Νέα

Κinky Οpera

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 305K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.735
Πόντοι
206
Φίλε μάλλον με έχεις περάσει για χθεσινό.
Ο λόγος που τα λέω αυτά είναι ότι έχω πάει σε πολλά στριπ και βλέπω το επίπεδο του ρόστερ συγκεκριμένα πεσμένο...
Καισσα πήγα τις προάλλες είχε 2 αρκετά καλές αλλά πήγαιναν μονίμως στα τραπέζια με μπουκάλια...
Μάλλον πρέπει να παίξω μπάλα με μπουκάλα και 'γώ λοιπόν
Ανέκαθεν η πελατεία χωριζόταν σε κατηγορίες. Με το μπουκάλι κάθεσαι σε καναπέ, πιάνεις την κουβέντα και αν θες να συνεχίσεις να έχεις περισσότερη παρέα δίνεις και άλλα για να αγοράσεις χρόνο. Οι τιμές πάνω-κάτω είναι οι ίδιες εδώ και πολύ καιρό. Όλα τα άλλα είναι κουβέντα να γίνεται.

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.735
Πόντοι
206
Καισσα πήγα τις προάλλες είχε 2 αρκετά καλές αλλά πήγαιναν μονίμως στα τραπέζια με μπουκάλια...
Εγώ προτιμώ Δευτέρα έως Πέμπτη και Κυριακή να πηγαίνω, γιατί η ζωή μου γίνεται πιο εύκολη και αποφεύγω την πολυκοσμία.

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
22
Like
1.670
Πόντοι
6.820
Εγώ πάντως στα περισσότερα στριπ σε καναπέ κάθομαι χωρίς να πάρω μπουκάλι.
Το κινκι και το αλκα το θέλει το μπουκάλι του πάντως για να κατσεις σε καναπέ.

JiBdr

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2024
Like
48
Πόντοι
0
Ίσως το χειρότερο αυτή τη περίοδο . Χοροί των 2 λεπτών ενώ στο πριβέ μπαίνει κάθε 5 λεπτά η υπευθυνη να ελέγξει . Από σόου η Christy white αλλά το έχουμε βαρεθεί και αυτό

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.598
Πόντοι
5.916
Ίσως το χειρότερο αυτή τη περίοδο . Χοροί των 2 λεπτών ενώ στο πριβέ μπαίνει κάθε 5 λεπτά η υπευθυνη να ελέγξει . Από σόου η Christy white αλλά το έχουμε βαρεθεί και αυτό
Γελοιότητες. Δεν πρόκειται να ξαναπάω στον αιώνα τον απαντα

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
17.836
Πόντοι
3.246
Επισης τα κερασματα νταξει των 10ε να το δεχτω σφηνακι, αλλα και των 25ε σφηνακι?
που μολις το φερνει ο σερβιτορος τσουγκριζει και το πινει και μετα σου ζηταει αλλο επιτοπου η κοπελα και ουτε 5 λεπτα δεν καθεται στο τραπεζι
αν θες να κατσει λιγο παραπανω, θελει 35ε που ειναι ποτο ευτυχως, και καμια σαμπανια μαλλον :tooth:

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
181
Like
36.880
Πόντοι
32.548
Επισης τα κερασματα νταξει των 10ε να το δεχτω σφηνακι, αλλα και των 25ε σφηνακι?
που μολις το φερνει ο σερβιτορος τσουγκριζει και το πινει και μετα σου ζηταει αλλο επιτοπου η κοπελα και ουτε 5 λεπτα δεν καθεται στο τραπεζι
αν θες να κατσει λιγο παραπανω, θελει 35ε που ειναι ποτο ευτυχως, και καμια σαμπανια μαλλον :tooth:
Σιγά μην είναι σφηνάκι αυτό νερό βάζουν μέσα στο ποτήρι τον κοριτσιών

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom