alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
δεν ειναι ετσι ακριβως τα πραγματα!
προεκλογικα:
ο κυριος 0% αυξήσεις αντιμετώπισε τον κυριο "λεφτα υπαρψουν", "θα γινουμε εμιρατο",¨"αυξησεις σε μισθους και συνταξεις πανω απο τον πληρωρισμο" κ.λ.π.
εαν ο κυριος 0% αυξήσεις αντμετώπιζε τον κύριο "θα σας κοψω δώρα και επιδόματα, θα διαλύσω ολες τις συλλογικες συμβασεις, θα ανοιξω με το στανιο ολα τα επαγγελματα, θα σας παω στο ΔΝΤ" κ.λ.π., δεν εαν θα έβγαινε παλι, αλλα σιγουρα το εκλογικο αποτελεσμα θα ηταν διαφορετικό! Γιατι για παραδειγμα εαν έβγαινε με 151 βουλευτες ο ΓΑΠ, δεν θα ηταν τοσο ανετος στο να διαγραφει ακομη και τους δικους του που δε συμφωνουν με την πολιτικη του!
Αρα η σημερινη κατασταση θα ηταν επισης τελειως διαφορετική!
Εγώ συμφωνώ με τα γραφόμενα, απολύτως στο εξής!
οτι τη στιγμή που η κυβέρνηση ανακάλυψε(λεμε τωρα) ότι δεν υπάρχει μια στο εκατομμύριο να εφαρμόσει τις εξαγγελίες της, θα έπρεπε να καταφύγει στις κάλπες έστω με τη μορφή δημοψηφίσματος! Αν μου δώσεις εσύ ένα πληρεξούσιο να μεταβιβάσω σ΄τη γυναίκα σου ένα αυτοκίνητο και εγώ το πλασογραφήσω και το μεταβιβάσω σε μένα δίχως την άδειά σου, τοτε θα είμαι απατεώνας και κλέφτης! Το ίδιο ακριβώς έχει συμβεί με την κυβέρνηση ΓΑΠ! Και όχι μόνον κοροϊδεψε τον κόσμο, αλλα φρόντισε να καταστήσει και ολόκληρη τη βουλή ανενεργή και ανευ ισχύος για τις οποιεσδήποτε μελλοντικές μεταβολές προκύψουν στους όρους του μνημονίου!
τέλος, για την τάχα επιβεβαίωση της πλειοψηφίας ΠΑΣΟΚ, σου θυμίζω πως 60% των πολιτών αρνήθηκαν να προσέλθουν στην κάλπη δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την δυσαρεσκειά τους στην πολιτική που ακολουθείται!
οπότε είναι πολύ τραβηγμένο απο τα μαλλιά να λέμε οτι ο κόσμος επικυρώνει την πολιτική ΓΑΠ!
Ακου, εγω δεν ψηφισα ΠΑΣΟΚ ποτέ και ούτε προκειται.
Αλλά δεν ειναι δυνατον να μην βλεπουμε οτι υπαρχει ανοχη προς τον ΓΑΠ.
Προ δυο μηνων ειχαμε περιφερειακες εκλογες. Συμμετειχαν δυο κομματα ενάντια στο μνημονιο.
ΝΔ και ΚΚΕ.
Πηραν 60% μαζι? Οχι. Τοτε θα λεγαμε οτι υπαρχει δυσαρμονια.
Εξαλλου και ο ΙΔΙΟΣ Ο ΓΑΠ ΕΚΒΙΑΣΕ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, και καλα εκανε. Σου λεει μην μου τα πρηζετε, αν δεν με εγκρινετε, ψηφιστε τους αλλους και παω σε βουλευτικες εκλογες για να απαλλαγειτε απο μενα. Τι πιο ξεκαθαρο?
Και ο ελληνικος λαος τι εκανε?
8 περιφερειες στο ΠΑΣΟΚ.
Και η όποια δυσαρεσκεια, πηγε στην αποχη (τριχες δηλαδη, σιωπηρη ανοχή).