Νέα

Κινήθηκε Ποινική Δίωξη Για Εσχάτη Προδοσία Κατά Της Κυβέρνησης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trelokotsidou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 186
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
δεν ειναι ετσι ακριβως τα πραγματα!

προεκλογικα:
ο κυριος 0% αυξήσεις αντιμετώπισε τον κυριο "λεφτα υπαρψουν", "θα γινουμε εμιρατο",¨"αυξησεις σε μισθους και συνταξεις πανω απο τον πληρωρισμο" κ.λ.π.

εαν ο κυριος 0% αυξήσεις αντμετώπιζε τον κύριο "θα σας κοψω δώρα και επιδόματα, θα διαλύσω ολες τις συλλογικες συμβασεις, θα ανοιξω με το στανιο ολα τα επαγγελματα, θα σας παω στο ΔΝΤ" κ.λ.π., δεν εαν θα έβγαινε παλι, αλλα σιγουρα το εκλογικο αποτελεσμα θα ηταν διαφορετικό! Γιατι για παραδειγμα εαν έβγαινε με 151 βουλευτες ο ΓΑΠ, δεν θα ηταν τοσο ανετος στο να διαγραφει ακομη και τους δικους του που δε συμφωνουν με την πολιτικη του!

Αρα η σημερινη κατασταση θα ηταν επισης τελειως διαφορετική!

Εγώ συμφωνώ με τα γραφόμενα, απολύτως στο εξής!

οτι τη στιγμή που η κυβέρνηση ανακάλυψε(λεμε τωρα) ότι δεν υπάρχει μια στο εκατομμύριο να εφαρμόσει τις εξαγγελίες της, θα έπρεπε να καταφύγει στις κάλπες έστω με τη μορφή δημοψηφίσματος! Αν μου δώσεις εσύ ένα πληρεξούσιο να μεταβιβάσω σ΄τη γυναίκα σου ένα αυτοκίνητο και εγώ το πλασογραφήσω και το μεταβιβάσω σε μένα δίχως την άδειά σου, τοτε θα είμαι απατεώνας και κλέφτης! Το ίδιο ακριβώς έχει συμβεί με την κυβέρνηση ΓΑΠ! Και όχι μόνον κοροϊδεψε τον κόσμο, αλλα φρόντισε να καταστήσει και ολόκληρη τη βουλή ανενεργή και ανευ ισχύος για τις οποιεσδήποτε μελλοντικές μεταβολές προκύψουν στους όρους του μνημονίου!

τέλος, για την τάχα επιβεβαίωση της πλειοψηφίας ΠΑΣΟΚ, σου θυμίζω πως 60% των πολιτών αρνήθηκαν να προσέλθουν στην κάλπη δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την δυσαρεσκειά τους στην πολιτική που ακολουθείται!

οπότε είναι πολύ τραβηγμένο απο τα μαλλιά να λέμε οτι ο κόσμος επικυρώνει την πολιτική ΓΑΠ!

Ακου, εγω δεν ψηφισα ΠΑΣΟΚ ποτέ και ούτε προκειται.
Αλλά δεν ειναι δυνατον να μην βλεπουμε οτι υπαρχει ανοχη προς τον ΓΑΠ.
Προ δυο μηνων ειχαμε περιφερειακες εκλογες. Συμμετειχαν δυο κομματα ενάντια στο μνημονιο.
ΝΔ και ΚΚΕ.
Πηραν 60% μαζι? Οχι. Τοτε θα λεγαμε οτι υπαρχει δυσαρμονια.
Εξαλλου και ο ΙΔΙΟΣ Ο ΓΑΠ ΕΚΒΙΑΣΕ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, και καλα εκανε. Σου λεει μην μου τα πρηζετε, αν δεν με εγκρινετε, ψηφιστε τους αλλους και παω σε βουλευτικες εκλογες για να απαλλαγειτε απο μενα. Τι πιο ξεκαθαρο?
Και ο ελληνικος λαος τι εκανε?
8 περιφερειες στο ΠΑΣΟΚ.
Και η όποια δυσαρεσκεια, πηγε στην αποχη (τριχες δηλαδη, σιωπηρη ανοχή).

Επισκέπτης
Προ δυο μηνων ειχαμε περιφερειακες εκλογες. Συμμετειχαν δυο κομματα ενάντια στο μνημονιο.
ΝΔ και ΚΚΕ.
Εξαλλου και ο ΙΔΙΟΣ Ο ΓΑΠ ΕΚΒΙΑΣΕ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, και καλα εκανε. Σου λεει μην μου τα πρηζετε, αν δεν με εγκρινετε, ψηφιστε τους αλλους και παω σε βουλευτικες εκλογες για να απαλλαγειτε απο μενα. Τι πιο ξεκαθαρο?
8 περιφερειες στο ΠΑΣΟΚ.
ποια ανοχη μου λες?

εδω διαφωνουν και εχουν διαγραφει ηδη 4 βουλευτες! ποτε ξανα εχει γινει αυτό???

την απειλή για τις εκλογες, δεν την έκανε προς τον λαό!!! την έκανε προς τους βουλευτές του! Εννοωντας πως εαν γινουν εκλογες αυτες θα γινουν με λιστα! Τακτικη πολιτικου εκβιασμου λοιπον!

ermis1964

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
22
Like
244
Πόντοι
2.955
ΝΔ και ΚΚΕ.
8 περιφερειες στο ΠΑΣΟΚ.
Υπάρχει σίγουρα ανοχή πρός τόν ΓΑΠ.Γιά πόσο είναι τό θέμα.Τώρα γιά τίς περιφερειακές εκλογές,έκαστος ερμηνεύει τό αποτέλεσμα κατά τό δοκούν.Στίς περιφερειακές εκλογές ή αποχή ήταν πάνω από 45%.Ψήφισε δηλαδή τό 55%.Ο πρώτος πήρε τό 50% τού 55%,δηλαδή επί τού συνόλου πήρε περί τό 27%.Είναι αυτή αποδοχή πολιτικής?Μά καί βέβαια είναι.Αλλωστε ολιγαρχικό καθεστώς έχουμε...Οχι μόνο εδώ,αλλά παντού.Μιά χαρά είναι ή ολιγαρχία...εεε συγγνώμη ή Δημοκρατία.

ass-sniper

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ διατηρώ τις επιφυλάξεις μου για το αν θα συνεχίσει την καλή δουλειά η κυβέρνηση Παπανδρέου, όπως και για το αν τις αλλαγές που έκανε θα τις είχε κάνει ακόμα και αν δεν μας τις είχαν επιβάλλει οι Ευρωπαίοι,αλλά αν τελικά πραγματοποιηθούν όλα τα μέτρα που έχει εξαγγείλει ο Παπανδρέου,τότε θα ψηφίσω για πρώτη φορά ΠΑΣΟΚ, γιατί πιστεύω ότι όλα όσα  αποφάσισε αυτή η κυβέρνηση έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και ΠΟΛΛΑΑΑΑΑ χρόνια σε τούτη εδώ την τριτοκοσμική και υποκριτική χώρα.Μοναδική παραφωνία ήταν η μείωση του βασικού μισθού,αλλά ίσως να ήταν δυστυχώς και αυτό απαραίτητο...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
δεν ειναι ετσι ακριβως τα πραγματα!

προεκλογικα:
ο κυριος 0% αυξήσεις αντιμετώπισε τον κυριο "λεφτα υπαρψουν", "θα γινουμε εμιρατο",¨"αυξησεις σε μισθους και συνταξεις πανω απο τον πληρωρισμο" κ.λ.π.

εαν ο κυριος 0% αυξήσεις αντμετώπιζε τον κύριο "θα σας κοψω δώρα και επιδόματα, θα διαλύσω ολες τις συλλογικες συμβασεις, θα ανοιξω με το στανιο ολα τα επαγγελματα, θα σας παω στο ΔΝΤ" κ.λ.π., δεν εαν θα έβγαινε παλι, αλλα σιγουρα το εκλογικο αποτελεσμα θα ηταν διαφορετικό! Γιατι για παραδειγμα εαν έβγαινε με 151 βουλευτες ο ΓΑΠ, δεν θα ηταν τοσο ανετος στο να διαγραφει ακομη και τους δικους του που δε συμφωνουν με την πολιτικη του!

Αρα η σημερινη κατασταση θα ηταν επισης τελειως διαφορετική!

Εγώ συμφωνώ με τα γραφόμενα, απολύτως στο εξής!

οτι τη στιγμή που η κυβέρνηση ανακάλυψε(λεμε τωρα) ότι δεν υπάρχει μια στο εκατομμύριο να εφαρμόσει τις εξαγγελίες της, θα έπρεπε να καταφύγει στις κάλπες έστω με τη μορφή δημοψηφίσματος! Αν μου δώσεις εσύ ένα πληρεξούσιο να μεταβιβάσω σ΄τη γυναίκα σου ένα αυτοκίνητο και εγώ το πλασογραφήσω και το μεταβιβάσω σε μένα δίχως την άδειά σου, τοτε θα είμαι απατεώνας και κλέφτης! Το ίδιο ακριβώς έχει συμβεί με την κυβέρνηση ΓΑΠ! Και όχι μόνον κοροϊδεψε τον κόσμο, αλλα φρόντισε να καταστήσει και ολόκληρη τη βουλή ανενεργή και ανευ ισχύος για τις οποιεσδήποτε μελλοντικές μεταβολές προκύψουν στους όρους του μνημονίου!

τέλος, για την τάχα επιβεβαίωση της πλειοψηφίας ΠΑΣΟΚ, σου θυμίζω πως 60% των πολιτών αρνήθηκαν να προσέλθουν στην κάλπη δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την δυσαρεσκειά τους στην πολιτική που ακολουθείται!

οπότε είναι πολύ τραβηγμένο απο τα μαλλιά να λέμε οτι ο κόσμος επικυρώνει την πολιτική ΓΑΠ!

Οσοσο, η αποχή ερμηνεύεται ελεύθερα (προσωπικά την ερμηνευω ως ανοχή) όποτε δε λαμβάνεται υπόψη...
Στην τελική, αν κάποιος θεωρεί ότι η κυβέρνηση είναι κακή, πάει και ψηφίζει ό,τιδήποτε μη κυβερνητικό και στέλνει το μήνυμά του.
Το μπασογκ πήρε 8/13 περιφέρειες, 3/4 μεγάλες πόλεις (αθήνα, θεσσαλονίκη, πάτρα) και συγκράτησε δυνάμεις- τουλάχιστον αυτό κατάλαβα εγώ.
Από κει και πέρα, το πασοκ προεκλογικά είπε ψέματα απροκάλυπτα, έκανε φρικτούς χειρισμούς στην προ μνημονίου περίοδο (αν και μετά την ιρλανδία, δεν ξέρω κατά πόσο ήταν αναπόφευκτο) και η διαπραγμάτευση ήταν "πάρε βάλε"...Χώρια τα άθλια επικοινωνιακά παιχνίδια από τους γνωστούς γκαιμπελίσμους.
Όταν γίνουν εκλογές, ο λαός θα έχει τη δυνατότητα να το μαυρίσει και να φροντίσει να κάνει αρκετό καιρό να συνέλθει.
Έως τότε, είναι η κυβέρνηση.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
συγκράτησε δυνάμεις- τουλάχιστον αυτό κατάλαβα εγώ.
Εφόσον βγήκε με χαμηλότερο ποσοστό πώς συγκράτησε δυνάμεις;;;

Απλά κατά κάποιον τρόπο ουδετεροποίησε τις απώλειές του...

Αποχή=ανοχή γεγονός!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom