ευρω.
Ξαναπας λιγο πριν τις 9 και ε του πουστη δεν θα εχεις ποιασει τιποτα...?

bear74

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
συνέχεις μπορεις να κερδιζεις ομως?

εδω το ερωτημα, και λεω για μεγαλα ποσα και οχι 20-50 ευρω.

δεν κερδίζω συνέχεια..και τα 20 , 50 ευρω σαφώς δεν ειναι τίποτα..μπορείς στατιστικά να τα κερδίσεις με 3-4 -5 νουμεράκια..από εκεί και πέρα κι εγώ θα ήθελα να κερδίσω τα 12 αλλα στην ιστορία του κινο έχει γίνει 2 φορές..μία στη πάτρα και μία στη κύπρο..

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Ρε φίλε, δεν είσαι ο μόνος που παίζει ΚΙΝΟ. Μαζί σου παίξαν άλλα 10.000 στην ίδια κλήρωση σε όλη την Ελλάδα. Για να κάνει ο ΟΠΑΠ εσένα να χάσεις, έπρεπε να πληρώσει κάποιον άλλο. Γιατί αυτόν κι όχι εσένα;

Οι πιθανότητες είναι εις βάρος σου γιατί έτσι είναι στημένο το παιχνίδι. Δεν χρειάζεται να σε κλέψει κανείς για να σου πάρει τα λεφτά. Μακροπρόθεσμα θα τα χάσεις μόνος σου.

Είναι σα να ρίχνεις ζάρια και να σου λέω: αν φέρεις 6άρες, θα σου δώσω 1000Ε, όσο δε φέρνεις όμως θα μου δίνεις από 100, κι εσύ να παίζεις... (δε χρειάζεται να πειράξω τα ζάρια για να σου πάρω τα λεφτά - θα τα χάσεις ούτως η άλλως).

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
η καλυτερη φαση ποια ειναι.το κινο καθημερινες κανει 110 κληρωσεις νομιζω.πας 10 ωρα το πρωι βαζεις τους αριθμους σου και το βαζεις για ολες τις κληρωσεις.συνολι 110 Χ 0.50 = 55 ευρω.
Ξαναπας λιγο πριν τις 9 και ε του πουστη δεν θα εχεις ποιασει τιποτα...?
καλο συστημα... θα το κανω αυτο μια φορα να δω τι θα γινει με 5 νουμερα... μια φορα να βγουν και τα 5 καλα ειναι... αλλα του πουστη δεν θα βγουν 5-6 φορες τα 4 απο τα 5 να παρεις τα λεφτα σου πισω τουλαχιστον?

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
καλο συστημα... θα το κανω αυτο μια φορα να δω τι θα γινει με 5 νουμερα... μια φορα να βγουν και τα 5 καλα ειναι... αλλα του πουστη δεν θα βγουν 5-6 φορες τα 4 απο τα 5 να παρεις τα λεφτα σου πισω τουλαχιστον?

ναι εστω θα παρεις κατι πισω.Εγω το κανω με 11 νουμερα και εχω ποιασει πολλες φορες 6/11 και 7/11 ε το γαμημενο μια φορα θα μου το βγαλει να τρελαθω...Θα κανω μια παρτουζα εκεινο το βραδυ...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ναι εστω θα παρεις κατι πισω.Εγω το κανω με 11 νουμερα και εχω ποιασει πολλες φορες 6/11 και 7/11 ε το γαμημενο μια φορα θα μου το βγαλει να τρελαθω...Θα κανω μια παρτουζα εκεινο το βραδυ...
6/11 και 7/11 ποσα δινει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom