Νέα

Κinky Οpera

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 314K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.891
Πόντοι
206
Παρεμπιπτόντως το μόνο σίγουρα βαρετό σόου είναι αυτό στο AQ.
Εγώ πάντως έχω μεγαλώσει, έχω δει πολλά shows και δεν μου κάνει πλέον τίποτα αίσθηση. Και στο παλιό Κινκυ πήγαινα συχνά και στο παλιό Αλκατράζ και στο Αthens και σε πολλά άλλα. Στην ηλικία που βρίσκομαι αξία και σημασία για μένα έχει το μπαρ και όχι να κάτσω για να δω μια
τσόντα.

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
24
Like
1.998
Πόντοι
6.820
Εγώ πάντως έχω μεγαλώσει, έχω δει πολλά shows και δεν μου κάνει πλέον τίποτα αίσθηση. Και στο παλιό Κινκυ πήγαινα συχνά και στο παλιό Αλκατράζ και στο Αthens και σε πολλά άλλα. Στην ηλικία που βρίσκομαι αξία και σημασία για μένα έχει το μπαρ και όχι να κάτσω για να δω μια
τσόντα.
Μύστη μου όλα παίζουν τον ρόλο τους, όταν είσαι σε ένα μαγαζί που δεν έχει σόου, δεν έχεις βγει μόνος σου και είσαι με την παρέα σου άσχετα αν αυτή η παρέα είναι ενα άτομο ή παραπάνω, και ο/οι φίλοι σου έχουν καπαρώσει απο μια γκόμενα και εσυ απλά κρατάς το φανάρι, ε κάτι πρέπει να κάνεις για να περάσει η ώρα σου ευχάριστα, αν το μαγαζί που είσαι δεν έχει σόου, και δεν έχει ωραίες γκόμενες και δεν γουστάρεις να πάρεις καμια για ποτό ή χορό θα καταλήξεις να κοιτάς το ταβάνι.
Αν είσαι μόνος σου η λύση είναι απλή, σηκώνεσαι και φεύγεις αν δεν σου αρέσει η κατάσταση ως έχει, αν είσαι με παρέα?

isaak kos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
35
Like
3.865
Πόντοι
2.846
τσόντα.
Καλά τα shows πλέον σε όλα αυτά είναι από βαρετά μέχρι αηδία πλέον
Απορώ πως ενθουσιάζονται μερικοί
Αν και πιστεύω ότι είναι και ένας χώρος που καθημερινά μπαίνει και κάποιος για πρώτη φορά
Οπότε δικαιολογώ τον ενθουσιασμό
Αλλά για κάποιους που πέρασαν τα χρόνια είναι κυριολεκτικά αδιάφορα

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
24
Like
1.998
Πόντοι
6.820
Καλά τα shows πλέον σε όλα αυτά είναι από βαρετά μέχρι αηδία πλέον
Απορώ πως ενθουσιάζονται μερικοί
Αν και πιστεύω ότι είναι και ένας χώρος που καθημερινά μπαίνει και κάποιος για πρώτη φορά
Οπότε δικαιολογώ τον ενθουσιασμό
Αλλά για κάποιους που πέρασαν τα χρόνια είναι κυριολεκτικά αδιάφορα
Συμφωνώ μύστη μου, αλλά απο την μια το σόου, και δεν εννοώ μόνο το σεξ σόου, πιστεύω οτι είναι αυτό που ξεχωρίζει τα στριπτιτζάδικα απο τα κωλόμπαρα.

isaak kos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
35
Like
3.865
Πόντοι
2.846
Συμφωνώ μύστη μου, αλλά απο την μια το σόου, και δεν εννοώ μόνο το σεξ σόου, πιστεύω οτι είναι αυτό που ξεχωρίζει τα στριπτιτζάδικα απο τα κωλόμπαρα.
Ναι σωστό και αυτό.

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
24
Like
1.998
Πόντοι
6.820
Ναι σωστό και αυτό.
Ο κολλήτος μου φαντάσου αρνείτα κατηγορηματικά να χαρακτηρίσει το Babylon ως στριπτιτζάδικο.
Όταν είναι να βγούμε και θέλει να πάμε προς τα εκεί μου λέει ''πάμε στο κωλόμπαρο''? :grin: :grin:

isaak kos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
35
Like
3.865
Πόντοι
2.846
Ο κολλήτος μου φαντάσου αρνείτα κατηγορηματικά να χαρακτηρίσει το Babylon ως στριπτιτζάδικο.
Όταν είναι να βγούμε και θέλει να πάμε προς τα εκεί μου λέει ''πάμε στο κωλόμπαρο''? :grin: :grin:
Καλά όλα έτσι είναι αλλά τεσπα
Είναι αυτό που λες οι χοροί και τα σόου

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.304
Πόντοι
6.615
Παιδιά η Βερόνικα είναι ακόμα στο μαγαζί; Πάει έστω στα ακριβά prive των 300 ευρώ ή το έχει κόψει τελείως το άθλημα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom