pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Μπααα..Μεσα ειμαι, αλλα μπρε πικολακι μερικες φορες γραφεις κατι ωραια που με ξερενουν στο γελιο..
Αυτα..
Μέσα είναι τις παίρνει τηλ και του έρχονται
Μπααα..Μεσα ειμαι, αλλα μπρε πικολακι μερικες φορες γραφεις κατι ωραια που με ξερενουν στο γελιο..
Αυτα..
στο μαλακα τον αγαπουλη πες τα που βλεπει τραβελο και κανει κωλοτούμπες..καταλάβατε ρε μαλάκες σε ποιούς απευθύνεται το μαγαζί ή να γράψω κι εγώ ?
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Επισκεψη το προηγούμενο Σαββατο.
Λαοθαλασσα απο πουτανιτσες, ουτε τσιγαρο δεν προλαβαινα να κανω μιλαμε εφευγε η μια ερχοταν η αλλη.
.
Η αποθεωση σκαει μια γκομενιτσα Ξανθο απο Λιθουανια.
στα παπαρια μας..να χαιρεται το καταστημα το μαλακα που βαζει τον κοσμο στα τραπεζια και εχασε καμια 15αριά ποτα χθες ο στοκος, νομιζοντας οτι κραταει (ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ οντας) καναπε με ενα ποτηρι νερο αφημενο στο τραπεζι του..
προμοτερ την μιση λιθουανια ξερεις απ οτι βλεπω αλλα στα φιλαρακια τιποτε..Η οποιά δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη από τη δουλειά γιατί λέει οτί εκεί πάνε μόνο πιτσιρικάδες που δεν έχουν μία!!!! Όντως μουνάρα.. Dovila το real name της μιας και την ξέρω πρίν καλά καλά έρθει για δουλειά εδώ στο ελλάντα!
προμοτερ την μιση λιθουανια ξερεις απ οτι βλεπω αλλα στα φιλαρακια τιποτε..
οκ..
δεν θα ξαναγαμησεις τσαμπα τον παππα..
ταϋλανδες-ινδες ξεχασες..Μαύρο στα ρατσιστομάγαζα
Λοιπόν θα κάνουμε σωματείο .
Και θα απαιτήσουμε ένα μαγαζί μόνο με εξωτικά φρούτα .
Μαύρες , κινέζες , λατίνες , μουλάτες , νεγκρίτες , τσίκες , μολούκες τέτοια πράματα .
Ευρωπαϊκά .
Γιωργάρα μου θα τα δεις όλα στο Σαιν Ντενί !
ταϋλανδες-ινδες ξεχασες..
ξεκινα τις διεργασιες..
καντο ΜΚΟ να παιρνουμε & καμια επιχορα..
Η οποιά δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη από τη δουλειά γιατί λέει οτί εκεί πάνε μόνο πιτσιρικάδες που δεν έχουν μία!!!! Όντως μουνάρα.. Dovila το real name της μιας και την ξέρω πρίν καλά καλά έρθει για δουλειά εδώ στο ελλάντα!
κουμαντο στην κωλαρα σου. εγω εγινα φρι λάντσερ μιτσουμπίσι..δεν θα ξαναγαμησεις τσαμπα τον παππα..
για κανονισε συναντηση με τον προμοτερ..
τσόγλανεεεεεεεεεε....
στειλε κάνα ψιλικοκό..για κανονισε συναντηση με τον προμοτερ..
τσόγλανεεεεεεεεεε....
μονο κοκο & μαλιστα ακοφτο..στειλε κάνα ψιλικοκό..
δικαιε παντως να ξερεις οτι ΔΕΝ ειναι άτριχος..